- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Canım sen tahıl beyin kitabını önermiştin diil mi bir de hangi kitapları tavsiye edersin ?Günaydın...
Hayırlı Sabahlar...
Sağlıklı Huzurlu bir hafta diliyorum...
İyi Haftalar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen tahıl beyin kitabını önermiştin diil mi bir de hangi kitapları tavsiye edersin ?Günaydın...
Hayırlı Sabahlar...
Sağlıklı Huzurlu bir hafta diliyorum...
İyi Haftalar...
Tahıl beyin ,buğday göbeği ,taş devri Ahmet aydın hocanın , ,Ümit Aktaş mutluluk kürleri ,dr.yavuz Dizdar yemezler kitabı birde Kemal Özer yediklerimizin içinde ne var bu kitaplar gıdalardaki maddeleri söylüyorlarCanım sen tahıl beyin kitabını önermiştin diil mi bir de hangi kitapları tavsiye edersin ?
Aynen canım sağlıklı beslenmeyle ilgili çok teskkur ederimM Minervaaaa sağlıklı beslenme adına sordun değil mi evde de var eve gidince foto çeker atarım buraya uyar mı yani okuduğum okuyacak olduğum kitapları
Eve gidince komple çekerim diğerlerini olur mu sende ekran fotosu alır temin edersin Ümit Aktaş'ın yeni kitabı çıkmış diyabet ile ilgili bugün fırsatım olursa d&r gideceğim spor sonrası bakalımAynen canım sağlıklı beslenmeyle ilgili çok teskkur ederim
aynı ben ama sen benim gibi nefsine uymuyorsun tebrik edimbu arada kaçamağa rahmen 400gr gitmiş canım tuttuğum suyu atmaya başladımAfiyet olsun canım.Bu tatlı krizleri çok zor atlatılıyor.Bende bir Egeli olarak sanki hamur işi ile büyümüşüm gibi hayallerimi börek katmer süslüyor Ne alâka bir anlasam
sağol canım inslhcanım afiyet olsun bugün sağlıklı beslenir dengelersin
Of süpersin bayılırım zeytinyağına afiyet olsunkahvaltı
zeytin
dometes
biber
peynir
hepsinin üzerine zeytin yağı gezdirdim :)
1 haşlanmış yumurta
bir kaç ceviz,kuru üzüm,bitki çayı
İnşallah canımsağol canım inslh
tıkanırcasına yemek işte ben diette olmadığım zamanlarda hele stresliysem ooof ooof
Tavsiye ederim canım yanlız bilimsel terimlerde vartıkanırcasına yemek işte ben diette olmadığım zamanlarda hele stresliysem ooof ooof
kesinlikle alıncaklar listeme ekledim merak eetim doğrusu bence bu psikolojik bi bozukluk...Tavsiye ederim canım yanlız bilimsel terimlerde var
bende oyleyim canım hatta yemek bağımlılığı kitabının kapağına benim beyin resmimi koymuşlar stesli ve mutsuz iken tıka basa tok olduğum halde tlfn alıp hen pizza,hamburger sipariş veriyorum ve çikolatalı ne varsa yiyorumyemek bağımlılığı kitabını almalıyımtıkanırcasına yemek işte ben diette olmadığım zamanlarda hele stresliysem ooof ooof
Hangi burçsun canım?bende oyleyim canım hatta yemek bağımlılığı kitabının kapağına benim beyin resmimi koymuşlar stesli ve mutsuz iken tıka basa tok olduğum halde tlfn alıp hen pizza,hamburger sipariş veriyorum ve çikolatalı ne varsa yiyorumyemek bağımlılığı kitabını almalıyım
Sana hangisi kolay gelirse kuzum. Tahıl beyine başladım bakalım güzel gidiyor .Eve gidince komple çekerim diğerlerini olur mu sende ekran fotosu alır temin edersin Ümit Aktaş'ın yeni kitabı çıkmış diyabet ile ilgili bugün fırsatım olursa d&r gideceğim spor sonrası bakalım