Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyi geceler kizlar
Herkese hayirli kandiller
Freyza__ adina cok seviniyorum azmettin basardin tebrikler
Ben bugun yine uyamadım diyetime her sabah karatayla baslayip aksama dogru bozuyorum ramazana kadar bir iki kilo verseydim iyi olacakti

Kızlar buralar cok Sakinleşti. Nerelerdesiniz?
Sanırım gelmeyenler kılolarından memnun
Yaz gelıyor Zayıflamak istemıyormunuz yoksa?
Butun gun temızlık yaptım artık kalsnı yarın yapacagım .
Spor yok yazmissin daha ne olsun. Evi temizlemissin. Zaten spora zaman ve halin kalmıyor ev temizleyince.

Günaydın kızlar

Sorumsuz,iradesiz,tembel arkadaşınız geldi.
Kısa süreli bi bunalıma girdim çıktım :)
Yedim yedim yedim b.k varmış gibi herşeyi yedim.bu sabah hasar tespiti için tartıya çıktım.70.8 i görünce şok oldum.sadece 1 kilo almışım.moral buldum açıkçası.
Tekrar eski azmimle devam etmek istiyorum ama

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Şu ara kiloya takılmayalım, dolunay haftası..
İtinayla mazeret bulunur..

Bu ara herkeste var cnm o. Bır hafta kaçamaksız yapsan dıyetını devamı gelır ınankı
Spor yok yazmissin daha ne olsun. Evi temizlemissin. Zaten spora zaman ve halin kalmıyor ev temizleyince.
Evet cnm gercektende öyle. Koltukta sızmışım aksam

Gunaydın cnm. Nerelerdesin sen, Karatay yapmanın faydası bu. Kalıcı gıdıyor kılolar. Kaldığın yerden devam et bence. Amalar Olmasın

Canım sen 10 kilodan fazla verdin istesen yine verirsin ben buna inanıyorum.Alt tarafı iki hafta sık dişini leptin saatlerinde gündüz yarım saat akşam yarım saat yürü yediklerinede dikkat et, iki hafta fazla değil.Yapabilirsin bunu, inşallah istediğin kiloya gelirsin canım kendine iyi bak

Slm kızlar. Grup dağıldı sanırım, bır kısmımız baska yerlerde devam edıyor, bır kısmımız dıyetın verdıgı bunalımdayız sanırım.
Neyse gıden gıtsın kalan Sağlar bızımdır dıyıp devam edecegım ben. Kımse olmasada tek basıma burdan devam edecegım. Saçma sapan seyler yedım ve benım bır hedefım vardı.Bu sabah 64 küsür kıloyu gordum tekrar . Bu benı üzdü fakat kendımede getırdı. Hedefıme kadar burdayım. Devam etmek ısteyen arkadaslar varsa her gun düzenli destek olalım bırbırımıze.

Son düzenleme:
Bu gun yedıklerımı utanarak yazayım . Bu bır örnek mönü degıldır
Sabah öğle aksam yapmadım ve gördükçe yedım
Peynırlı tereyağlı tost, lahmacun, Çorba, kefir, tekrar lahmacun
Sakın salmayın kendınızı . Kendıme gelmem gerektıgını cok ıyı anladım. Bızım ellimizden hıc bırsey kurtulmaz, hem ne demişler başlamak bıtırmenın yarısıdır.

Bende sitede sorun var saniyorum
Ben yazmiyorum ama niye utaniyorum da ondan ucunu bir kacirdim tutamiyorum az yiyorum evet ama hep kacamak seyler sonuc tarti yerinde sayiyor

Bende sitede sorun var saniyorum
Ben yazmiyorum ama niye utaniyorum da ondan ucunu bir kacirdim tutamiyorum az yiyorum evet ama hep kacamak seyler sonuc tarti yerinde sayiyor
Yok cnm sıtede sorun ıkımız kaldık
Her gun gelelım bırbırımıze destek oluruz cnm. Bende artık tam gaz devam etmelıyım. Yaz geldı kurtulalım su 5-6 kılodan

Ben de buradayım kızlar, yorgunluktan yazamıyorum düzenli ama haftaya herşey daha yoluna girecek sanırım..
Mümkün mertebe devam ediyorum. Tartıyı çok sallamıyorum zira kıyafetlerim daha yol gösterici. 10 sene önceki pantolonuma rahatça girebiliyorum artık. En önemlisi sabah kahvaltısı, ne zaman boşlasam günün kalanı kötü geçiyor.
8/16 uygulamaya çalışıyorum. Tarçınlı su içiyorum sanırım insülini ciddi dengeliyor.
@Mirafatos ben de yay burcuyum..
Miyav_su bol müşteriler, sezon iyice açıldı sanırım o yüzden yoksun..

Pegasus sen güzel gidiyordun elma diyeti bozdu seni. Olsun hatalar öğreticidir. Sen karar vermissin bundan sonra daha iyisini yaparsin bedenini öğrendin nasıl zayıflıyor. İnşallah istediğim kiloyavarirsin.bir tartışma oldu yattı konusunda yazıp yazmama ondan sonra tadi kaçtı çünkü düzen bozuldu. Kimse kilosunu yazmadi motivasyon kalmadi.
Bence insan takip ederken tartışmalara sinir oluyor. Git ozelden kimse yuzles ne millete yansitiyorsun.
Allah kolaylik versin herkese.

cok sevındım cnm burda olmana. Buralar cok ıssızlaşmıştı, bırakmayın benı yanlız korkarım
Kahvaltı gercekten cok onemlı. Bende kahvsltı yapmadığım zaman senın gıbıyım. Artık hedefe kadar hıc atlamayacağım kahvaltıyı.
Haklısın cnm ne olduysa elmadan sonra oldu. Insallah hepımız ıstedıgımız kıloya ulaşırız cnm

Canim ben hamilelikten once 63 kiloydum simdi 66 ama kiyafetlerin icine oluyorum bu beslenme vucuda sekil veriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…