• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu arada yaaaaaaaa ben bazen çok acıkıyorum dayanamıyorum. 2 den beri erik yiyorum. bktım doymuyorum. domates, az peynir,1 ceviz yedim. dün 12 saat yeme bugün böyle yap
Erik yiyeceğine tavuklu salata falan yesene canım.İlk iki hafta zor geçer iki öğüne dayanamıyorsan 3 öğün yap leptin saatlerine özen göster yeter.

sabah:
tereyagında 2 yumurta, peynir
1 cay bardagı ceviz, az zeytinyaglı 10 zeytin
salatalık domates
1 bardak sut

akşam:
1 kase corba, ızgara tavuk, 1 kaseden çok zeytinyaglı taze fasulye
1-2 kasık kadar da yogurtlu semizotu salatası ve fırında biber, salatalık domates

Merhaba kızlar..
Iftar menüm:
Köfte (ceviz büyüklüğündeydi 10 tane o yuzden)
Cacık.
Sonrasında türk kahvesi.

Günaydın kızlar.mutlu haftalar.haftasonu yoktuk,gıttıgım yerde net yoktu yazamadım.karatayı bozmadım,sabahları Karatay aksamda bır gun ekmeksız döner salata dıger gun mangal ve 3 Çığ kofte salata yedim.❤️

Dün yediklerimi yazmak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim nerede yanlış yapmışım. Bu arada cumartesi sabah tartıda 58.1 gördüm arkadaşlar. Fakat bu sabah 58.3 olarak kalktım. dün akşam ki menüm ve saatlerim:

10:00-Kahvaltı: 2 porsiyon peynir, domates , salatalık,3 adet ceviz

17:00- Kahve

21:00-Akşam yemeği: döner üzerine az tereyağı, yoğurt, közlenmiş patlıcan,salata

22:30-2 adet soda

00:00: Bitki Çayı
afiyet olsun kızlar. gayet güzel olmuş.

sabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)

ara 13.30
8 çilek

ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık

akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
20 dk tempolu yürüyüş

çilekler ekstra oldu bugün. öğle arası manavda gördüm. küçük ve tatlıydılar çok güzeldiler aldım yedim valla:olamaz: akşam yemeyeyim dedim ama dayanamadım. neyse erken yedim en azından.

bu arada yaaaaaaaa ben bazen çok acıkıyorum dayanamıyorum. 2 den beri erik yiyorum. bktım doymuyorum. domates, az peynir,1 ceviz yedim. dün 12 saat yeme bugün böyle yap
cnm arada 5 saat bırakmayı unutma sakın

O şanslı kimmiş çok merak ettim:KK48:
:KK70:

sabah 08.30
2 yumurtadan omlet
salata (domates, acur, bol yeşillik, 6 top peynir, 1/2 dilim parmesan, 3 ceviz, zeytinyağı, sirke)

ara 13.30
8 çilek

ara 14.30
1 bardak kefir
1 tk keten tohumu
10 çiğ fındık

akşam 18.30
1/2 dilim peynir
kıymalı karalahana
1 kase işkembe çorbası
8 çilek
3 yk ev yoğurdu

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
20 dk tempolu yürüyüş
Afıyet olsun cnm.işkenmeyı cok severım bende ❤️

Iyı Akşamlar arkadaşlar.yedıklerım
Sabah
Yumurtalı salata,peynır,zeytın,yogurt,Fındık
Aksam
Cıger kavurma,Soğanlı roka salatası,ayran,mercımek Çorba
2 lt su
1 saat yuruyus
100 ip atlama(be zormuş ip)
Arada kefir
Uyumadan yeşil cay

Iyı Akşamlar arkadaşlar.yedıklerım
Sabah
Yumurtalı salata,peynır,zeytın,yogurt,Fındık
Aksam
Cıger kavurma,Soğanlı roka salatası,ayran,mercımek Çorba
2 lt su
1 saat yuruyus
100 ip atlama(be zormuş ip)
Arada kefir
Uyumadan yeşil cay
afiyet olsun. bu menülerle wc sorunun oluyor mu?

iyi akşamlar :KK45:

Sabah: tereyagda 2 yumurta, 10 zeytin, peynir, salatalık domates, 1 cay bardağı fıstık ve badem, 1 bardak sut

Akşam: yeşil fasulye, 12 küçük etli az bulgurlu sarma, yogurtlu semizotu ve fırında biber birer kaşık kadar, 1 kase yogurt

Kızlar ben gece de yogurt yiyip yatıyorum. asla uyuyamıyorum yoksa :KK43: akşam yemeğinden sonra da baya zaman geçtiği için önemli değil diye düşünüyorm

sabah çok erken uyandım resmen açlıktan:KK48: kalkmışken 3 mile leslie yaptım sonra kahvaltı ettim. şimdilik sabah yediğim beni epeyce tok tutuyor

Sabah: tereyagda 2 yumurta, 10 zeytin, peynir, salatalık domates, 1 cay bardağı fıstık ve badem, 1 bardak sut

Akşam: yeşil fasulye, 12 küçük etli az bulgurlu sarma, yogurtlu semizotu ve fırında biber birer kaşık kadar, 1 kase yogurt

Kızlar ben gece de yogurt yiyip yatıyorum. asla uyuyamıyorum yoksa :KK43: akşam yemeğinden sonra da baya zaman geçtiği için önemli değil diye düşünüyorm[/QUOTE]

Selam kızlar.
Iftara yediklerim:
1 tabak kuru fasulye
1 büyük bardak ayran
Salata.
Az önce de türk kahvesi içtim.

sekersi sekersi canım gece yogurt yerine tarçınlı süt ya da limonlu su içersen yeme isteğini azaltır diye biliyorum.

Selam kızlar.
Iftara yediklerim:
1 tabak kuru fasulye
1 büyük bardak ayran
Salata.

sekersi sekersi canım gece yogurt yerine tarçınlı süt ya da limonlu su içersen yeme isteğini azaltır diye biliyorum.
Canim bende yeme isteği yok da ac uyuyamiyorum. Sut de beni kesmiyor yogurt tok tutuyor en azinsan diye

teşekkürler, en kısa zamanda kitabı da okuyacağım. Elimde var ve göz gezdirdiğimde örnek listenin üç öğünden oluştuğunu gördüm, o nedenle merak ettim, gerçi bendeki ilk kitabı, beki diğerlerinde 2 ana öğün öneriyordur. Sanırım önemli olan öğünler arası 5-6 saat bırakabilmek. O zaman ben de 10 gibi sağlam bir kahvaltı, akşam 7 gibi etli sebzeli ana yemek, arada da yoğurt,meyve ve kuruyemiş yerim tok tutması için. Biraz kendime uydurdum ama önemli olan temel prensiplere uyabilmek :)
O şanslı kimmiş çok merak ettim:KK48:

Günde iki kez wc mi.. aahhhh ahhh keşke benimde olsa

Erik yiyeceğine tavuklu salata falan yesene canım.İlk iki hafta zor geçer iki öğüne dayanamıyorsan 3 öğün yap leptin saatlerine özen göster yeter.

offf meyve hep ilk tercihim ama onu da hem fazla kaçırıyorum hemde tok tutmuyor. Leptin gece çalışan hormon değilmi? saat 10 dan birşey yemezsek 2 de devreye giriyordu değil mi?

sabah kahvaltım da 5 zeytin de var yazmayı unutmuşum. bir de menümü yazdıktan sonra 19.30 da 8 çilek daha yedim:olamaz:
bayagı çileklenmişsin bu gun.:KK48:

afiyet olsun. bu menülerle wc sorunun oluyor mu?
Tesekkur ederım cnm❤️
Yok hıc wc sorunum olmadı ,yanı en fazla 1 gun gıtmedıgım oluyor,2.gın mutlaka gıderım.cnm ben yoğurda sarımsak koyuyorum,sarımsak yedıgım zamanda mutlaka gıdıyorum wc ye:))

Kızlar ben gece de yogurt yiyip yatıyorum. asla uyuyamıyorum yoksa :KK43: akşam yemeğinden sonra da baya zaman geçtiği için önemli değil diye düşünüyorm
Afıyet olsun cnm.bu gun bende sarma yapacagım :)

Selam kızlar.
Iftara yediklerim:
1 tabak kuru fasulye
1 büyük bardak ayran
Salata.

Afıyet olsun cnm

ahhh pegasus07 canım. sabah yapıyorum onu ama öğle-ikindin-akşam yemeği arasında sorunum var.
Cnm ben her öğünden sonra dırek dışlerımı fırcalıyorum.:))kahvaltıdan sonra fırçala,bır daha fırcslamamak için yemıuorsun :))

offf meyve hep ilk tercihim ama onu da hem fazla kaçırıyorum hemde tok tutmuyor. Leptin gece çalışan hormon değilmi? saat 10 dan birşey yemezsek 2 de devreye giriyordu değil mi?
Yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlayan bir hormon canım.Yani 5 saat yemek yemezsen vücut bir saat yağ yakıyor.Ben sporlarımı hep leptin saatlerinde yaparım bol yağ yakayım diye.Bende sadece yaz meyvelerini severim bu aralar çok yiyorum bende.

Back