Bende çok severim sebzeleri özellikle patlıcan taze börülce ,yeşil fasulye ve bamya Zamanı gelsede yesek bende öğrendiğimden beri bol limonlu salata yiyorum Eti'n yanında sadece sebzeler ile tüketiyorum yoğurduHele etli yeşil fasülyeye bayılırım. Patlıcan güveç ve cacık amaMiyav_su yoğurt türevleri ile et tüketme dediği için artık cacık yok.
İnşallah canım inşallahHerkese iyi geceler kızlar
kararlı ve sağlıklı bir sabaha uyanmak dileğiylerüyamızda incecik hallerimizi görüp büyük bir hırsla uyaniriz inşallah
Gözün aydın canımGınaydıN kızlar. Mutlu haftasonları
63,6 geldim sabah.
desteğin ve düşüncelerin için teşekkür ederim canım.Evet birlikte başladık hatırlıyorum o günleri , sütüm bol olsun diye öğün aralarında süt ve kuruyemiş yiyordum.
Karatay la başlayabildinmi güne canım? Umarım başlamışsındır.Diyete başlamak için eşlerin evde olduğu günü seçmek pek iyi olmuyor.Ben Karatay ı bıraktıktan sonra Karatay beni bırakacakmı çok merak ediyorum.2,5 aydır çok alıştım böyle beslenmeye canımın çektiklerini yiyip Karatay a devam edersem şaşmam yani :) Çok gıcığım demeHerkese iyi geceler kızlar
kararlı ve sağlıklı bir sabaha uyanmak dileğiylerüyamızda incecik hallerimizi görüp büyük bir hırsla uyaniriz inşallah
Karatay la başlayabildinmi güne canım? Umarım başlamışsındır.Diyete başlamak için eşlerin evde olduğu günü seçmek pek iyi olmuyor.Ben Karatay ı bıraktıktan sonra Karatay beni bırakacakmı çok merak ediyorum.2,5 aydır çok alıştım böyle beslenmeye canımın çektiklerini yiyip Karatay a devam edersem şaşmam yani :) Çok gıcığım demeŞaka şaka pek güzel bırakırım Karatay ı,tabi ekmek hariç..
Çok sevindim canım.Kilo falan almadın tartıda gördüğün en düşük rakam neyse o kilodasın bu bir hafta diyetine harfiyen uyarsan sanki ilk kez yapıyormuş gibi 2-3 kilon gider inşallah.İlk hafta çok önemli diyetini ve kürünü aksatma amacına çok yakında ulaşacak sın inşallahbaşladım canım ayrica çok teşekkür ederim kür için onada başladım
tabi keşke hiç birakmayip 68.300 den devam ediyor olsaydim kaç haftadır bir kaç kilo daha da verir ne mutlu olurdumzararın neresinden dönersek kâr artık zaten elma diyeti beni yakmisti 69.3 olmuştum ardindanda iştah kapanmak bilmedi ama çok şükür 69.5 da firenledim bur miktar zaten ödem de vardır diye avunuyorum şimdilik
çok teşekkür ederim beni çok güzel motive ediyorsunÇok sevindim canım.Kilo falan almadın tartıda gördüğün en düşük rakam neyse o kilodasın bu bir hafta diyetine harfiyen uyarsan sanki ilk kez yapıyormuş gibi 2-3 kilon gider inşallah.İlk hafta çok önemli diyetini ve kürünü aksatma amacına çok yakında ulaşacak sın inşallah
tebrik ederim harikasınGınaydıN kızlar. Mutlu haftasonları
63,6 geldim sabah.
Yogurt her yemeğe yakışıyor.Bende çok severim sebzeleri özellikle patlıcan taze börülce ,yeşil fasulye ve bamya Zamanı gelsede yesek bende öğrendiğimden beri bol limonlu salata yiyorum Eti'n yanında sadece sebzeler ile tüketiyorum yoğurdu
Kesinlikle canım bende çok seviyorum yoğurduYogurt her yemeğe yakışıyor.
Inşallah cnm.Maşallah canımdarısı bizim başımıza
Haklısın cnm. Artık acele etmeyecegım. Zaten 5 kılom kaldıAmin.
Günaydın canım.yavaş yavaş gidecek inşallah kilolar.
Tesekkur ederım cnm. 64 ten kurtuldum tekrar :)Gözün aydın canım
Aynen cnm.Bütün hafta, hafta sonu hayali kur haftasonu şakır şakır yağmur yağsın
Oh ne guzrl yapmışsın cnm. Acelemiz yok, karatayın kıymetını bılelim :))merhaba kızlarbugün hem karataya hem de maydonoz limon kürüne başladım biliyorsunuz ki elma diyeti yaptığımda 1 kilo almıştım ve ondan beridirde karatay dışı beslenmistim kizlar bir gün pizza menü, bir gün hamburger menü bir gün mantı,bir gün börek yedim ve her günde ya çikolata yada dondurma tukettim kizlar sadece her sabah tam bir karatay kahvaltisi ile başlayıp bol su içmeyi bırakmadım ve tartiya çıkmaya korktum 70leri geri görmek istemiyordum ama bugün tartildim 69.5 kiloyum yani hala elma diyeti ile aldığım 1 kilo ile duruyorum başka hiç almamışım ve vücudun bir miktar su tuttuğunu onuda bu hafta atabilecegimi düşünürsek 1 kilo bile almamış olurum bence bu karatay mucizesi kızlar yoksa kesin bir kaç kilo fazla çıkardı ama karatay ve bol su sayesinde metobolizmam hızlanmış olmalı ki bu yasaklı yiyecekleri depolamamis ama kendimi inanilmaz şiş hissediyorum şu ödemi de atıp hemen rahatlamak istiyorum
Teşekkürler cnm. Bende hala 1 kg fazlayım fakat olsun. Nasılsa verırız o fazlaları :))tebrik ederim harikasın
Afıyet olsun cnm.sabah
klasik karatay
Aksam
koca bir tabak etli kurufasulye yanında bol limonlu çoban salatası
akşam yemeğinden bir iki saat sonra sütlü kahve ile gün kurusu yedim saat 6 da günü kapatmış oldum kızlar (ayrica sabah aç karnına maydonuz kürü icmistim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?