• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.
Diyete uyamiyorum ablam erken dogum yapti hastanedeydim hep ne bulduysam onu yedim ama devametmem lazim 20 sinde görümcemin dugunu var 2 kilo vermem lazim 2 haftada
Allah analı babalı büyütsün canım:emir_bebek::nazar:Gözünüz aydın olsun.

Miyav_su Miyav_su . Bakla bağırsakları çok iyi geliyor değil mi? Bizim buraya gelmez artık yesil fasulye gelir. Ikisinede bayılırım afiyet olsun sana. Dün etli sebze yemekleri beni iyi tok tuttu . sebzenin yeri bir başka.
Evet canım iki gün tükettim ya çok rahattım uyudum uyandım tavsiye ederim

Miyav_su Miyav_su . Bakla bağırsakları çok iyi geliyor değil mi? Bizim buraya gelmez artık yesil fasulye gelir. Ikisinede bayılırım afiyet olsun sana. Dün etli sebze yemekleri beni iyi tok tuttu . sebzenin yeri bir başka.
Evet canım iki gün tükettim ya çok rahattım uyudum uyandım tavsiye ederim

Miyav_su Miyav_su buralardayım canım.Okuyorum ama evde pek yazamıyorum.Öğleden sonra da gezmeye gideceğiz , koşturmaca oğlanın bikaç ütüsücfalan vardı .
Kızlar yazılanları okudum , sabırlı ve kararlı olmaya çalışalım .kilo vermek bizler için zor bir süreç , alıştığımız tatlardan vazgeçmek, bagımlılıklarımızdan kurtulmak hepimizi zorluyor ama birbirimuzedestek olup bu süreci mutlu bir şekilde yaşayalım.
Freyza__ Freyza__ desteğin ve düşüncelerin için teşekkür ederim canım.Evet birlikte başladık hatırlıyorum o günleri , sütüm bol olsun diye öğün aralarında süt ve kuruyemiş yiyordum.

Hele etli yeşil fasülyeye bayılırım. Patlıcan güveç ve cacık ama Miyav_su Miyav_su yoğurt türevleri ile et tüketme dediği için artık cacık yok. :(

Back