Rica ederim canım karatayın kitabında çeşitli tarifler varçok sağol canım en kısa zamanda deniyorum.
dünden kalma canım ondan ...ama genel tavuk balık et severim.Afiyet olsun canım tavuk çok mu seviyorsun sen sanki hep menün tavuklu bana mı öyle geliyor
Anladım Canım afiyet olsun bende balık et severim insanı hem tok tutuyor he.çm zayıflatıyordünden kalma canım ondan ...ama genel tavuk balık et severim.
evet xanım..aynen...ben de bu denli rwjimyaparken alıştım..sarma dolma yapmayalı yıl oldu..ya et balık tavuk ya sebzeAnladım Canım afiyet olsun bende balık et severim insanı hem tok tutuyor he.çm zayıflatıyor
Sarma dolma da alışmışız pirinceevet xanım..aynen...ben de bu denli rwjimyaparken alıştım..sarma dolma yapmayalı yıl oldu..ya et balık tavuk ya sebze
sadece 2 kilo kalmışyok işte bugün 61.9 çıktım ama bir hafta yukarı aşağı oynar haftaya 61.8 olurdelirtir insanı yani öyle bir yapım var... haziran gibi varırım o noktaya diye umuyorum
canım hafta içi iniş çıkış oluyor bence haftamiz dolunca dedigin gibi pazartesi tam belli oluyorben senin tartının bozuldugunu düşünüyorum..bence baska yerde bi sefer tartılmalısın...ah canım keşke dediğingibi olsa ama hakikaten aldım..neyse bu hafta da böylrolsun...ben de pazartesi tartılacagım artık. Kg güncellemesine de ywtişirim hemen...bakalım nolcak
Geçmis olsun@yenidencan veMiyav_su
Bu ara pek giremeyecgim. Bebeğim hastalandı. Durmuyor. Kusuyor surekli. Diğer çocuklar da.pek iyi değil .
Sonra yine konuşuruz.okuyorum ama fırsat bulup yazamıyorum. Özledim sizinle.sohbet etmeyi. Cevap yazamadigim arkadaşlar lütfen kusura bakmayin. Hepinizi öpüyorum.
Ben bir 10 yıldır sekerbkullanmiyorum . Yavaş yavaş azaltmıştım. ole de deneyebilirsinben çok seviyorum canım çay kahve..kahveyi laktozzsuz olunca şekersiz içebiliyorum da.çayı hiç içemiyorum resmen midem almıyor.bakalım nasıl bırakıcam.çokk aşırı zararlı biliyorum..puf..
şimdi karşımda çay ve cici bebe bisküvi yiyorlar düşün.saldırmamak için zor tutuyorum kendimi.
53.9 ile başladım bugün 51.1 geldimkızlar kim ne kadar kg verdi bu grupta?yeni başladım da
İraden için kooocccamaaaannnnn bi alkış canımSabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar
Saat 16.00
Kuruyemiş
Saat 18:00
Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Çok feci tokum. Okulda keke , tatlıya,sıkı te hayır dedim . Iradem için tebrik istiyorum :)
Annenler gidiyor artık yemek işi bende akşamdan pisiririm inşallah .
Afiyet olsun canım.böyle kriz anlarında ne yapmak lazım acaba?Saçma sapan bir gün geçirdimleptin saatlerine falan uymadım hamur krizim tuttu yememek için akşama kadar atıştırdım.
Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
2 kırmızı mercimek ten krep
Bunları tüm gün ara ara yedim.
Akşam
Haşlanmış iki tane tavuk pirzola
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve
En azindan kacamak yapmamissinSaçma sapan bir gün geçirdimleptin saatlerine falan uymadım hamur krizim tuttu yememek için akşama kadar atıştırdım.
Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
2 kırmızı mercimek ten krep
Bunları tüm gün ara ara yedim.
Akşam
Haşlanmış iki tane tavuk pirzola
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve
BravoSabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar
Saat 16.00
Kuruyemiş
Saat 18:00
Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Çok feci tokum. Okulda keke , tatlıya,sıkı te hayır dedim . Iradem için tebrik istiyorum :)
Annenler gidiyor artık yemek işi bende akşamdan pisiririm inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?