- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
YAY burcuyumHangi burçsun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAY burcuyumHangi burçsun canım?
Ablam da yay burcu Yay ve ikizler kadar dış görünümüne özen gösteren bakımlı insanlar görmedim.Evde oturmak yani çalışmamak ,doğum ve sonrası eve tıkılmak kadınların en hareketsiz kaldığı stres yaşadığı dönemler çalışsan yemek aklına okadar gelmezdi zaten yesende eritirdin.YAY burcuyum
cnm gözünüz Aydın . Allah analı babalı saglıklı büyütsün kuzucugu.Tesekkurler canim
Afıyet olsun cnm, cok guzelİş bitmedi ben bittim artık...
Pazar günü çok yorucu benim için.
Sabah
Klasik karatay
Akşam
Ciger sote
Karniyarik
Yeşil salata
Bol su
Afıyet olsun cnm. Bence cok guzel , yenı Dünyalar Göze batmıyor :)İyi geceler kızlar bugünki menüm :yoğurtlu kuru börülce,semizotu ve kuruyemiş akşam taze içli bakla ,turşu ,2 yeni dünya annemler geldi mecbur 2 tane yedim
Cnm bırakıyormusun. Hadı inşallah gorursun :)Yarın 61300 ü görüp diyetime son vermek dileğiyleiyi geceler kızlar
Afıyet olsun cnm. Olmasaymış ıyıymışte olmuş bı kere. Bu gun dengelersintüm gün pitnikdeydik yetmedi ustune akşamda dışarı çıktık ondan anca yazabildim kızlar
sabah = k.k.k
öğlen = mangal ve salata
Akşam = üzgünüm tatlı ve çay
akşam dışarda olamak beni yaktışu tatlı olmasa herşey çok güzeldi
Günaydın cnm. Sanada saglıklı huzurlu haftalarGünaydın...
Hayırlı Sabahlar...
Sağlıklı Huzurlu bir hafta diliyorum...
İyi Haftalar...
Tebrık ederım cnm. Darısı 36 bedenlere :)Günaydın kızlar bugünde olmadı çarşamba ancak görebileceğim herhalde.Amacıma ulaştım artık 38 bedenim daha niye uğraşıyorum bir bilsemİnatçı olmak hiç iyi bir özellik değil ya
Senın kıtaplarını gördükçe utanıyorum valla. Her şeye zaman buluyoruzda kıtap okumaya geldımı hep bır bahane
Afıyet olsun cnm. Cok guzel başlamışsın gunekahvaltı
zeytin
dometes
biber
peynir
hepsinin üzerine zeytin yağı gezdirdim :)
1 haşlanmış yumurta
bir kaç ceviz,kuru üzüm,bitki çayı
Gözün aydın darisi hepimizeGünaydın kızlar bugünde olmadı çarşamba ancak görebileceğim herhalde.Amacıma ulaştım artık 38 bedenim daha niye uğraşıyorum bir bilsemİnatçı olmak hiç iyi bir özellik değil ya
36 beden istemiyorum yeter bu kadar ya büyük kızım kotta 26 giyiyor ben 28 olsun okadar fark artık :) Zaten çok kızıyor bana birde 26 olursam ne yapar bilmem.Tebrık ederım cnm. Darısı 36 bedenlere :)
yüzde yüz haklısın canım tam da öyleyim evde olmak hic bana göre değil çalışmıyor olunca eksiklik duyuyorum gerçektende iş hayatına geri dönmeme çok az kaldı zaten inslh bu yıl kızımı kreşe gönderip çalışıcamartık 3 yaşına girdi krese gitmeye hazırAblam da yay burcu Yay ve ikizler kadar dış görünümüne özen gösteren bakımlı insanlar görmedim.Evde oturmak yani çalışmamak ,doğum ve sonrası eve tıkılmak kadınların en hareketsiz kaldığı stres yaşadığı dönemler çalışsan yemek aklına okadar gelmezdi zaten yesende eritirdin.
Aynen canım diyete Karatay yemekleri ile en az bir ay devam edicem.Kilom otursun diye sınırlı şeyleri ve ekmek olarak mayasız şeyler yiyeceğim.Gözün aydın darisi hepimize
Iyi yapiyorsun bence şişkinlige karsi kilo alma payın olsun:))))
Tesekkurlercnm gözünüz Aydın . Allah analı babalı saglıklı büyütsün kuzucugu.
Afıyet olsun cnm, cok guzel
Afıyet olsun cnm. Bence cok guzel , yenı Dünyalar Göze batmıyor :)
Cnm bırakıyormusun. Hadı inşallah gorursun :)
Afıyet olsun cnm. Olmasaymış ıyıymışte olmuş bı kere. Bu gun dengelersin
Günaydın cnm. Sanada saglıklı huzurlu haftalar
Tebrık ederım cnm. Darısı 36 bedenlere :)
Senın kıtaplarını gördükçe utanıyorum valla. Her şeye zaman buluyoruzda kıtap okumaya geldımı hep bır bahane
Afıyet olsun cnm. Cok guzel başlamışsın gune
Ay cok güldüm cnm. Nıye kızıyor cımcıme, benımkı 34 gıyıyor bıraz zayıfla anne kız aynı gıyerız dıyorgözü benim elbiselerde hep36 beden istemiyorum yeter bu kadar ya büyük kızım kotta 26 giyiyor ben 28 olsun okadar fark artık :) Zaten çok kızıyor bana birde 26 olursam ne yapar bilmem.
Yahu aynen benim kızımda anne yeter artik yapma diyor neden diyorum boyle guzelsin artik verme diyor36 beden istemiyorum yeter bu kadar ya büyük kızım kotta 26 giyiyor ben 28 olsun okadar fark artık :) Zaten çok kızıyor bana birde 26 olursam ne yapar bilmem.
Benimkinin boyu 162 ve 52 kilo ergenliğe bu sene girdi abur cubur çok yiyor.Seninki iyiymiş benimki utanmasa gözümü oyacak :) Biraz anne gibi gözük diyor kendi az yemiyorda benim diyetime kızıyor.Ay cok güldüm cnm. Nıye kızıyor cımcıme, benımkı 34 gıyıyor bıraz zayıfla anne kız aynı gıyerız dıyorgözü benim elbiselerde hep
Senin kızda benimkinin modelinden demek ki..Benimki biraz aksi ablasıYahu aynen benim kızımda anne yeter artik yapma diyor neden diyorum boyle guzelsin artik verme diyor
Ama benim en az 5 kilo daha vermem lazim
Tuz lambaları ile melatonin hormonu çelişiyor diye arada kalıyorumMiyav_su tuz lambasının faydasını gordunmu canım kullandıktan sonra bir farklılık oldu mu?
Canım uyku kalitem arttı ve yorgunluğum kalmadı hem kullandığım ilaç verdiği vitaminler de etkiside vardır şöyle anlatayım haftanın 7 günü saat 05.00 uyanıyorum dükkandan bazen 20.00 bazen 21.00 oluyor oradan spor 2 saat oradan eve gidiyorumMiyav_su tuz lambasının faydasını gordunmu canım kullandıktan sonra bir farklılık oldu mu?
Benim ki direk yanımda değil koridorda zaten evim toplamda 62 metrekare CanımTuz lambaları ile melatonin hormonu çelişiyor diye arada kalıyorum
canım melotonin uyku düzeni ve stres için gerekli diye biliyorum tuz lambası da zaten uyku duzeni ni sağlayıp streside alıyormuş bence örtüşüyor lar sen neden celistiklerini düşündün? birde sağlık uzerinde çok faydalıTuz lambaları ile melatonin hormonu çelişiyor diye arada kalıyorum
bende sipariş vermeyi düşünüyorum bende toz sigara polene hassasiyet var zaten migrenim de var hepsine iyi gelir dinç uyanirim belki diye düşündüm bende sen kullanmisken bir sorayım dedimCanım uyku kalitem arttı ve yorgunluğum kalmadı hem kullandığım ilaç verdiği vitaminler de etkiside vardır şöyle anlatayım haftanın 7 günü saat 05.00 uyanıyorum dükkandan bazen 20.00 bazen 21.00 oluyor oradan spor 2 saat oradan eve gidiyorum
İyi yapmışsın dediğim gibi sadece lamba değil bu sonuçlar Canım Benimde alerjim kalmadı normalde bu havalarda spreysiz asla dolaşamazdım birde iğnesiz hayvan tüyüne ,toza ağaçlar Bile tetikliyordu şuan çok şükür Yok oldubende sipariş vermeyi düşünüyorum bende toz sigara polene hassasiyet var zaten migrenim de var hepsine iyi gelir dinç uyanirim belki diye düşündüm bende sen kullanmisken bir sorayım dedim