Sarı mezuralıyı okudum canimHangi renk mezuralı kitabını aldın canım.Ben sadece portakal mezuralı yı buldum ondada sadece yemek tarifleri var o yüzden almadım.Teşekkür ederim cevabın içinGeçen hafta bir oturuşta iki tabak yedim.Ya dedim bu çok şekerli nasıl serbest olur serbest te değilmiş zati.
Teşekkür ederimSarı mezuralıyı okudum canim
Facede bir sayfa takip ediyorum oradan öğrenmistim sanirim. Bezelye nohut buğday ayda 1 kez yenebiliyor birde lahmacun vardı:))
Rica ederimTeşekkür ederimBebeğinizde biran evvel evine kendi yatağına gitsin ,sağlıkla inşallah
Evet canim aynen öyle oluyor ciddenBen artık kuru fasulye dende şeker tadı alıyorum ya Matrix gibi evrim geçirdim sanırımEşime ikidir bu ne biçim kuru fasulye aynı aşure ye benziyor diyorum inanmıyor bana.Şeker yemeye yemeye şeker algılarım kuvvetlendi sanırım.
iyi olmalarına sevindim canımSagol canim iyiler şükür bebisimiz kuvezde
kesinlikle bu doğru artık vücut sekersizlige alıştığı için şeker iceren şeyleri hemen damak anliyor zaten rafine sekerliler abartı tatli geliyor bende karatayi biraktigim zaman bile tatli yemedim artk cikolata disinda bir tatli hayatima giremez cikolatayida bitter çikolata dışında yiyemiyorum digerleri fazla tatli geliyor bir ikikez de dondurma yedim hiç eski tadi alamadim okadar şekerli geldiki anlatamam kesinlikle karatayin etkisiBen artık kuru fasulye dende şeker tadı alıyorum ya Matrix gibi evrim geçirdim sanırımEşime ikidir bu ne biçim kuru fasulye aynı aşure ye benziyor diyorum inanmıyor bana.Şeker yemeye yemeye şeker algılarım kuvvetlendi sanırım.
Sagol canim çok tesekkur ederimiyi olmalarına sevindim canımumarım bebis de biran önce gelişimini kilosunu hızla tamamlar sağlıkla annesinin koynuna kavuşur inslh.sen de diyeti falan hiç kafana takma canım böyle özel durumlarda zaten uygulamak mümkün olmuyor en kısa zamanda kaldigin yerden devam edersin herşeyin başı sağlık,huzur ve mutluluk
Ben de çok severim bamyayı da hele nohutlu ama artık nohutu sıkk tüketemeyeceğiz.dondurucudaki yeşil fasülyelerçde çıktan bitti 2 küçük parça kabak var.Bende çok severim sebzeleri özellikle patlıcan taze börülce ,yeşil fasulye ve bamya Zamanı gelsede yesek bende öğrendiğimden beri bol limonlu salata yiyorum Eti'n yanında sadece sebzeler ile tüketiyorum yoğurdu
Sağol canım , gezme baya yorucu oldu benim için.Evde çok fazla süs eşyası vardı ve bütün sehpalar camdı.Sürekli peşindeydim eh herkeste kayfinde olunca bebeğin peşinde dolaştım durdum.yenidencan iyi gezmeler Canım
Ay düşünemiyorum o evi bana sıkıntı basarBen de çok severim bamyayı da hele nohutlu ama artık nohutu sıkk tüketemeyeceğiz.dondurucudaki yeşil fasülyelerçde çıktan bitti 2 küçük parça kabak var.
Sağol canım , gezme baya yorucu oldu benim için.Evde çok fazla süs eşyası vardı ve bütün sehpalar camdı.Sürekli peşindeydim eh herkeste kayfinde olunca bebeğin peşinde dolaştım durdum.
Afiyet olsun canım , menün çık güzel .Süper bir başlangıç yaptın.sabah
klasik karatay
Aksam
koca bir tabak etli kurufasulye yanında bol limonlu çoban salatası
akşam yemeğinden bir iki saat sonra sütlü kahve ile gün kurusu yedim saat 6 da günü kapatmış oldum kızlar (ayrica sabah aç karnına maydonuz kürü icmistim)
Afiyet olsun canım.Iyı aksamlar kızlar . Yrdıklerımı yazayım
Sabah
1 yumurta, peynır, zeytın, cevız, yoğurt, 1 elma
Aksam
Mantar, Brokoli, pırzola, Sarımsaklı yoğurt
Aralarda kefir
1,5 lt su
Beyaz çay
2 saat alısverıs te gezdım, sımdıde spor yapacagım. Yarın ugrayamam.Pazartesi Görüşürüz .
Günaydın canım benimGünaydın kızlar .
Düşünme zaten benim de stresten ve yorgunluktan tansiyon tavan yaptı.Ay düşünemiyorum o evi bana sıkıntı basar
Günaydın canım benimmutlu pazarlar
Afiyet olsun canımSabah 11
Kkk
Saat 16. Da
Oreoli pasta yarısı
Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt
Çilek
Ama gece mercimek köftesi yaptim ve tadına baka baka yedim. Irada çalışması yapmalıyım.Afiyet olsun canım
Dikkat et alışkanlık olmasın gece yemek yemek kontrolAma gece mercimek köftesi yaptim ve tadına baka baka yedim. Irada çalışması yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?