• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim

Gunaydın arkadaşlar
Dünkü yrdıklerim
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Közlenmiş Patlıcanlı karnıyarık, Fırında mantar,cacık
1 saat callen,30 dk vıdeo sporu :)
Aralarda kefir
Beyaz çay
Hey maşallah menülere bak.

Kızlar karatay yaparken kaçtan kaça düştünüz?
İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin:KK36:

İkna edin beni ben de sağlıklı bir dünyaya merhaba diyeyim. Hayatım renklensin:KK36:
Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idi

Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idi
Örnek arkadaşımıza istikrarlı. Maşallah darisi bize.
Dünkü menum
Klasik karatay
Ara. Türk kahvesi 2 adet
Akşam
Ciger kavurma.
Yeşil salata.

ben karataya ek olarak kavitasyon lenf drenaj falan ile desteklesemmi diyorum kızlar varmi yaptıran bir yakınınız falan
yıkılan hücrelerden açığa çıkan yağlar tekrar dolaşıma döner ve kullanılmıyorsa tekrar yağ hücrelerine döner. yağları enerji olarak kullanıp keton haline getirmeden de idrardan filan atılmaz yağlar Canım

Dünkü menum
Klasik karatay
Ara. Türk kahvesi 2 adet
Akşam
Ciger kavurma.
Yeşil salata.
Teşekkür ederim canım benim Benide tartıdaki rakamlar etkiliyor artık Kararlıyım tartıdaki rakam değil o gün gerçekten sağlıklı beslenme yaptımı diye bu Cuma yeğenimin okul gezisi var düşün yanımda götüreceğim yiyeceklerimi dışarıda sağlıksız beslenmemek adına senin menüde ayrıca çok güzel afiyet olsun

Aynen canım ya önceden haftada en az bir yeni arkadaş katılırdı aramıza herkes dağıldı :KK43:Afiyet olsun bu arada:KK200:Közlenmiş patlıcan lı karnıyarık çok güzel oluyor:KK6:
tesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorum :(
Bırakan arkadaşlarda gelır umarım.bırlıkten kuvvet doğuyor :))

Evet canım yazdan kuruttuğum bunlar inşallah bu senede bolca kurutucam
Banada annem kayınvalıdem kurutuyor getırıyor. Bıde bız küçükken nenem gıl et kuruturdu. Nasıl lezzetlı bişeydı o anlatamam :))

Bende çok severim közlenmiş patlıcanlı karnıyarığı afiyet olsun
Tesekkur ederım cnm

69 dan 63 e düştüm cnm. Doya doya yıyıp Zayıflamak gıbısı yok :))
Dünkü menum
Klasik karatay
Ara. Türk kahvesi 2 adet
Akşam
Ciger kavurma.
Yeşil salata.
Afıyet olsun cnm. Sende cok ıstıkrarlısın maşallah.

Közde hersey lezzetleniyor. Afiyet olsun pegasus07 pegasus07 .
Tesekkur ederım cnm. Kesınlıkle Katılıyorum :)

tesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorum :KK43:

Banada annem kayınvalıdem kurutuyor getırıyor. Bıde bız küçükken nenem gıl et kuruturdu. Nasıl lezzetlı bişeydı o anlatamam :))

Tesekkur ederım cnm

69 dan 63 e düştüm cnm. Doya doya yıyıp Zayıflamak gıbısı yok :))
Afıyet olsun cnm. Sende cok ıstıkrarlısın maşallah.

Tesekkur ederım cnm. Kesınlıkle Katılıyorum :)
Nasıl güzeldi o kuru etler. Babaannem
yapardi.
İstikrarlı sayılırım. Sen ne kadar sürede versin kilolarını canım. İyi vermissin. Devamını diliyorum.
@Miyav_su. Ya katılıyorum @Mirafatos bence de öyle şeylere para harcama zayıfla o paralara elbise alırsın kendine. Spor olmadan zayıflama olmuyor.

Nasıl güzeldi o kuru etler. Babaannem
yapardi.
İstikrarlı sayılırım. Sen ne kadar sürede versin kilolarını canım. İyi vermissin. Devamını diliyorum.
@Miyav_su. Ya katılıyorum @Mirafatos bence de öyle şeylere para harcama zayıfla o paralara elbise alırsın kendine. Spor olmadan zayıflama olmuyor.
evet cnm ya bıraz tuzlu olurdu tadı cok guzeldı. Sımdı kurutan yok bızım orda :(
2 ayda verdım , bıraz yavaş verıyorum ama olsun bıde spor yapmıyordum pek. Bu ay sporla bırlıkte tekrar gaza geldım son 5 kılo kaldı :)
Haftasonu uzun zamandır gormedıgım tanıdıkları gordum nasıl zayıflafıgımı sorup durdular . 6 kılo verdım fakat karatayla dsha fazla vermışım gıbı duruyor :))

Yaz gelmeden bir zayiflasaydik. Artık taşımak istemiyorum bu kiloları.
Zayıflarız cnm, bu gıdışle yazın gelecegıde yok :))

Yedıklerımıde yazayım barı :))
Sabah
Menemen, cevız, peynır, zeytın, yeşillik, yoğurt,
Aksam
Yogurtlu yuvarlama, dünden kalan karnıyarık, salata
2 lt su
1 saat yuruyuş
Aralarda kefir
Yeşil cay

tesekkür ederım cnm benim. Motıvasyon dustumu devam ettırmek cok zor oluyor. Bazen tartıda fazla çıktığımızda kendımızı bırakıyoruz maalesef. Aslında bıraz daha kararlı olabılsek kılolar tekrar gıdecek fakat sevdıgın şeylerden vazgeçmek hıc kolay olmuyor.ben böyleyım, tekrar devam edebılmek için cok çabalıyorum :KK43:
Aynen motivasyon çok önemli ben geçen seneki diyetimde çok kaçamak yaptım sütümde azalınca bıraktım.Bu sene o kadar kaçamak yapmadım çünkü kendime bir kaç ay evvelden gün vermiştim hazırlığımı yapmıştım.Diyete başlangıç ve bitiş tarihi koymuştum plan yapmak iyi geldi bana.Çok güzel kilo verdin hakkını yeme canım hemde kısa zamanda verdin.

Back