Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Keşke hep cocuk kalsak. Ne güzel olurdu. Genelde kaburga kuruturdu babaannem onu simit gibi yerdik. Elimize yiyecek olurdu. Gezer oynardık köyde.
Spor her zaman olmuyor nedense zor geliyor.
öyle buyumedik gerek yoktu hep disardaydik. Şimdi çocukları dışarıya çıkarmaya korkuyor insan.

İnşallah amacına kolaylıkla ulasirsin.

Belki ilerleyen yıllarda Canım bugünleride arayacağız dediğin gibi spor alışkanlık meselesi Uzakdoğu sabahları sokakda spor yapmak zorunlu ve Rusya'da spora çocuklara 5 yaşında zorunluğu gönderiliyor bizde böyle yasa Yok malesef

Canim ben 1 kitap okudum onda da genel kurallar hep ayni senin dedigin gibi arada yenen seyler kilo yapmiyor sporu bırakmamak lazim tabi.
Ben kendimden ornek vereyim sana nisanin ortasindan bu yana cok uyamiyorum eskisi gibi degilim malesef ama yuruyorum leslie yapiyorum kilo almadim sabah tartim ayni cikiyo. Daha istedigim kiloma gelmeden korumaya geçtim:)))) ama şöylede birsey var eski yeme aliskanligim asla yok cabuk doyuyorum zaten.

Teşekkür ederim canım.Kilo almaktan iyidir hep aynı kalmak.Bende çok çabuk doyuyorum.Karatay midemize balon koydu sanki :)

Hey maşallah menülere bak.

Kızlar karatay yaparken kaçtan kaça düştünüz?
İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin
Geçen sene 6 bu sene 12 toplamda 3,5-4 ayda 18 kilo verdim. 1-2 kilo daha vermeyi düşünüyorum inşallah.En sağlıklı diyet Karatay diyetidir tavsiye ederim.

Kızlar buralar cok Sakinleşti. Nerelerdesiniz?
Sanırım gelmeyenler kılolarından memnun
Yaz gelıyor Zayıflamak istemıyormunuz yoksa?
Butun gun temızlık yaptım artık kalsnı yarın yapacagım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…