Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rica ederim canım yürümek gibidir Yok fırsat buldukça yürü Harika hissedeceksin kendini

Şu chia ve yulaf lezzetli mi canım çok merak ediyorum da afiyet olsun tadı çok mu tatlı

Sorma aynı sıkıntı bende de var şu domates ,salatalık çıksada yumurtadan kurtulsam afiyet olsun canım

Mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum dünden beri Karatay uygulamaya çalışıyorum. 66,9 kilo ile start verdim. Günde en az 4 bardak 3/1 arada nescafe tükettiğim için çok zorlanıyorum. Büyük bi eksiklik var gibi hayatımda. Ağzımın tadı hep acımsı umarım bu durum çok uzun sürmez. Herkese kolay gelsin

Kesin tek başına bitirememiştir Canım keşke sen yeseydin

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirler

Cok gecmis oldun cnm

ben de 3 baget yedim fırında derilerini atıp koskocaman bir salata zeytintağlı..ama yine acıkıyorum gibi.
akşam ne yesem bilmiyorum.
Canım yanında sebze yemeği yAda çorba içseydin evde sen mi yapıyorsun yemekleri ben hep birgün öncesinde hazırlıyorum sende öyle yaparsın Pazar'dan marketten al sebze ,bakliyat ,et birgün akşamdan hazırla

Merhaba canım sadece neskafe alışkanlığın varsa hemen bırakırsın Canım merak etme

Merhaba
Nescafe yerine sütlü turk kahvesi içebilirsin cnm

Canım yanında sebze yemeği yAda çorba içseydin evde sen mi yapıyorsun yemekleri ben hep birgün öncesinde hazırlıyorum sende öyle yaparsın Pazar'dan marketten al sebze ,bakliyat ,et birgün akşamdan hazırla

canım ben ofiste ablaya söylüyorum ne istersem hazırlıyor.genelde yağsız sebze ve salatayı yağlı yiyorum.ya da et ve salata oluyor.ama karatayda tüm yemeklerin yağlı olması gerek sanırım.bakliyatta vardı dimi mesela yeşil mercimekli salata yiyebilir miyim?

Geçmiş olsun canım,ALLAHIM ŞİFA VERSİN HEPSİNE.Bebekte su kaybına dikkat et canım,sen de biliyorsun eminim ama insan telaşlı olunca fark edemiyor bazen en azından ben öyleyim.Bezini kontrol et çişi dolduruyor mu.Bol bol da emzir canım.İnşallah en kısa zamanda iyi olacaklar.3 hafta önce büyük oğlumla ben felaket hastalandık oğlumda kusuyordu grip değilmiş boğaz enfeksiyonu geçirdik canım baya zor oldu.Yavrumun boğazından lokma geçmedi.
Gene de arada uğra çocukların durumundan haberdar et merak ederim.Dua ettim canım inşallah hemencecik iyileşirler.

geçmiş olsun Allah şifa versin bebise

800 faxla cıktım bugün.sanırım bu hafta artılarla dönütprum
canım tartı öyle bazan çıldırıyor sen ona bakmabende uykudan kalkar kalkmaz tartı ya çıktım 500gr fazla idi bir iki saat sonra kahvaltı etmiş şekilde iken tekrar çıktım yine tam tamina ayni rakam hemde büyük kupalı bardakla 2-3 bardak çay ve bir kaç bardak su içmiş halim ile tartida aynı nasıl olurum demekki bu rakam gerçek değil tartı benle dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…