Keşke hep cocuk kalsak. Ne güzel olurdu. Genelde kaburga kuruturdu babaannem onu simit gibi yerdik. Elimize yiyecek olurdu. Gezer oynardık köyde.evet cnm ya bıraz tuzlu olurdu tadı cok guzeldı. Sımdı kurutan yok bızım orda
2 ayda verdım , bıraz yavaş verıyorum ama olsun bıde spor yapmıyordum pek. Bu ay sporla bırlıkte tekrar gaza geldım son 5 kılo kaldı :)
Haftasonu uzun zamandır gormedıgım tanıdıkları gordum nasıl zayıflafıgımı sorup durdular . 6 kılo verdım fakat karatayla dsha fazla vermışım gıbı duruyor :))
Zayıflarız cnm, bu gıdışle yazın gelecegıde yok :))
Belki ilerleyen yıllarda Canım bugünleride arayacağız dediğin gibi spor alışkanlık meselesi Uzakdoğu sabahları sokakda spor yapmak zorunlu ve Rusya'da spora çocuklara 5 yaşında zorunluğu gönderiliyor bizde böyle yasa Yok malesefKeşke hep cocuk kalsak. Ne güzel olurdu. Genelde kaburga kuruturdu babaannem onu simit gibi yerdik. Elimize yiyecek olurdu. Gezer oynardık köyde.
Spor her zaman olmuyor nedense zor geliyor.
öyle buyumedik gerek yoktu hep disardaydik. Şimdi çocukları dışarıya çıkarmaya korkuyor insan.
İnşallah amacına kolaylıkla ulasirsin.
Canim ben 1 kitap okudum onda da genel kurallar hep ayni senin dedigin gibi arada yenen seyler kilo yapmiyor sporu bırakmamak lazim tabi.İşten güçten fırsat bulup soramadım.Canım ben 61300 de diyeti bırakıcam ama bırakmıcam yani leptin e yine uyacağım,8 den sonra birşey yine yemiyeceğim yasak şeyleri mesela dondurma haftada bir yiyeceğim sınırlı şeylerle besleneceğim.Kitapta diyet sonrası ile ilgili birşeyler yazıyormu?
Teşekkür ederim canım.Kilo almaktan iyidir hep aynı kalmak.Bende çok çabuk doyuyorum.Karatay midemize balon koydu sanki :)Canim ben 1 kitap okudum onda da genel kurallar hep ayni senin dedigin gibi arada yenen seyler kilo yapmiyor sporu bırakmamak lazim tabi.
Ben kendimden ornek vereyim sana nisanin ortasindan bu yana cok uyamiyorum eskisi gibi degilim malesef ama yuruyorum leslie yapiyorum kilo almadim sabah tartim ayni cikiyo. Daha istedigim kiloma gelmeden korumaya geçtim:)))) ama şöylede birsey var eski yeme aliskanligim asla yok cabuk doyuyorum zaten.
Geçen sene 6 bu sene 12 toplamda 3,5-4 ayda 18 kilo verdim. 1-2 kilo daha vermeyi düşünüyorum inşallah.En sağlıklı diyet Karatay diyetidir tavsiye ederim.Hey maşallah menülere bak.
Kızlar karatay yaparken kaçtan kaça düştünüz?
İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin
Çok gençsin canım Allah korusun sağlığına bir zarar gelmesin.Yavaş yavaş da olsa doğal yollarla zayıfla bence.ben karataya ek olarak kavitasyon lenf drenaj falan ile desteklesemmi diyorum kızlar varmi yaptıran bir yakınınız falan
Amin canım inşallah.Herkese günaydın.
Haftanın ortasını getirdik şükür. Kolaylik diliyorum islerimizde diyetimizde.
Napalim ekmek parası.☺ erken kalkmayı hep sevdim zaten. Sende erkencisin hayırdır! Bebiş mi uyutmadi yoksa?
Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.Amin canım inşallah.
Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah.
Bebiş 6 da kalktı uyanınca tekrar uyuyamadım canım.çamaşır falan katladım o ara .Napalim ekmek parası.☺ erken kalkmayı hep sevdim zaten. Sende erkencisin hayırdır! Bebiş mi uyutmadi yoksa?
Sağol canım hepimizin mübarek olsun inşallah.Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.
Amin canım inşallah Teşekkürler duaların için.Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarHepinize diyetleriniz de kolaylıklar diliyorum Tartılarınızda bol eksiler görün inşallah Ben amacıma ulaştım darısı sizlerin başına.. Kendinize iyi bakın
Zaten bebek uyurken ne yaparsak o kar. Sabah görülen iş daha verimli oluyor. Ellerine sağlık.Bebiş 6 da kalktı uyanınca tekrar uyuyamadım canım.çamaşır falan katladım o ara .
Sağol canım hepimizin mübarek olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?