eskiden tek sorunum doyamamaktı.Bu sorun şimdi ortadan kalktı ama hala gram kilo veremedim.tek sorunum hiç spor yapamadım hastalıklar ve yoğun bir programdan dolayı.6 gün oldu dün bugün.dün misafirlerim vardı sütlü tatlıyı kaçırdım ve de kısırı eskisi gibi yedim.Bu gecede ben bir yere davetliydim yemeğin bitmesi 9 u buldu ve sonunda 1 meyve yedim.Boşuna mı çaba harcıyorum biri bana anlatsın.yani normal diyetlerimde hep 1 haftanın sonunda aniden 1 - 2 kilom giderdi.pazar sabahı da bir eksilme görmezsem son bir hafta daha denerim ondan sonra paydossssssssssss((
eskiden tek sorunum doyamamaktı.Bu sorun şimdi ortadan kalktı ama hala gram kilo veremedim.tek sorunum hiç spor yapamadım hastalıklar ve yoğun bir programdan dolayı.6 gün oldu dün bugün.dün misafirlerim vardı sütlü tatlıyı kaçırdım ve de kısırı eskisi gibi yedim.Bu gecede ben bir yere davetliydim yemeğin bitmesi 9 u buldu ve sonunda 1 meyve yedim.Boşuna mı çaba harcıyorum biri bana anlatsın.yani normal diyetlerimde hep 1 haftanın sonunda aniden 1 - 2 kilom giderdi.pazar sabahı da bir eksilme görmezsem son bir hafta daha denerim ondan sonra paydossssssssssss((
diyet yapıorum dıye dusundugunden sutun azalmıstır yoksa burda yenılen hıc bır sey yanlıs degıl canım. ayran iç bol bolYazılanları okuyunca o kadar motive olmuştum ki hemen başladım 2 ye yakın kilo da verdim su an çok üzgünüm salatada bolca kullanıyorum dereotu çok da severim ama çok azaldı hadi gece neyse de gündüz ara Ogün yapmam gerekiyo sanırım ;(
iyi akşamlar fıstıklarrrrr
bugunku menum söyle gelişti:)
sabah: kaşarlı 2 yumurta
10 zeytın
yarım cay brd badem
akşam: 2 tbk zeytınyaglı taza fasulya:)( çok acıkmıstım fazla yedım,bugunlerde cok acıkıyorum nedense)
1 brd ayran
spor: dışarıda 1 saat yuruyus
haftasonu yatılı olarak arkadasıma gıdıcem,ayrıca 2 yere davetlıyız onla beraber,anlayacagınız sınavım buyuk olcak yıne,inş. kazasız belasız atlatırım:26:
fırsat bulursam arkadasımı da kandırıp yuruyus yapmayı dusunuyorum
İstersen hazırlayabilirim sana çizelge.
günaydın kızlar nerelerdesiniz bakim takımın motivasyonu düşer gibi ama hadi toparlayalım booool paylaşımla hadi nerelerdesiniz
Ben bugün 300 gr daha vermişim...63.5 olmuşum...hemde regl dönemindeyim..........
sağol canım..........
slm kızlar sayfaları gexerken bu diyet dikkatimi çekti banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir diyet ve sonucları nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim