- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tebrik ederim onthebeachGünaydın 61.9kg işte şimdi keyfim yerine geldi... 61'li kiloları görmek çok güzellll
hedefin kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim onthebeachGünaydın 61.9kg işte şimdi keyfim yerine geldi... 61'li kiloları görmek çok güzellll
Afiyet olsun canım,bu kadar güzel malzemeyle eminim süper bir tattı.Sabah kahvaltım
kendi hazırladığım
yulaflı, çiyalı, dutlu, bademli sütlü karışım (çok lezzetliydi)
sabah kahvaltı öncesi 40 dk. yürüyüş
kahvaltı sonrası 1 saat 40 dk. yürüyüş
İnşallah hiçbirşeyin kalmayacak canım.Allahım hepimize sağlıklı ,huzurlu uzun ömürler versin.çok iyi hissediyorum, inşallah birşeyim kalmayacak... en önemlisi de stresten uzak durmak... yürüyüşe de bu yüzden asıldım aslında... hem eriyorum hem de kafam inanılmaz rahatlıyor... teşekkür ederim canım ilgin ve zerafetine
Afiyet olsun canım,çok iyi yapmışsın.Çörek otu da çok sağlıklı.kahvaltı canım istemedi bugüneşim ve kızım yerken bir iki çatal tattım baktım yiyemiycem sıkılmışım bende kese yoğurdu(süzme yoğurt)üzerine çörek otu zeytin yağ gezdirdim onu yedimüstünede güzel bir çay
Evet hem de çok şanslısın.Ayy valla zormus ya eltiler görümceler Allahtan bende hiç biri yok şanslıyım
tebrik ederim onthebeach
hedefin kaçtı
800 faxla cıktım bugün.sanırım bu hafta artılarla dönütprumÇok teşekkür ederim canım,sağol.
Kakaolu süt iyi fikir hem de çok faydalıymış kakao.
Öyle bir yazmışsın ki canım valla ağzım sulandı ha.
Evet canım kesin turşudur o turşu,tuzlu olunca vücut su tutuyor.
Ay bende de ne elti ne gorumce var.eşim tek çocukAyy valla zormus ya eltiler görümceler Allahtan bende hiç biri yok şanslıyım
Afiyet olsun canım,bu kadar güzel malzemeyle eminim süper bir tattı.
İzinli misin canım?
En şanslımız sensin CanımAy bende de ne elti ne gorumce var.eşim tek çocuk
ben de 3 baget yedim fırında derilerini atıp koskocaman bir salata zeytintağlı..ama yine acıkıyorum gibi.
akşam ne yesem bilmiyorum.
Saçmalamış eltın. Cokmu Zayıf. Benımkıler hepsı benden kulolu olduğundan laf edemıyorlar
Tünaydın canım kolay gelsinTunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))
Amin inşallah bu hızla biraz zor ama olsun hayali bile çok güzelnsallah görürsün cnm :)
I
az yemişsin de ondan acıkıyorsun... ara öğün yap bir avuç fındıkla derim akşama da sebze ve yoğurt yersin