• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hele etli yeşil fasülyeye bayılırım. Patlıcan güveç ve cacık ama Miyav_su Miyav_su yoğurt türevleri ile et tüketme dediği için artık cacık yok. :KK43:
Bende çok severim sebzeleri özellikle patlıcan taze börülce ,yeşil fasulye ve bamya Zamanı gelsede yesek bende öğrendiğimden beri bol limonlu salata yiyorum Eti'n yanında sadece sebzeler ile tüketiyorum yoğurdu

Herkese iyi geceler kızlar :uykucu:
kararlı ve sağlıklı bir sabaha uyanmak dileğiyle:dua:rüyamızda incecik hallerimizi görüp büyük bir hırsla uyaniriz inşallah:KK48:
Karatay la başlayabildinmi güne canım? Umarım başlamışsındır.Diyete başlamak için eşlerin evde olduğu günü seçmek pek iyi olmuyor.Ben Karatay ı bıraktıktan sonra Karatay beni bırakacakmı çok merak ediyorum.2,5 aydır çok alıştım böyle beslenmeye canımın çektiklerini yiyip Karatay a devam edersem şaşmam yani :) Çok gıcığım deme:KK53: Şaka şaka pek güzel bırakırım Karatay ı,tabi ekmek hariç..

merhaba kızlar :KK36:bugün hem karataya hem de maydonoz limon kürüne başladım:KK37:biliyorsunuz ki elma diyeti yaptığımda 1 kilo almıştım ve ondan beridirde karatay dışı beslenmistim kizlar :skandal::oha:bir gün pizza menü, bir gün hamburger menü bir gün mantı,bir gün börek yedim ve her günde ya çikolata yada dondurma tukettim:oha: kizlar sadece her sabah tam bir karatay kahvaltisi ile başlayıp bol su içmeyi bırakmadım ve tartiya çıkmaya korktum 70leri geri görmek istemiyordum :KK47:ama bugün tartildim 69.5 kiloyum yani hala elma diyeti ile aldığım 1 kilo ile duruyorum başka hiç almamışım ve vücudun bir miktar su tuttuğunu onuda bu hafta atabilecegimi düşünürsek 1 kilo bile almamış olurum:KK73:bence bu karatay mucizesi kızlar yoksa kesin bir kaç kilo fazla çıkardı ama karatay ve bol su sayesinde metobolizmam hızlanmış olmalı ki bu yasaklı yiyecekleri depolamamis ama kendimi inanilmaz şiş hissediyorum şu ödemi de atıp hemen rahatlamak istiyorum:sinirli:

Son düzenleme:
Karatay la başlayabildinmi güne canım? Umarım başlamışsındır.Diyete başlamak için eşlerin evde olduğu günü seçmek pek iyi olmuyor.Ben Karatay ı bıraktıktan sonra Karatay beni bırakacakmı çok merak ediyorum.2,5 aydır çok alıştım böyle beslenmeye canımın çektiklerini yiyip Karatay a devam edersem şaşmam yani :) Çok gıcığım deme:KK53: Şaka şaka pek güzel bırakırım Karatay ı,tabi ekmek hariç..
:KK36:başladım canım ayrica çok teşekkür ederim kür için onada başladım:KK200:
tabi keşke hiç birakmayip 68.300 den devam ediyor olsaydim kaç haftadır bir kaç kilo daha da verir ne mutlu olurdum:110:zararın neresinden dönersek kâr artık zaten elma diyeti beni yakmisti 69.3 olmuştum ardindanda iştah kapanmak bilmedi ama çok şükür 69.5 da firenledim:oops:bur miktar zaten ödem de vardır diye avunuyorum şimdilik:KK22:

:KK36:başladım canım ayrica çok teşekkür ederim kür için onada başladım:KK200:
tabi keşke hiç birakmayip 68.300 den devam ediyor olsaydim kaç haftadır bir kaç kilo daha da verir ne mutlu olurdum:110:zararın neresinden dönersek kâr artık zaten elma diyeti beni yakmisti 69.3 olmuştum ardindanda iştah kapanmak bilmedi ama çok şükür 69.5 da firenledim:oops:bur miktar zaten ödem de vardır diye avunuyorum şimdilik:KK22:
Çok sevindim canım.Kilo falan almadın tartıda gördüğün en düşük rakam neyse o kilodasın bu bir hafta diyetine harfiyen uyarsan sanki ilk kez yapıyormuş gibi 2-3 kilon gider inşallah.İlk hafta çok önemli diyetini ve kürünü aksatma amacına çok yakında ulaşacak sın inşallah:dua::nazar:

Çok sevindim canım.Kilo falan almadın tartıda gördüğün en düşük rakam neyse o kilodasın bu bir hafta diyetine harfiyen uyarsan sanki ilk kez yapıyormuş gibi 2-3 kilon gider inşallah.İlk hafta çok önemli diyetini ve kürünü aksatma amacına çok yakında ulaşacak sın inşallah:dua::nazar:
çok teşekkür ederim beni çok güzel motive ediyorsun:KK60::KK200:inşallah öyle olur:dua:

Bezelyenin glisemik indeksi 48+ ymış ya inanamıyorum geçen hafta 2 tabak yedim ben:eek:O yüzden tartıda değişmedim demek ki..Bezelyeye bayılırım şuan bile o pişiyor hay Allah. ZO2718 ZO2718 eve döndünmü bilmiyorum kitapta bezelye ile ilgili bir bilgi varmı acaba.Karatayın glisemik indeksi rakamları ve internettekiler birbirinden farklı çünkü.

Maşallah canım :nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bizim başımıza
Inşallah cnm.
Amin.

Günaydın canım.yavaş yavaş gidecek inşallah kilolar.
Haklısın cnm. Artık acele etmeyecegım. Zaten 5 kılom kaldı
Gözün aydın canım:KK200:
Tesekkur ederım cnm. 64 ten kurtuldum tekrar :)

Bütün hafta, hafta sonu hayali kur haftasonu şakır şakır yağmur yağsın:63:
Aynen cnm.

merhaba kızlar :KK36:bugün hem karataya hem de maydonoz limon kürüne başladım:KK37:biliyorsunuz ki elma diyeti yaptığımda 1 kilo almıştım ve ondan beridirde karatay dışı beslenmistim kizlar :skandal::oha:bir gün pizza menü, bir gün hamburger menü bir gün mantı,bir gün börek yedim ve her günde ya çikolata yada dondurma tukettim:oha: kizlar sadece her sabah tam bir karatay kahvaltisi ile başlayıp bol su içmeyi bırakmadım ve tartiya çıkmaya korktum 70leri geri görmek istemiyordum :KK47:ama bugün tartildim 69.5 kiloyum yani hala elma diyeti ile aldığım 1 kilo ile duruyorum başka hiç almamışım ve vücudun bir miktar su tuttuğunu onuda bu hafta atabilecegimi düşünürsek 1 kilo bile almamış olurum:KK73:bence bu karatay mucizesi kızlar yoksa kesin bir kaç kilo fazla çıkardı ama karatay ve bol su sayesinde metobolizmam hızlanmış olmalı ki bu yasaklı yiyecekleri depolamamis ama kendimi inanilmaz şiş hissediyorum şu ödemi de atıp hemen rahatlamak istiyorum:sinirli:
Oh ne guzrl yapmışsın cnm. Acelemiz yok, karatayın kıymetını bılelim :))

tebrik ederim harikasın :KK200:
Teşekkürler cnm. Bende hala 1 kg fazlayım fakat olsun. Nasılsa verırız o fazlaları :))

Iyı aksamlar kızlar . Yrdıklerımı yazayım
Sabah
1 yumurta, peynır, zeytın, cevız, yoğurt, 1 elma
Aksam
Mantar, Brokoli, pırzola, Sarımsaklı yoğurt
Aralarda kefir
1,5 lt su
Beyaz çay
2 saat alısverıs te gezdım, sımdıde spor yapacagım. Yarın ugrayamam.Pazartesi Görüşürüz .

sabah
klasik karatay

Aksam
koca bir tabak etli kurufasulye yanında bol limonlu çoban salatası

akşam yemeğinden bir iki saat sonra sütlü kahve ile gün kurusu yedim saat 6 da günü kapatmış oldum kızlar (ayrica sabah aç karnına maydonuz kürü icmistim)
Afıyet olsun cnm.

Back