- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Melatonin için hiç ışık olmaması gerekiyorcanım melotonin uyku düzeni ve stres için gerekli diye biliyorum tuz lambası da zaten uyku duzeni ni sağlayıp streside alıyormuş bence örtüşüyor lar sen neden celistiklerini düşündün? birde sağlık uzerinde çok faydalı
İşten güçten fırsat bulup soramadım.Canım ben 61300 de diyeti bırakıcam ama bırakmıcam yani leptin e yine uyacağım,8 den sonra birşey yine yemiyeceğim yasak şeyleri mesela dondurma haftada bir yiyeceğim sınırlı şeylerle besleneceğim.Kitapta diyet sonrası ile ilgili birşeyler yazıyormu?Yahu aynen benim kızımda anne yeter artik yapma diyor neden diyorum boyle guzelsin artik verme diyor
Ama benim en az 5 kilo daha vermem lazim
Canım karatay yaparak mı verdin kilonu?Benimkinin boyu 162 ve 52 kilo ergenliğe bu sene girdi abur cubur çok yiyor.Seninki iyiymiş benimki utanmasa gözümü oyacak :) Biraz anne gibi gözük diyor kendi az yemiyorda benim diyetime kızıyor.
Karatayi diyet olarak düşünmemek lazım diyet sonrası yoktur yasam biçimi haline getirmek lazım bildiğim kadariylaİşten güçten fırsat bulup soramadım.Canım ben 61300 de diyeti bırakıcam ama bırakmıcam yani leptin e yine uyacağım,8 den sonra birşey yine yemiyeceğim yasak şeyleri mesela dondurma haftada bir yiyeceğim sınırlı şeylerle besleneceğim.Kitapta diyet sonrası ile ilgili birşeyler yazıyormu?
Benimkinin boyu 162 ve 52 kilo ergenliğe bu sene girdi abur cubur çok yiyor.Seninki iyiymiş benimki utanmasa gözümü oyacak :) Biraz anne gibi gözük diyor kendi az yemiyorda benim diyetime kızıyor.
Evet bende onun için koridora koyuyorum kapı hafif aralık kalıyorMelatonin için hiç ışık olmaması gerekiyor
Bu konuda hep fikiriz CanımKaratayi diyet olarak düşünmemek lazım diyet sonrası yoktur yasam biçimi haline getirmek lazım bildiğim kadariyla
Aynen canım ya herşeye muhalefet büyük cadı.Biran evvel bitse bari.Bu ergenlerın laflarıda büyük oluyor . Yandık bız
Orası öylede ben bir Canan Karatay değilim yaniKaratayi diyet olarak düşünmemek lazım diyet sonrası yoktur yasam biçimi haline getirmek lazım bildiğim kadariyla
Evet canımCanım karatay yaparak mı verdin kilonu?
gunaydın cnm. Gıttıkce sakınleşıyor buralar :)Günaydın kızlarne olmuş buraya böyle akşam altıdan beri kimse yazmamış
Afıyet olsun cnm. Kuru Patlıcan, kuru bıber, kuru semızotu cok Lezzetlı oluyorBenimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Gunaydın cnmGünaydın kızlar
Yine çok iyisin canım seni gördükçe sağlıklı beslenmenin değerini anlıyorumBenimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Aynen canım ya önceden haftada en az bir yeni arkadaş katılırdı aramıza herkes dağıldıgunaydın cnm. Gıttıkce sakınleşıyor buralar :
Çok teşekkür ederim canım benim sende bu yolda ilerliyorsun gece foto çekmeyi unuttum bugün inşallahYine çok iyisin canım seni gördükçe sağlıklı beslenmenin değerini anlıyorum
Afiyet olsun canım kendini yaptığın yoğurt daha lezzetli değil mi afiyet olsunSabah
Kkk
Akşam
Semiz otu yemeği
Sultanı bezelye bu karataya uygun değildi yapılışı arkadaşım 3 yıldır yedirmek istediği için yedim
Probiyotik yoğurt kendim yaptim ilk kez :)
Çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?