Evet canım yazdan kuruttuğum bunlar inşallah bu senede bolca kurutucamgunaydın cnm. Gıttıkce sakınleşıyor buralar :)
Afıyet olsun cnm. Kuru Patlıcan, kuru bıber, kuru semızotu cok Lezzetlı oluyor
Gunaydın cnm
Bende çok severim közlenmiş patlıcanlı karnıyarığı afiyet olsunGunaydın arkadaşlar
Dünkü yrdıklerim
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Közlenmiş Patlıcanlı karnıyarık, Fırında mantar,cacık
1 saat callen,30 dk vıdeo sporu :)
Aralarda kefir
Beyaz çay
Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Hey maşallah menülere bak.Gunaydın arkadaşlar
Dünkü yrdıklerim
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Közlenmiş Patlıcanlı karnıyarık, Fırında mantar,cacık
1 saat callen,30 dk vıdeo sporu :)
Aralarda kefir
Beyaz çay
Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idiHey maşallah menülere bak.
Kızlar karatay yaparken kaçtan kaça düştünüz?
İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin
Örnek arkadaşımıza istikrarlı. Maşallah darisi bize.Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idi
Közde hersey lezzetleniyor. Afiyet olsunEvet canım yazdan kuruttuğum bunlar inşallah bu senede bolca kurutucam
yıkılan hücrelerden açığa çıkan yağlar tekrar dolaşıma döner ve kullanılmıyorsa tekrar yağ hücrelerine döner. yağları enerji olarak kullanıp keton haline getirmeden de idrardan filan atılmaz yağlar Canımben karataya ek olarak kavitasyon lenf drenaj falan ile desteklesemmi diyorum kızlar varmi yaptıran bir yakınınız falan
Evet ya yaz gelsede yesek Canım bol bolKözde hersey lezzetleniyor. Afiyet olsunpegasus07 .
Teşekkür ederim canım benim Benide tartıdaki rakamlar etkiliyor artık Kararlıyım tartıdaki rakam değil o gün gerçekten sağlıklı beslenme yaptımı diye bu Cuma yeğenimin okul gezisi var düşün yanımda götüreceğim yiyeceklerimi dışarıda sağlıksız beslenmemek adına senin menüde ayrıca çok güzel afiyet olsunÖrnek arkadaşımıza istikrarlı. Maşallah darisi bize.
Dünkü menum
Klasik karatay
Ara. Türk kahvesi 2 adet
Akşam
Ciger kavurma.
Yeşil salata.
tesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorumAynen canım ya önceden haftada en az bir yeni arkadaş katılırdı aramıza herkes dağıldıAfiyet olsun bu arada Közlenmiş patlıcan lı karnıyarık çok güzel oluyor
Banada annem kayınvalıdem kurutuyor getırıyor. Bıde bız küçükken nenem gıl et kuruturdu. Nasıl lezzetlı bişeydı o anlatamam :))Evet canım yazdan kuruttuğum bunlar inşallah bu senede bolca kurutucam
Tesekkur ederım cnmBende çok severim közlenmiş patlıcanlı karnıyarığı afiyet olsun
69 dan 63 e düştüm cnm. Doya doya yıyıp Zayıflamak gıbısı yok :))Hey maşallah menülere bak.
Kızlar karatay yaparken kaçtan kaça düştünüz?
İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin
Afıyet olsun cnm. Sende cok ıstıkrarlısın maşallah.Örnek arkadaşımıza istikrarlı. Maşallah darisi bize.
Dünkü menum
Klasik karatay
Ara. Türk kahvesi 2 adet
Akşam
Ciger kavurma.
Yeşil salata.
Tesekkur ederım cnm. Kesınlıkle Katılıyorum :)Közde hersey lezzetleniyor. Afiyet olsunpegasus07 .
Nasıl güzeldi o kuru etler. Babaannemtesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorum
Bırakan arkadaşlarda gelır umarım.bırlıkten kuvvet doğuyor :))
Banada annem kayınvalıdem kurutuyor getırıyor. Bıde bız küçükken nenem gıl et kuruturdu. Nasıl lezzetlı bişeydı o anlatamam :))
Tesekkur ederım cnm
69 dan 63 e düştüm cnm. Doya doya yıyıp Zayıflamak gıbısı yok :))
Afıyet olsun cnm. Sende cok ıstıkrarlısın maşallah.
Tesekkur ederım cnm. Kesınlıkle Katılıyorum :)
Yaz gelmeden bir zayiflasaydik. Artık taşımak istemiyorum bu kiloları.Evet ya yaz gelsede yesek Canım bol bol
Hem zayıflar hem sıkılıaşırız Canım merak etmeYaz gelmeden bir zayiflasaydik. Artık taşımak istemiyorum bu kiloları.
evet cnm ya bıraz tuzlu olurdu tadı cok guzeldı. Sımdı kurutan yok bızım ordaNasıl güzeldi o kuru etler. Babaannem
yapardi.
İstikrarlı sayılırım. Sen ne kadar sürede versin kilolarını canım. İyi vermissin. Devamını diliyorum.
@Miyav_su. Ya katılıyorum @Mirafatos bence de öyle şeylere para harcama zayıfla o paralara elbise alırsın kendine. Spor olmadan zayıflama olmuyor.
Zayıflarız cnm, bu gıdışle yazın gelecegıde yok :))Yaz gelmeden bir zayiflasaydik. Artık taşımak istemiyorum bu kiloları.
Aynen motivasyon çok önemli ben geçen seneki diyetimde çok kaçamak yaptım sütümde azalınca bıraktım.Bu sene o kadar kaçamak yapmadım çünkü kendime bir kaç ay evvelden gün vermiştim hazırlığımı yapmıştım.Diyete başlangıç ve bitiş tarihi koymuştum plan yapmak iyi geldi bana.Çok güzel kilo verdin hakkını yeme canım hemde kısa zamanda verdin.tesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorum
Bırakan arkadaşlarda gelır umarım.bırlıkten kuvvet doğuyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?