Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun .Tatlı krizi tutarsa gün kurusu yada mürdüm ye canım.Acıkırsan yoğurt yada bir ceviz falan yasak şeyleri yeme inşallah.

Afiyet olsun pirzola didin beni bitirdinBizde mangala gidecektik yağmur vardı gidemedik

Genç kızken 1 kere yaptım Canım şuan kendi rengi siyah beyazlarımda var fakat boya sürmüyorum sürmeyide şu aralar düşünmüyorum ama kızılı seviyorum

Niye ne oldu iyi gidiyordun nazara mı geldin Canım zaten sen bence sağlıklı beslenmeye odaklan Canım
Sağlıklı beslenmye çalışıyorum canım elimden geldiği kadarıyla. Ama iki gündür neyse daha dikkat edeceğim. Geçen haftaki tatil bozdu beni

Çok iyi canım bak belli bir süre Karatay beslenmesinin faydaları harikasın

Süpersin canım afiyet olsun

Sağlıklı beslenmye çalışıyorum canım elimden geldiği kadarıyla. Ama iki gündür neyse daha dikkat edeceğim. Geçen haftaki tatil bozdu beni
Önceden tatile fit gitmekti ya hedefin Canım hedefine ulaştın vücudun ve psikolojin rahatladı bundan sonra dediğim gibi düşünürsen eğer çok daha rahat olur

Sabah 11
Kkk

Saat 16. Da
Oreoli pasta yarısı
Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt
Çilek

Ayda 1 kez yenebiliyor canim nohut gibi pazartesi tekrar sıkı bir karataya başlıcam

Ayda 1 kez yenebiliyor canim nohut gibi pazartesi tekrar sıkı bir karataya başlıcam
Hangi renk mezuralı kitabını aldın canım.Ben sadece portakal mezuralı yı buldum ondada sadece yemek tarifleri var o yüzden almadım.Teşekkür ederim cevabın içinGeçen hafta bir oturuşta iki tabak yedim.Ya dedim bu çok şekerli nasıl serbest olur serbest te değilmiş zati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…