• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hangi renk mezuralı kitabını aldın canım.Ben sadece portakal mezuralı yı buldum ondada sadece yemek tarifleri var o yüzden almadım.Teşekkür ederim cevabın için:KK200:Geçen hafta bir oturuşta iki tabak yedim.Ya dedim bu çok şekerli nasıl serbest olur serbest te değilmiş zati.
Sarı mezuralıyı okudum canim
Facede bir sayfa takip ediyorum oradan öğrenmistim sanirim. Bezelye nohut buğday ayda 1 kez yenebiliyor birde lahmacun vardı:))

Sarı mezuralıyı okudum canim
Facede bir sayfa takip ediyorum oradan öğrenmistim sanirim. Bezelye nohut buğday ayda 1 kez yenebiliyor birde lahmacun vardı:))
Teşekkür ederim:KK200:Bebeğinizde biran evvel evine kendi yatağına gitsin ,sağlıkla inşallah:KK200::nazar:

Ben artık kuru fasulye dende şeker tadı alıyorum ya Matrix gibi evrim geçirdim sanırım:deli:Eşime ikidir bu ne biçim kuru fasulye aynı aşure ye benziyor diyorum inanmıyor bana.Şeker yemeye yemeye şeker algılarım kuvvetlendi sanırım.

Ben artık kuru fasulye dende şeker tadı alıyorum ya Matrix gibi evrim geçirdim sanırım:deli:Eşime ikidir bu ne biçim kuru fasulye aynı aşure ye benziyor diyorum inanmıyor bana.Şeker yemeye yemeye şeker algılarım kuvvetlendi sanırım.
Evet canim aynen öyle oluyor cidden
Süt bana inanilmaz sekerli geliyordu bu aralar çikolata yiyorum:duduk: malesef kayisi bile tatsız geliyor düsün

Sagol canim iyiler şükür bebisimiz kuvezde
iyi olmalarına sevindim canım :dua:umarım bebis de biran önce gelişimini kilosunu hızla tamamlar sağlıkla annesinin koynuna kavuşur inslh.sen de diyeti falan hiç kafana takma canım böyle özel durumlarda zaten uygulamak mümkün olmuyor en kısa zamanda kaldigin yerden devam edersin herşeyin başı sağlık,huzur ve mutluluk:KK200:

kesinlikle bu doğru artık vücut sekersizlige alıştığı için şeker iceren şeyleri hemen damak anliyor zaten rafine sekerliler abartı tatli geliyor bende karatayi biraktigim zaman bile tatli yemedim artk cikolata disinda bir tatli hayatima giremez cikolatayida bitter çikolata dışında yiyemiyorum digerleri fazla tatli geliyor bir ikikez de dondurma yedim hiç eski tadi alamadim okadar şekerli geldiki anlatamam kesinlikle karatayin etkisi

iyi olmalarına sevindim canım :dua:umarım bebis de biran önce gelişimini kilosunu hızla tamamlar sağlıkla annesinin koynuna kavuşur inslh.sen de diyeti falan hiç kafana takma canım böyle özel durumlarda zaten uygulamak mümkün olmuyor en kısa zamanda kaldigin yerden devam edersin herşeyin başı sağlık,huzur ve mutluluk:KK200:
Sagol canim çok tesekkur ederim:KK200:
Pazartesi tam gaz devam devam

Bende çok severim sebzeleri özellikle patlıcan taze börülce ,yeşil fasulye ve bamya Zamanı gelsede yesek bende öğrendiğimden beri bol limonlu salata yiyorum Eti'n yanında sadece sebzeler ile tüketiyorum yoğurdu
Ben de çok severim bamyayı da hele nohutlu ama artık nohutu sıkk tüketemeyeceğiz.dondurucudaki yeşil fasülyelerçde çıktan bitti 2 küçük parça kabak var.

Sağol canım , gezme baya yorucu oldu benim için.Evde çok fazla süs eşyası vardı ve bütün sehpalar camdı.Sürekli peşindeydim eh herkeste kayfinde olunca bebeğin peşinde dolaştım durdum.

:KK200::nazar:

Ben de çok severim bamyayı da hele nohutlu ama artık nohutu sıkk tüketemeyeceğiz.dondurucudaki yeşil fasülyelerçde çıktan bitti 2 küçük parça kabak var.

Sağol canım , gezme baya yorucu oldu benim için.Evde çok fazla süs eşyası vardı ve bütün sehpalar camdı.Sürekli peşindeydim eh herkeste kayfinde olunca bebeğin peşinde dolaştım durdum.

:KK200::nazar:
Ay düşünemiyorum o evi bana sıkıntı basar

sabah
klasik karatay

Aksam
koca bir tabak etli kurufasulye yanında bol limonlu çoban salatası

akşam yemeğinden bir iki saat sonra sütlü kahve ile gün kurusu yedim saat 6 da günü kapatmış oldum kızlar (ayrica sabah aç karnına maydonuz kürü icmistim)
Afiyet olsun canım , menün çık güzel .Süper bir başlangıç yaptın.
Iyı aksamlar kızlar . Yrdıklerımı yazayım
Sabah
1 yumurta, peynır, zeytın, cevız, yoğurt, 1 elma
Aksam
Mantar, Brokoli, pırzola, Sarımsaklı yoğurt
Aralarda kefir
1,5 lt su
Beyaz çay
2 saat alısverıs te gezdım, sımdıde spor yapacagım. Yarın ugrayamam.Pazartesi Görüşürüz .
Afiyet olsun canım.

Back