Rica ederim canım yürümek gibidir Yok fırsat buldukça yürü Harika hissedeceksin kendiniçok iyi hissediyorum, inşallah birşeyim kalmayacak... en önemlisi de stresten uzak durmak... yürüyüşe de bu yüzden asıldım aslında... hem eriyorum hem de kafam inanılmaz rahatlıyor... teşekkür ederim canım ilgin ve zerafetine
Şu chia ve yulaf lezzetli mi canım çok merak ediyorum da afiyet olsun tadı çok mu tatlıSabah kahvaltım
kendi hazırladığım
yulaflı, çiyalı, dutlu, bademli sütlü karışım (çok lezzetliydi)
sabah kahvaltı öncesi 40 dk. yürüyüş
kahvaltı sonrası 1 saat 40 dk. yürüyüş
Amin inşallah canım sağlık çok önemliİnşallah hiçbirşeyin kalmayacak canım.Allahım hepimize sağlıklı ,huzurlu uzun ömürler versin.
Sorma aynı sıkıntı bende de var şu domates ,salatalık çıksada yumurtadan kurtulsam afiyet olsun canımkahvaltı canım istemedi bugüneşim ve kızım yerken bir iki çatal tattım baktım yiyemiycem sıkılmışım bende kese yoğurdu(süzme yoğurt)üzerine çörek otu zeytin yağ gezdirdim onu yedim üstünede güzel bir çay
Kesin tek başına bitirememiştir Canım keşke sen yeseydinÖğle yemeğim 1 adet küçük levrek tava ve azıcık salatanın ardından 40 dk yürüyüş. Bayaca lodos vardı ama gen de çıktım.
Ya bizim Türk insanımız neden böyle,1 erkek 4 bayan vardık yemek yapan bayan 1 tabak salatayı 4 bayanın önüne bizimkiyle aynı miktarı tek erkeğin önüne koydu.Bu nedir ya diyet yapan benim kesin salatanın yarısı çöpe gitti yememiştir adam salatayı.
Ulaşırsın Canım merak etme Harika gidiyorsunhedefim 59 kg inşallah bir an evvel ulaşırım hedefime
Sıkma canını bence o ptesi sana eksi olarak gelecek800 faxla cıktım bugün.sanırım bu hafta artılarla dönütprum
Canım benim çok ama çok geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirleryenidencan ve Miyav_su
Bu ara pek giremeyecgim. Bebeğim hastalandı. Durmuyor. Kusuyor surekli. Diğer çocuklar da.pek iyi değil .
Sonra yine konuşuruz.okuyorum ama fırsat bulup yazamıyorum. Özledim sizinle.sohbet etmeyi. Cevap yazamadigim arkadaşlar lütfen kusura bakmayin. Hepinizi öpüyorum.
Ne güzel Canım bol bol kullanmalısın bence böyle izin veriyorlarsa Harikatatlım izinli değilim öğle aramı biraz uzun kullanıyorum
Cok gecmis oldun cnmyenidencan ve Miyav_su
Bu ara pek giremeyecgim. Bebeğim hastalandı. Durmuyor. Kusuyor surekli. Diğer çocuklar da.pek iyi değil .
Sonra yine konuşuruz.okuyorum ama fırsat bulup yazamıyorum. Özledim sizinle.sohbet etmeyi. Cevap yazamadigim arkadaşlar lütfen kusura bakmayin. Hepinizi öpüyorum.
Canım yanında sebze yemeği yAda çorba içseydin evde sen mi yapıyorsun yemekleri ben hep birgün öncesinde hazırlıyorum sende öyle yaparsın Pazar'dan marketten al sebze ,bakliyat ,et birgün akşamdan hazırlaben de 3 baget yedim fırında derilerini atıp koskocaman bir salata zeytintağlı..ama yine acıkıyorum gibi.
akşam ne yesem bilmiyorum.
Merhaba canım sadece neskafe alışkanlığın varsa hemen bırakırsın Canım merak etmeMrb kızlar aranıza yeni katılıyorum dünden beri Karatay uygulamaya çalışıyorum. 66,9 kilo ile start verdim. Günde en az 4 bardak 3/1 arada nescafe tükettiğim için çok zorlanıyorum. Büyük bi eksiklik var gibi hayatımda. Ağzımın tadı hep acımsı umarım bu durum çok uzun sürmez. Herkese kolay gelsin
o kadar çok kişi 58 hedefliyoruz ki acaba sendemi bizdensin diye merak ettim dehedefim 59 kg inşallah bir an evvel ulaşırım hedefime
MerhabaMrb kızlar aranıza yeni katılıyorum dünden beri Karatay uygulamaya çalışıyorum. 66,9 kilo ile start verdim. Günde en az 4 bardak 3/1 arada nescafe tükettiğim için çok zorlanıyorum. Büyük bi eksiklik var gibi hayatımda. Ağzımın tadı hep acımsı umarım bu durum çok uzun sürmez. Herkese kolay gelsin
Canım yanında sebze yemeği yAda çorba içseydin evde sen mi yapıyorsun yemekleri ben hep birgün öncesinde hazırlıyorum sende öyle yaparsın Pazar'dan marketten al sebze ,bakliyat ,et birgün akşamdan hazırla
Geçmiş olsun canım,ALLAHIM ŞİFA VERSİN HEPSİNE.Bebekte su kaybına dikkat et canım,sen de biliyorsun eminim ama insan telaşlı olunca fark edemiyor bazen en azından ben öyleyim.Bezini kontrol et çişi dolduruyor mu.Bol bol da emzir canım.İnşallah en kısa zamanda iyi olacaklar.3 hafta önce büyük oğlumla ben felaket hastalandık oğlumda kusuyordu grip değilmiş boğaz enfeksiyonu geçirdik canım baya zor oldu.Yavrumun boğazından lokma geçmedi.yenidencan ve Miyav_su
geçmiş olsun Allah şifa versin bebiseyenidencan ve Miyav_su
canım tartı öyle bazan çıldırıyor800 faxla cıktım bugün.sanırım bu hafta artılarla dönütprum
Birden kes Canım şekeriçok sağol canım..kaç kg ile başladın kaç kg ya düştün?bir de şekeri bırakmakta aşırı zorlanıyorum az önce bir çay içecektim tek şekerli bıraktım vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?