- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Afiyet olsun .Tatlı krizi tutarsa gün kurusu yada mürdüm ye canım.Acıkırsan yoğurt yada bir ceviz falan yasak şeyleri yeme inşallah.sabah
klasik karatay
Aksam
koca bir tabak etli kurufasulye yanında bol limonlu çoban salatası
akşam yemeğinden bir iki saat sonra sütlü kahve ile gün kurusu yedim saat 6 da günü kapatmış oldum kızlar (ayrica sabah aç karnına maydonuz kürü icmistim)
Afiyet olsun pirzola didin beni bitirdinIyı aksamlar kızlar . Yrdıklerımı yazayım
Sabah
1 yumurta, peynır, zeytın, cevız, yoğurt, 1 elma
Aksam
Mantar, Brokoli, pırzola, Sarımsaklı yoğurt
Aralarda kefir
1,5 lt su
Beyaz çay
2 saat alısverıs te gezdım, sımdıde spor yapacagım. Yarın ugrayamam.Pazartesi Görüşürüz .
Genç kızken 1 kere yaptım Canım şuan kendi rengi siyah beyazlarımda var fakat boya sürmüyorum sürmeyide şu aralar düşünmüyorum ama kızılı seviyorum
Niye ne oldu iyi gidiyordun nazara mı geldin Canım zaten sen bence sağlıklı beslenmeye odaklan CanımIki gündür yediklerimi yazmaya yudum yok doymuyorum iradem gitti
Sağlıklı beslenmye çalışıyorum canım elimden geldiği kadarıyla. Ama iki gündür neyse daha dikkat edeceğim. Geçen haftaki tatil bozdu beniNiye ne oldu iyi gidiyordun nazara mı geldin Canım zaten sen bence sağlıklı beslenmeye odaklan Canım
Çok iyi canım bak belli bir süre Karatay beslenmesinin faydaları harikasınmerhaba kızlarbugün hem karataya hem de maydonoz limon kürüne başladım biliyorsunuz ki elma diyeti yaptığımda 1 kilo almıştım ve ondan beridirde karatay dışı beslenmistim kizlar bir gün pizza menü, bir gün hamburger menü bir gün mantı,bir gün börek yedim ve her günde ya çikolata yada dondurma tukettim kizlar sadece her sabah tam bir karatay kahvaltisi ile başlayıp bol su içmeyi bırakmadım ve tartiya çıkmaya korktum 70leri geri görmek istemiyordum ama bugün tartildim 69.5 kiloyum yani hala elma diyeti ile aldığım 1 kilo ile duruyorum başka hiç almamışım ve vücudun bir miktar su tuttuğunu onuda bu hafta atabilecegimi düşünürsek 1 kilo bile almamış olurum bence bu karatay mucizesi kızlar yoksa kesin bir kaç kilo fazla çıkardı ama karatay ve bol su sayesinde metobolizmam hızlanmış olmalı ki bu yasaklı yiyecekleri depolamamis ama kendimi inanilmaz şiş hissediyorum şu ödemi de atıp hemen rahatlamak istiyorum
Süpersin canım afiyet olsunIyı aksamlar kızlar . Yrdıklerımı yazayım
Sabah
1 yumurta, peynır, zeytın, cevız, yoğurt, 1 elma
Aksam
Mantar, Brokoli, pırzola, Sarımsaklı yoğurt
Aralarda kefir
1,5 lt su
Beyaz çay
2 saat alısverıs te gezdım, sımdıde spor yapacagım. Yarın ugrayamam.Pazartesi Görüşürüz .
Önceden tatile fit gitmekti ya hedefin Canım hedefine ulaştın vücudun ve psikolojin rahatladı bundan sonra dediğim gibi düşünürsen eğer çok daha rahat olurSağlıklı beslenmye çalışıyorum canım elimden geldiği kadarıyla. Ama iki gündür neyse daha dikkat edeceğim. Geçen haftaki tatil bozdu beni
evet canım tam da öyle yapıyorumAfiyet olsun .Tatlı krizi tutarsa gün kurusu yada mürdüm ye canım.Acıkırsan yoğurt yada bir ceviz falan yasak şeyleri yeme inşallah.
evet canım teşekkür ederimÇok iyi canım bak belli bir süre Karatay beslenmesinin faydaları harikasın
Sagol canim iyiler şükür bebisimiz kuvezdegeçmiş olsun bebeğin ve ablanin durumu iyidir umarım. Allah anali babalı sağlıklı büyütsün.teyze oldun ne güzel tadını çıkar
Tesekkurler canimAllah analı babalı büyütsün canımGözünüz aydın olsun.
Ayda 1 kez yenebiliyor canim nohut gibi pazartesi tekrar sıkı bir karataya başlıcamBezelyenin glisemik indeksi 48+ ymış ya inanamıyorum geçen hafta 2 tabak yedim benO yüzden tartıda değişmedim demek ki..Bezelyeye bayılırım şuan bile o pişiyor hay Allah. ZO2718 eve döndünmü bilmiyorum kitapta bezelye ile ilgili bir bilgi varmı acaba.Karatayın glisemik indeksi rakamları ve internettekiler birbirinden farklı çünkü.
Kuru börülce hic yememistim dun arkadasim salatasini yapmis cok begendim artik alirim arada yaparimBugünki menüm :kuru börülceyi evde unutunca mecbur 2 fındık lahmacun ,yeşillik ve yer fıstığı,2 minik kivi akşam annemde yedim : sulu köfte ve turşu
Hangi renk mezuralı kitabını aldın canım.Ben sadece portakal mezuralı yı buldum ondada sadece yemek tarifleri var o yüzden almadım.Teşekkür ederim cevabın içinAyda 1 kez yenebiliyor canim nohut gibi pazartesi tekrar sıkı bir karataya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?