• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok işte bugün 61.9 çıktım ama bir hafta yukarı aşağı oynar haftaya 61.8 olur :confused: delirtir insanı yani öyle bir yapım var... haziran gibi varırım o noktaya diye umuyorum :KK37::KK200::nazar:
sadece 2 kilo kalmış :cool:bence birkaç haftaya varırsın hazirana kalmaz:KK200:

ben senin tartının bozuldugunu düşünüyorum..bence baska yerde bi sefer tartılmalısın...ah canım keşke dediğingibi olsa ama hakikaten aldım..neyse bu hafta da böylrolsun...ben de pazartesi tartılacagım artık. Kg güncellemesine de ywtişirim hemen...bakalım nolcak
canım hafta içi iniş çıkış oluyor bence haftamiz dolunca dedigin gibi pazartesi tam belli oluyor :bicak:tartim elektronik olanlardan ve kızım hep doğru çıkıyor ondan bozulmamistir diye düşünüyorum canım belkide uydudan yeni kalktığımda şişlik vardır vucutta ondan 500gr fazla cikmisimdir sonrada sislik indiyse onun yeribe ictigim bardak bardak su ve çay ile yine 500gr fazla çıkmam zaten normal diye düşünüyorum ben :KK200:sabah belli olur canım gün içinde oynaması çok normal

Kızlar yettim gari :KK3:
İkinci aldığım üyeliğe de giremedim dünden beri.siteye mail attım olmadı.telefon açtım olmadı en sonunda mesajla halletim işi :D
Salak gibi hissettim kendimi :KK23: insan şifresini unutur mu yaa :sinirli:
Hep b12 d vit eksikliğinden bunlar :KK53:

Dr a gittim.1 ampül d vit içmiştim 2 gün önce değerim 5 ten 40 a yükselmiş.pharmaton da kullanıyorum.hem demir hem b12 artmış inanamadım.
20170421_173007-1.jpg
Screenshot_2017-04-18-15-07-45-1.png

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-19-16-20-13.png
    Screenshot_2017-04-19-16-20-13.png
    153,1 KB · Görüntüleme: 28
@yenidencan ve Miyav_su Miyav_su

Bu ara pek giremeyecgim. Bebeğim hastalandı. Durmuyor. Kusuyor surekli. Diğer çocuklar da.pek iyi değil .
Sonra yine konuşuruz.okuyorum ama fırsat bulup yazamıyorum. Özledim sizinle.sohbet etmeyi. Cevap yazamadigim arkadaşlar lütfen kusura bakmayin. Hepinizi öpüyorum.
Geçmis olsun:(

ben çok seviyorum canım çay kahve..kahveyi laktozzsuz olunca şekersiz içebiliyorum da.çayı hiç içemiyorum resmen midem almıyor.bakalım nasıl bırakıcam.çokk aşırı zararlı biliyorum..puf..

şimdi karşımda çay ve cici bebe bisküvi yiyorlar düşün.saldırmamak için zor tutuyorum kendimi.
Ben bir 10 yıldır sekerbkullanmiyorum . Yavaş yavaş azaltmıştım. ole de deneyebilirsin

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar

Saat 16.00
Kuruyemiş

Saat 18:00
Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı

Çok feci tokum. Okulda keke , tatlıya,sıkı te hayır dedim . Iradem için tebrik istiyorum :)

Annenler gidiyor artık yemek işi bende akşamdan pisiririm inşallah .

Saçma sapan bir gün geçirdim:confused:leptin saatlerine falan uymadım hamur krizim tuttu yememek için akşama kadar atıştırdım.
Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
2 kırmızı mercimek ten krep
Bunları tüm gün ara ara yedim.
Akşam
Haşlanmış iki tane tavuk pirzola
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar

Saat 16.00
Kuruyemiş

Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı

Çok feci tokum. Okulda keke , tatlıya,sıkı te hayır dedim . Iradem için tebrik istiyorum :)

İraden için kooocccamaaaannnnn bi alkış canım :KK9:

Saçma sapan bir gün geçirdim:confused:leptin saatlerine falan uymadım hamur krizim tuttu yememek için akşama kadar atıştırdım.
Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
Akşam
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve
Afiyet olsun canım.böyle kriz anlarında ne yapmak lazım acaba?
O cııss ı yeseydin belki leptine fırsat vericektin bi daha bişey yemeyip.
Hangisi iyi bilemedim :KK43:
Ama sen ye yaaa :KK53: bizi geçtin sen.börek yeeeeee :KK53: şekerli çay iiiçççç :KK53:

Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
Akşam
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve
En azindan kacamak yapmamissin

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar

Saat 16.00
Kuruyemiş

Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı

Bravo:KK9:

Back