Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Melatonin için hiç ışık olmaması gerekiyor

Yahu aynen benim kızımda anne yeter artik yapma diyor neden diyorum boyle guzelsin artik verme diyor
Ama benim en az 5 kilo daha vermem lazim
İşten güçten fırsat bulup soramadım.Canım ben 61300 de diyeti bırakıcam ama bırakmıcam yani leptin e yine uyacağım,8 den sonra birşey yine yemiyeceğim yasak şeyleri mesela dondurma haftada bir yiyeceğim sınırlı şeylerle besleneceğim.Kitapta diyet sonrası ile ilgili birşeyler yazıyormu?

Karatayi diyet olarak düşünmemek lazım diyet sonrası yoktur yasam biçimi haline getirmek lazım bildiğim kadariyla

Benimkinin boyu 162 ve 52 kilo ergenliğe bu sene girdi abur cubur çok yiyor.Seninki iyiymiş benimki utanmasa gözümü oyacak :) Biraz anne gibi gözük diyor kendi az yemiyorda benim diyetime kızıyor.
Bu ergenlerın laflarıda büyük oluyor . Yandık bız

Karatayi diyet olarak düşünmemek lazım diyet sonrası yoktur yasam biçimi haline getirmek lazım bildiğim kadariyla
Orası öylede ben bir Canan Karatay değilim yani Yılda bir kere bir tane baklava ile hayatımı sürdüremem.Yada 3-4 tane cevizle 12-13 saat oruçta tutamam.Bakıcam artık Karatay a uygun ama az kaçamakla yoluma devam etmeyi düşünüyorum.

Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim

Gunaydın arkadaşlar
Dünkü yrdıklerim
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Közlenmiş Patlıcanlı karnıyarık, Fırında mantar,cacık
1 saat callen,30 dk vıdeo sporu :)
Aralarda kefir
Beyaz çay

Günaydın kızlarne olmuş buraya böyle akşam altıdan beri kimse yazmamış
gunaydın cnm. Gıttıkce sakınleşıyor buralar :)

Afıyet olsun cnm. Kuru Patlıcan, kuru bıber, kuru semızotu cok Lezzetlı oluyor

Günaydın kızlar
Gunaydın cnm

Sabah
Kkk

Akşam
Semiz otu yemeği
Sultanı bezelye bu karataya uygun değildi yapılışı arkadaşım 3 yıldır yedirmek istediği için yedim
Probiyotik yoğurt kendim yaptim ilk kez :)
Çilek

Yine çok iyisin canım seni gördükçe sağlıklı beslenmenin değerini anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…