• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah kahvaltım

kendi hazırladığım
yulaflı, çiyalı, dutlu, bademli sütlü karışım (çok lezzetliydi)

sabah kahvaltı öncesi 40 dk. yürüyüş
kahvaltı sonrası 1 saat 40 dk. yürüyüş

:KK200:
Afiyet olsun canım,bu kadar güzel malzemeyle eminim süper bir tattı.:KK200::nazar:
İzinli misin canım?

çok iyi hissediyorum, inşallah birşeyim kalmayacak... en önemlisi de stresten uzak durmak... yürüyüşe de bu yüzden asıldım aslında... hem eriyorum hem de kafam inanılmaz rahatlıyor... teşekkür ederim canım ilgin ve zerafetine :nazar::KK200:
İnşallah hiçbirşeyin kalmayacak canım.Allahım hepimize sağlıklı ,huzurlu uzun ömürler versin.:KK200::nazar:

kahvaltı canım istemedi bugün:KK12:eşim ve kızım yerken bir iki çatal tattım baktım yiyemiycem sıkılmışım :lülülü: bende kese yoğurdu(süzme yoğurt)üzerine çörek otu zeytin yağ gezdirdim onu yedim:dondurma:üstünede güzel bir çay:kahve:
Afiyet olsun canım,çok iyi yapmışsın.Çörek otu da çok sağlıklı.:KK200::nazar:

Ayy valla zormus ya :KK48: eltiler görümceler Allahtan bende hiç biri yok şanslıyım:KK48:
Evet hem de çok şanslısın.:KK70::KK70::KK200:

Öğle yemeğim 1 adet küçük levrek tava ve azıcık salatanın ardından 40 dk yürüyüş. Bayaca lodos vardı ama gen de çıktım.:KK200::nazar:
Ya bizim Türk insanımız neden böyle,1 erkek 4 bayan vardık yemek yapan bayan 1 tabak salatayı 4 bayanın önüne bizimkiyle aynı miktarı tek erkeğin önüne koydu.Bu nedir ya diyet yapan benim kesin salatanın yarısı çöpe gitti yememiştir adam salatayı.:KK70::KK70:

Çok teşekkür ederim canım,sağol.:KK200::nazar:

Kakaolu süt iyi fikir hem de çok faydalıymış kakao.:nazar:

Öyle bir yazmışsın ki canım valla ağzım sulandı ha.:KK200::nazar:

Evet canım kesin turşudur o turşu,tuzlu olunca vücut su tutuyor.:KK200::nazar:
800 faxla cıktım bugün.sanırım bu hafta artılarla dönütprum :(

yenidencan yenidencan ve Miyav_su Miyav_su

Bu ara pek giremeyecgim. Bebeğim hastalandı. Durmuyor. Kusuyor surekli. Diğer çocuklar da.pek iyi değil .
Sonra yine konuşuruz.okuyorum ama fırsat bulup yazamıyorum. Özledim sizinle.sohbet etmeyi. Cevap yazamadigim arkadaşlar lütfen kusura bakmayin. Hepinizi öpüyorum.

Tunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))
Tünaydın canım kolay gelsin

az yemişsin de ondan acıkıyorsun... ara öğün yap bir avuç fındıkla derim akşama da sebze ve yoğurt yersin :KK200:

çok sağol canım..kaç kg ile başladın kaç kg ya düştün?bir de şekeri bırakmakta aşırı zorlanıyorum az önce bir çay içecektim tek şekerli bıraktım vazgeçtim

Back