- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
Tesekkur ederım cnm. Sanada afıyet olsun. Arada kefır iç tok tutuyor. Senınde dedıgın gıbı tam gaz devam. Bu defa yılmak yok :))Afiyet olsun ben kkk yaptim bakalim aksama kadar ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederım cnm. Sanada afıyet olsun. Arada kefır iç tok tutuyor. Senınde dedıgın gıbı tam gaz devam. Bu defa yılmak yok :))Afiyet olsun ben kkk yaptim bakalim aksama kadar ne olacak
Yuruyus en az 30 dk yapiyorum.spor yapabılıyormusun cnm. Bende yuruyecegım artık. Cocukları yürüyerek götürür getiririm en azından 40 dk olur
Canim benimki doymamak degil tamamen sımariklik yediklerim zaten abur cubur atiyorum aksam oluyo cekirdek yiyorum ama artik yok hedefe kadarTesekkur ederım cnm. Sanada afıyet olsun. Arada kefır iç tok tutuyor. Senınde dedıgın gıbı tam gaz devam. Bu defa yılmak yok :))
cok guzel cnm. Spor olmazsa cok az gıdıyor kılolar.Yuruyus en az 30 dk yapiyorum.
3 gun leslie 3 mil yapiyorum
Aynen cnm. Gözümüz ac bızım. Artık daha dıkkat edelım, ne kaldıkı surda yaza. Ceketler çıkıyor kılolar görünüyor . Çıtır olacağız bız :))Canim benimki doymamak degil tamamen sımariklik yediklerim zaten abur cubur atiyorum aksam oluyo cekirdek yiyorum ama artik yok hedefe kadar
Sapka düştü kel göründü gibi oldu ceket çıktı göbek göründü.cok guzel cnm. Spor olmazsa cok az gıdıyor kılolar.
Aynen cnm. Gözümüz ac bızım. Artık daha dıkkat edelım, ne kaldıkı surda yaza. Ceketler çıkıyor kılolar görünüyor . Çıtır olacağız bız :))
Iyı aksamlar
Bu sabah tam 65 kıloyu gordum
Yedıklerımı yazayım, hedefe kadar durmak yok
Sabah yedıklerımı yazmıştım
Aksam
Mercımek Çorba, Fırında tavuk, 2 kaşık bulgur, cacık
Aralarda kefır
Beyaz cay
Tunaydın cnm. Afıyet olsun, hıc kacamaksız atlatmışsın. Ütü baş düşmanımdırAksam balik sivri biber iki kasik bulgur iki kasik patlican yemegi
Iki saattir utu yapiyorum cok yoruldum:)
Herkese iyi geceler...
Afıyet olsun cnm. Anlamadan doymuşsun bak :))Sapka düştü kel göründü gibi oldu ceket çıktı göbek göründü.
Allah kolaylik versin arkadaşlar.
Sabah 2 yum karatay
Akşam ızgara et
Yeşillik
Çay
Çayı iç iç bitmedi. Açık hava da bir başka. Bu arada ben kalabalıkta yiyince hiçbirşey anlamıyorum.
Çocuklara yrdirmekten kendim yedigimi anlamadim. Ama doymustum kalktığımda şükür.
Hedefin kac pegasus07 ??
Afiyet olsun canım Çok güZel menü.Iyı aksamlar kızlar, yedıklerımı yazayım
Sabah
Sucuklu Yumurtalı Karatay
Aksam
Bır Parça tavuk bıraz ızgara et, SOĞAN salatası, ayran,1 kaşık bulgur pılavı
Aralarda kefir
2 lt su
Yeşil cay
Teşekkürler cnm, sanada afıyet olsun. Suyunu bol ıcıyorsun degılmı, kılo vermede su cok onemlı bılıyorsun :))Afiyet olsun canım Çok güZel menü.
Sabah klasik karatay
Akşam et sote yesillik
Spor yapamadim
tesekkurler cnm senınde anneler günün kutlu olsunIyi geceler, herkesin anneler günü kutlu olsun
Sabah esim kahvalti hazirlamisti simit de almış yarim simit yedim
Aksam kınamız vardı menu cok fenaydi hic yazmiyim lafin kısası kötü bir gündü tek avuntum çok oynadim yakmisimdir heralde
İnşallah bu hafta hedefımıze bır adım daha yaklaşırızYeni bir hafta başlıyo hepimize bol eksiler artik 65 i görmek istiyorum