- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 208
- 41
Tesekkurler canimZO2718 gözünüz aydın canım Allah bağışlasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canimZO2718 gözünüz aydın canım Allah bağışlasın.
Afiyet olsun canım menün Harikaİş bitmedi ben bittim artık...
Pazar günü çok yorucu benim için.
Sabah
Klasik karatay
Akşam
Ciger sote
Karniyarik
Yeşil salata
Bol su
İyi geceler canım benimde öyle haftanın 7 günü 05.00 hergün insan gece gözlerini açamıyorHerkese iyi geceler diliyorum. Allah rahatlık versin. Benim mesai erken.
bugün tüm gün dışarda pitnikdeydik canım ondan hiç giremedim ve tartilmadimda ama sabah tartilinca yazarımblonde ambition tartıda 100 Gr bile olsa düşme varmı canım aç karnına, lavabodan sonra ve elbisesiz olarak.
canım afiyet olsun bugün sağlıklı beslenir dengelersintüm gün pitnikdeydik yetmedi ustune akşamda dışarı çıktık ondan anca yazabildim kızlar
sabah = k.k.k
öğlen = mangal ve salata
Akşam = üzgünüm tatlı ve çay
akşam dışarda olamak beni yaktışu tatlı olmasa herşey çok güzeldi
Günaydın canım inşallah öyle olur. AminGünaydın...
Hayırlı Sabahlar...
Sağlıklı Huzurlu bir hafta diliyorum...
İyi Haftalar...
Afiyet olsun canım.Bu tatlı krizleri çok zor atlatılıyor.Bende bir Egeli olarak sanki hamur işi ile büyümüşüm gibi hayallerimi börek katmer süslüyor Ne alâka bir anlasamtüm gün pitnikdeydik yetmedi ustune akşamda dışarı çıktık ondan anca yazabildim kızlar
sabah = k.k.k
öğlen = mangal ve salata
Akşam = üzgünüm tatlı ve çay
akşam dışarda olamak beni yaktışu tatlı olmasa herşey çok güzeldi
Amin canımGünaydın canım inşallah öyle olur. Amin
Burdayım canim pzt geldi ve toparlanarak devam edicem .
vaayyyy 38Günaydın kızlar bugünde olmadı çarşamba ancak görebileceğim herhalde.Amacıma ulaştım artık 38 bedenim daha niye uğraşıyorum bir bilsemİnatçı olmak hiç iyi bir özellik değil ya