- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tabiki yiyebilirsin serbest ben yeşil mercimeği siyez buğdayı ile dolma içinde kullanıyorum yAda yeşil mercimekli bulgur pilavıcanım ben ofiste ablaya söylüyorum ne istersem hazırlıyor.genelde yağsız sebze ve salatayı yağlı yiyorum.ya da et ve salata oluyor.ama karatayda tüm yemeklerin yağlı olması gerek sanırım.bakliyatta vardı dimi mesela yeşil mercimekli salata yiyebilir miyim?
Sizede geçmiş olsun canım farenjit bende çok yaşardım asitli içecekler içerken şimdi sadece soğuktan etkileniyor sana tavsiyem adaçayı gargarısı yapın ve adaçayı içinGeçmiş olsun canım,ALLAHIM ŞİFA VERSİN HEPSİNE.Bebekte su kaybına dikkat et canım,sen de biliyorsun eminim ama insan telaşlı olunca fark edemiyor bazen en azından ben öyleyim.Bezini kontrol et çişi dolduruyor mu.Bol bol da emzir canım.İnşallah en kısa zamanda iyi olacaklar.3 hafta önce büyük oğlumla ben felaket hastalandık oğlumda kusuyordu grip değilmiş boğaz enfeksiyonu geçirdik canım baya zor oldu.Yavrumun boğazından lokma geçmedi.
Gene de arada uğra çocukların durumundan haberdar et merak ederim.Dua ettim canım inşallah hemencecik iyileşirler.
Afiyet olsun canım bizim burasıda aynı bende evdeyim yattım uyudum 1 saat acayip iyi geldiöğle = bir kupa sütlü kahve,2 ceviz
Ayyybu gün çok iyi gidiyorum acayip istahsizim nazar değecek diye ödüm kopuyor
izmir bugün yağmurlu dışarı çıkma planlarım iptal olduama evde dasn spor filan planlıyorum yapabilirsem yazarım
o kadar çok kişi 58 hedefliyoruz ki acaba sendemi bizdensin diye merak ettim deama senin hedefine hiç bir şey kalmamış ki ya sen zaten 61 desin bizim yol uzun
Ne güzel Canım bol bol kullanmalısın bence böyle izin veriyorlarsa Harika
çok sağol canım..kaç kg ile başladın kaç kg ya düştün?bir de şekeri bırakmakta aşırı zorlanıyorum az önce bir çay içecektim tek şekerli bıraktım vazgeçtim
Ulaşırsın Canım merak etme Harika gidiyorsun
evet tatlım işlerimi ayarlayıp kaçıyorum eğer hava güzelse zaten iş belli, yapacak olan belli
amsterdam12 canım ben çayımı 3 şekerli ,gün boyunca jelibon yemek öncesi baklava ,tulumba yemek sonrası yine aynı şekilde yatarken jelibon yerdim düşün yAda çikolata nasıl mı bıraktım bu tatlandırıcılar var ya ondan aldım zaten aynı gün şeker hapımına ve yine aynı gün doktorum karaciğerimin şeker yüzünden bitmek üzere olduğunu söyledi işte o günü unutmuyorum ertesi gün eşim işe gitti ben kahvaltıda çayımı aldım içine bu tatlandırıcı kullandım sonra şeker ilacını alınca midem bulandı akşam eşim gelince çok şaşırdı ne tatlı yiyordum nede çayımda şeker ve tatlandırıcı birden tiksindim eşim mahsus önüme şeker koydu ben yemedim belki sende tatlandırıcı ile hayatından şekeri çıkarırsın
Tabiki yiyebilirsin serbest ben yeşil mercimeği siyez buğdayı ile dolma içinde kullanıyorum yAda yeşil mercimekli bulgur pilavı
ben senin tartının bozuldugunu düşünüyorum..bence baska yerde bi sefer tartılmalısın...ah canım keşke dediğingibi olsa ama hakikaten aldım..neyse bu hafta da böylrolsun...ben de pazartesi tartılacagım artık. Kg güncellemesine de ywtişirim hemen...bakalım nolcakcanım tartı öyle bazan çıldırıyorsen ona bakma bende uykudan kalkar kalkmaz tartı ya çıktım 500gr fazla idi bir iki saat sonra kahvaltı etmiş şekilde iken tekrar çıktım yine tam tamina ayni rakam hemde büyük kupalı bardakla 2-3 bardak çay ve bir kaç bardak su içmiş halim ile tartida aynı nasıl olurum demekki bu rakam gerçek değil tartı benle dalga geçiyor
aa süper olur.denicem mutlaka bunu.bulgur yok sanıyordum ben süpermiş
aa süper olur.denicem mutlaka bunu.bulgur yok sanıyordum ben süpermiş
İşin zor Canım çayı açık iç olabildiğince bende çok severim çayı günde 10-15 bardak içerdim şuan içmiyorum Demir eksikliğim varben çok seviyorum canım çay kahve..kahveyi laktozzsuz olunca şekersiz içebiliyorum da.çayı hiç içemiyorum resmen midem almıyor.bakalım nasıl bırakıcam.çokk aşırı zararlı biliyorum..puf..
şimdi karşımda çay ve cici bebe bisküvi yiyorlar düşün.saldırmamak için zor tutuyorum kendimi.
Afiyet olsun canım tavuk çok mu seviyorsun sen sanki hep menün tavuklu bana mı öyle geliyorMenum
Sabah domates salatalık yogurt peynir kahve
Akşam tavuk salata kahve
2.5lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?