Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ablam da yay burcu Yay ve ikizler kadar dış görünümüne özen gösteren bakımlı insanlar görmedim.Evde oturmak yani çalışmamak ,doğum ve sonrası eve tıkılmak kadınların en hareketsiz kaldığı stres yaşadığı dönemler çalışsan yemek aklına okadar gelmezdi zaten yesende eritirdin.

Tesekkurler canim
cnm gözünüz Aydın . Allah analı babalı saglıklı büyütsün kuzucugu.

İş bitmedi ben bittim artık...
Pazar günü çok yorucu benim için.
Sabah
Klasik karatay
Akşam
Ciger sote
Karniyarik
Yeşil salata

Bol su
Afıyet olsun cnm, cok guzel
İyi geceler kızlar bugünki menüm :yoğurtlu kuru börülce,semizotu ve kuruyemiş akşam taze içli bakla ,turşu ,2 yeni dünya annemler geldi mecbur 2 tane yedim
Afıyet olsun cnm. Bence cok guzel , yenı Dünyalar Göze batmıyor :)

Yarın 61300 ü görüp diyetime son vermek dileğiyleiyi geceler kızlar
Cnm bırakıyormusun. Hadı inşallah gorursun :)

Afıyet olsun cnm. Olmasaymış ıyıymışte olmuş bı kere. Bu gun dengelersin

Günaydın...
Hayırlı Sabahlar...
Sağlıklı Huzurlu bir hafta diliyorum...
İyi Haftalar...
Günaydın cnm. Sanada saglıklı huzurlu haftalar

Günaydın kızlar bugünde olmadı çarşamba ancak görebileceğim herhalde.Amacıma ulaştım artık 38 bedenim daha niye uğraşıyorum bir bilsemİnatçı olmak hiç iyi bir özellik değil ya
Tebrık ederım cnm. Darısı 36 bedenlere :)

Senın kıtaplarını gördükçe utanıyorum valla. Her şeye zaman buluyoruzda kıtap okumaya geldımı hep bır bahane

kahvaltı

zeytin
dometes
biber
peynir
hepsinin üzerine zeytin yağı gezdirdim :)
1 haşlanmış yumurta
bir kaç ceviz,kuru üzüm,bitki çayı
Afıyet olsun cnm. Cok guzel başlamışsın gune

Günaydın kızlar bugünde olmadı çarşamba ancak görebileceğim herhalde.Amacıma ulaştım artık 38 bedenim daha niye uğraşıyorum bir bilsemİnatçı olmak hiç iyi bir özellik değil ya
Gözün aydın darisi hepimize
Iyi yapiyorsun bence şişkinlige karsi kilo alma payın olsun:))))

Slm kızlar ben geldim :))
Cumartesi düğün vardı yedıkletımı yazmıştım . Pazar gunu tazıyeye gıttık.
Sabah klasık karatayımı yaptım. Sonra tazıyede yarım lahmacun yedım, kavurma ve salata yedım, pılav vardı bulgurdu yınede yemedim. Sonra mutfağa yardıma gıttım, teyzenın bırı ağzıma un helvasını tıkıştırdı resmen zorla. Yok yemem dedıkce ye kızım ye dıye Ağzıma koydu. bır lokma yemiş bulundum
Spor yapamadım fakat hep ayaktaydım . Bu gun bıraz fazla spor yapıp dengeleyecegim.

yüzde yüz haklısın canım tam da öyleyim evde olmak hic bana göre değil çalışmıyor olunca eksiklik duyuyorum gerçektende iş hayatına geri dönmeme çok az kaldı zaten inslh bu yıl kızımı kreşe gönderip çalışıcamartık 3 yaşına girdi krese gitmeye hazır

Tesekkurler

36 beden istemiyorum yeter bu kadar ya büyük kızım kotta 26 giyiyor ben 28 olsun okadar fark artık :) Zaten çok kızıyor bana birde 26 olursam ne yapar bilmem.
Ay cok güldüm cnm. Nıye kızıyor cımcıme, benımkı 34 gıyıyor bıraz zayıfla anne kız aynı gıyerız dıyorgözü benim elbiselerde hep

36 beden istemiyorum yeter bu kadar ya büyük kızım kotta 26 giyiyor ben 28 olsun okadar fark artık :) Zaten çok kızıyor bana birde 26 olursam ne yapar bilmem.
Yahu aynen benim kızımda anne yeter artik yapma diyor neden diyorum boyle guzelsin artik verme diyor
Ama benim en az 5 kilo daha vermem lazim

Ay cok güldüm cnm. Nıye kızıyor cımcıme, benımkı 34 gıyıyor bıraz zayıfla anne kız aynı gıyerız dıyorgözü benim elbiselerde hep
Benimkinin boyu 162 ve 52 kilo ergenliğe bu sene girdi abur cubur çok yiyor.Seninki iyiymiş benimki utanmasa gözümü oyacak :) Biraz anne gibi gözük diyor kendi az yemiyorda benim diyetime kızıyor.

Miyav_su tuz lambasının faydasını gordunmu canım kullandıktan sonra bir farklılık oldu mu?
Canım uyku kalitem arttı ve yorgunluğum kalmadı hem kullandığım ilaç verdiği vitaminler de etkiside vardır şöyle anlatayım haftanın 7 günü saat 05.00 uyanıyorum dükkandan bazen 20.00 bazen 21.00 oluyor oradan spor 2 saat oradan eve gidiyorum

Tuz lambaları ile melatonin hormonu çelişiyor diye arada kalıyorum
canım melotonin uyku düzeni ve stres için gerekli diye biliyorum tuz lambası da zaten uyku duzeni ni sağlayıp streside alıyormuş bence örtüşüyor lar sen neden celistiklerini düşündün? birde sağlık uzerinde çok faydalı

bende sipariş vermeyi düşünüyorum bende toz sigara polene hassasiyet var zaten migrenim de var hepsine iyi gelir dinç uyanirim belki diye düşündüm bende sen kullanmisken bir sorayım dedim

bende sipariş vermeyi düşünüyorum bende toz sigara polene hassasiyet var zaten migrenim de var hepsine iyi gelir dinç uyanirim belki diye düşündüm bende sen kullanmisken bir sorayım dedim
İyi yapmışsın dediğim gibi sadece lamba değil bu sonuçlar Canım Benimde alerjim kalmadı normalde bu havalarda spreysiz asla dolaşamazdım birde iğnesiz hayvan tüyüne ,toza ağaçlar Bile tetikliyordu şuan çok şükür Yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…