Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok işte bugün 61.9 çıktım ama bir hafta yukarı aşağı oynar haftaya 61.8 olur delirtir insanı yani öyle bir yapım var... haziran gibi varırım o noktaya diye umuyorum
sadece 2 kilo kalmış bence birkaç haftaya varırsın hazirana kalmaz

canım hafta içi iniş çıkış oluyor bence haftamiz dolunca dedigin gibi pazartesi tam belli oluyor tartim elektronik olanlardan ve kızım hep doğru çıkıyor ondan bozulmamistir diye düşünüyorum canım belkide uydudan yeni kalktığımda şişlik vardır vucutta ondan 500gr fazla cikmisimdir sonrada sislik indiyse onun yeribe ictigim bardak bardak su ve çay ile yine 500gr fazla çıkmam zaten normal diye düşünüyorum ben sabah belli olur canım gün içinde oynaması çok normal

Kızlar yettim gari
İkinci aldığım üyeliğe de giremedim dünden beri.siteye mail attım olmadı.telefon açtım olmadı en sonunda mesajla halletim işi
Salak gibi hissettim kendimi insan şifresini unutur mu yaa
Hep b12 d vit eksikliğinden bunlar

Dr a gittim.1 ampül d vit içmiştim 2 gün önce değerim 5 ten 40 a yükselmiş.pharmaton da kullanıyorum.hem demir hem b12 artmış inanamadım.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-19-16-20-13.png
    153,1 KB · Görüntüleme: 29
Geçmis olsun

Ben bir 10 yıldır sekerbkullanmiyorum . Yavaş yavaş azaltmıştım. ole de deneyebilirsin

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşilli
Kaynak
Mantar

Saat 16.00
Kuruyemiş

Saat 18:00
Paça çorbası
Taze fasulye
Bulgur pilavı

Çok feci tokum. Okulda keke , tatlıya,sıkı te hayır dedim . Iradem için tebrik istiyorum :)

Annenler gidiyor artık yemek işi bende akşamdan pisiririm inşallah .

Saçma sapan bir gün geçirdimleptin saatlerine falan uymadım hamur krizim tuttu yememek için akşama kadar atıştırdım.
Bir kase yoğurt
Domates-peynir
2 mürdüm
2 kırmızı mercimek ten krep
Bunları tüm gün ara ara yedim.
Akşam
Haşlanmış iki tane tavuk pirzola
Salata
Pul biberli yoğurt
1 mürdüm
Sütlü kahve

İraden için kooocccamaaaannnnn bi alkış canım

Afiyet olsun canım.böyle kriz anlarında ne yapmak lazım acaba?
O cııss ı yeseydin belki leptine fırsat vericektin bi daha bişey yemeyip.
Hangisi iyi bilemedim
Ama sen ye yaaa bizi geçtin sen.börek yeeeeee şekerli çay iiiçççç

En azindan kacamak yapmamissin

Bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…