• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim iftar menüm:
2 tane biber dolması ( yari yarıya bulgur ve pirinçli :skandal:)
Salata.

Sahur:
1 tane dolma
1tabak dünden kalan kurufasulye
Biraz peynir..

Pirinç hiç koymamam gerekiyordu dolmaya ama sirf bulgurlu kızıma farklı gelir de yemezse diye koyďum..

Yemekler kalmasın diye karman çorman oldu bu sahur :KK53:
Bugün dengelersin canım afiyet olsun.

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Sabah yine şok oldum.dün 58 çıkmıştım. bu sabah 58.1 offf bu kilo ne sinir bozucu birşey. Tabii bütün herşeyin sebebi tuvalete çıkamamak :KK43:

Sabah: 2 porsiyon peynir, 4 ceviz, domates , salatalık

Öğle 16:00: 2 porsiyon peynir, 2 ceviz, dom.salatalık

akşam : 20:00: Sote et, mantar, salata veeeeeeee maalesef saat 21:30 da bollllccaaaaaaaaaaaaa kiraz yedim. gece 12 de de bitki çayı içip yattım.
Afiyet olsun canım.Bu menülerle zayıflamaman mümkün değil lavabo yüzünden öyle çıkıyorsun.57 sindir sen.Doğuşun form çayları çok etkili tabi sürekli kullanımda değil.Cumadan önce iç istersen belki faydasını görürsün.

Afiyet olsun canım.Bu menülerle zayıflamaman mümkün değil lavabo yüzünden öyle çıkıyorsun.57 sindir sen.Doğuşun form çayları çok etkili tabi sürekli kullanımda değil.Cumadan önce iç istersen belki faydasını görürsün.[/Q

Değil mi ya bencede canım bende ondan noluyor diyorum gerçekten uyuyorum. Tabii canım ben günde iki defa tuvalete çıkabilsem zaten daha ne isterim. Canım ben sürekli içiyorum zaten liptonun ve doğuşun form çaylarını. Zaten diyetisyenime de gitmem gerekti. bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum. gerçek o zaman çıkar ortaya

İnşallah canım bir yıldır aklımda benimde.

yanlız bende istiyordum bu makineden fakat bir kuzenim ilk çıktığı dönemler Almanya da alıp 1 hafta sonra iade etmişlerdi. hiç beğenmemişlerdi o dönem öyle söylemişlerdi. Patates özellikle çok kötü oluyor demişti. Siz memnunsunuz yani

yanlız bende istiyordum bu makineden fakat bir kuzenim ilk çıktığı dönemler Almanya da alıp 1 hafta sonra iade etmişlerdi. hiç beğenmemişlerdi o dönem öyle söylemişlerdi. Patates özellikle çok kötü oluyor demişti. Siz memnunsunuz yani
Bende yok canım kullananlardan kimisi çok güzel diyor kimisi kayış gibi yapıyor diyor.Ucuz birşeyde değilde alıp deneyip beğenmezsem kenara kaldırabiliceğim.Geçen sene 600 civarındaydı.Lavabo problemi yüzünden tartıda farklı çıkmıyorsun her gün düzenli çıksan diyetin etkisini her gün tartıda görürsün.O çaylar maalesef sürekli kullanımda işe yaramıyor.Menülerine bol zeytinyağlı sebze yemekleri ekle canım.

Memnunum canım patates kızartmasında bence tavada kızarandan cok daha guzel oluyor.

Bende yok canım kullananlardan kimisi çok güzel diyor kimisi kayış gibi yapıyor diyor.Ucuz birşeyde değilde alıp deneyip beğenmezsem kenara kaldırabiliceğim.Geçen sene 600 civarındaydı.Lavabo problemi yüzünden tartıda farklı çıkmıyorsun her gün düzenli çıksan diyetin etkisini her gün tartıda görürsün.O çaylar maalesef sürekli kullanımda işe yaramıyor.Menülerine bol zeytinyağlı sebze yemekleri ekle canım.
Ya 2 kere gunde wc sart mı :KK48:

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Sabah yine şok oldum.dün 58 çıkmıştım. bu sabah 58.1 offf bu kilo ne sinir bozucu birşey. Tabii bütün herşeyin sebebi tuvalete çıkamamak :KK43:

akşam : 20:00: Sote et, mantar, salata veeeeeeee maalesef saat 21:30 da bollllccaaaaaaaaaaaaa kiraz yedim. gece 12 de de bitki çayı içip yattım.
Ya nasıl doyuyosunuz bunlarla :KK48: ben aclıktan bayılırım herhalde bu kdr yesem:KK48:

evet canım diğer arkadaştaydı. evet ya bence bu makinanın yorumu kişiden kişiye göre değişiyor. Kayış gibi olayını bende duymuştum. Yok Yok ucuz değil. mesela ben 2 sene önce bir kıyma makinası aldım yazık kullanamadım olmadı işte. Evet evet tuvalet olayı önemli

Ya nasıl doyuyosunuz bunlarla :KK48: ben aclıktan bayılırım herhalde bu kdr yesem:KK48:

sabah ve öğlen az yemek bende alışkanlık oldu artık. safra reflüsü rahatsızlığım var benim bu nedenle belli bir süredir sabah ve öğlen az yiyorum. birde ofis içindeyim hep ağır yediğimde rahatsız ediyor bu nedenle o iki öğünde az yiyorum. Amaaaa akşam öğünüm baya yiyorum. mesela koca bir tabak salata, yediğim yemek porsiyonuda fazla oluyor, yoğurtlamaya da dayanıyorum. ohhhhh buranın deyimiyle zıbık gibi oluyorum hahahhahahahaha

sabah ve öğlen az yemek bende alışkanlık oldu artık. safra reflüsü rahatsızlığım var benim bu nedenle belli bir süredir sabah ve öğlen az yiyorum. birde ofis içindeyim hep ağır yediğimde rahatsız ediyor bu nedenle o iki öğünde az yiyorum. Amaaaa akşam öğünüm baya yiyorum. mesela koca bir tabak salata, yediğim yemek porsiyonuda fazla oluyor, yoğurtlamaya da dayanıyorum. ohhhhh buranın deyimiyle zıbık gibi oluyorum hahahhahahahaha
Hahhaha zıbık gıbı:KK48: tabı canım herkesın bunyesı farklı sonucta

sabah 09.45
5 ceviz
7 çiğ badem
6 çiğ kaju fıstığı

öğlen 12.30
7 top peynir
10 zeytin
domates acur
20 çiğ fındık

akşam 19.00
istiridye mantarlı köy tavuğu
4 yk yoğurtlu cevizli çiğ kabak salatası
biraz domates marul salatası

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
Afıyet olsun cnm.❤️7 top peynır ne kadar oluyor cnm.yanlış anlama peynırı cok severım fakat bızım toplar cok büyük o yuzden sordum:KK70:
Benim iftar menüm:
2 tane biber dolması ( yari yarıya bulgur ve pirinçli :skandal:)
Salata.

Sahur:
1 tane dolma
1tabak dünden kalan kurufasulye
Biraz peynir..

Pirinç hiç koymamam gerekiyordu dolmaya ama sirf bulgurlu kızıma farklı gelir de yemezse diye koyďum..

Yemekler kalmasın diye karman çorman oldu bu sahur :KK53:
Afıyet olsun cnm.dun bende sarma yaptım.bızımkıler Bulgurlu yemıyor .mssfrezya dan aldığım tarıfle yaptım.sadece kıymslı.bır dağdakine dene istersen,Çok guzel oluyor❤️❤️

Cnm wc ye çıkarsan gıder o 100 gr hemde Fazlasıyla ❤️
evet canım diğer arkadaştaydı. evet ya bence bu makinanın yorumu kişiden kişiye göre değişiyor. Kayış gibi olayını bende duymuştum. Yok Yok ucuz değil. mesela ben 2 sene önce bir kıyma makinası aldım yazık kullanamadım olmadı işte. Evet evet tuvalet olayı önemli
Kıyma makınesını nıye kullanamadın merak ettım:KK70:

Burda iki kere WC ye giden kimse yok bildiğim kadarıyla.Allah ım hela görevlileri gibi konuştum :KK70:
:KK70:

Iyı Akşamlar kızlar.yedıklerımıde yazayım
Sabah
Taze Soğanlı yumurta
Domates
Salatalık
Peynır
Zeytın
Süt
Aksam
Kuru fasulye
2 kaşık bulgur