• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım sen tahıl beyin kitabını önermiştin diil mi bir de hangi kitapları tavsiye edersin ?
Tahıl beyin ,buğday göbeği ,taş devri Ahmet aydın hocanın , ,Ümit Aktaş mutluluk kürleri ,dr.yavuz Dizdar yemezler kitabı birde Kemal Özer yediklerimizin içinde ne var bu kitaplar gıdalardaki maddeleri söylüyorlar

IMG_9822.JPG
IMG_9825.JPG
IMG_9823.JPG

Aynen canım sağlıklı beslenmeyle ilgili çok teskkur ederim
Eve gidince komple çekerim diğerlerini olur mu sende ekran fotosu alır temin edersin Ümit Aktaş'ın yeni kitabı çıkmış diyabet ile ilgili bugün fırsatım olursa d&r gideceğim spor sonrası bakalım

Afiyet olsun canım.Bu tatlı krizleri çok zor atlatılıyor.Bende bir Egeli olarak sanki hamur işi ile büyümüşüm gibi hayallerimi börek katmer süslüyor :işsiz:Ne alâka bir anlasam:deli:
:-) aynı ben ama sen benim gibi nefsine uymuyorsun tebrik edim:nazar:bu arada:KK23: kaçamağa rahmen 400gr gitmiş canım tuttuğum suyu atmaya başladım:KK5:

tıkanırcasına yemek işte ben diette olmadığım zamanlarda hele stresliysem ooof ooof
bende oyleyim canım hatta yemek bağımlılığı kitabının kapağına benim beyin resmimi koymuşlar:-) stesli ve mutsuz iken tıka basa tok olduğum halde tlfn alıp hen pizza,hamburger sipariş veriyorum ve çikolatalı ne varsa yiyorum:sus:yemek bağımlılığı kitabını almalıyım

bende oyleyim canım hatta yemek bağımlılığı kitabının kapağına benim beyin resmimi koymuşlar:-) stesli ve mutsuz iken tıka basa tok olduğum halde tlfn alıp hen pizza,hamburger sipariş veriyorum ve çikolatalı ne varsa yiyorum:sus:yemek bağımlılığı kitabını almalıyım
Hangi burçsun canım?

Eve gidince komple çekerim diğerlerini olur mu sende ekran fotosu alır temin edersin Ümit Aktaş'ın yeni kitabı çıkmış diyabet ile ilgili bugün fırsatım olursa d&r gideceğim spor sonrası bakalım
Sana hangisi kolay gelirse kuzum. Tahıl beyine başladım bakalım güzel gidiyor .

Back