Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eskiden tek sorunum doyamamaktı.Bu sorun şimdi ortadan kalktı ama hala gram kilo veremedim.tek sorunum hiç spor yapamadım hastalıklar ve yoğun bir programdan dolayı.6 gün oldu dün bugün.dün misafirlerim vardı sütlü tatlıyı kaçırdım ve de kısırı eskisi gibi yedim.Bu gecede ben bir yere davetliydim yemeğin bitmesi 9 u buldu ve sonunda 1 meyve yedim.Boşuna mı çaba harcıyorum biri bana anlatsın.yani normal diyetlerimde hep 1 haftanın sonunda aniden 1 - 2 kilom giderdi.pazar sabahı da bir eksilme görmezsem son bir hafta daha denerim ondan sonra paydossssssssssss ((

canım daha 1 hafta olmamış...6 gün diyorsun..benim 7.gün düşmüştü kilo,hemde 2 kilo birden...herkeste farklılık gösterebilir.pesetme eminim verceksin....

bu dıyette kalori hesabı yapmadıgımız ıcın kaçamaklar cok etkiliyor maalesef,az bır kaçamak kilo vermeyı engelliyor veya azaltıyor.1 ay süreyle un ve şekeri tamamen kesın.gunde en az 20 dk normal bır tempoda yuruyus yapın.mutlaka azalacaktır kilonuz

ikiz81 çok teşekkür ederim.tek isteğim motive olmak yani tartıda eksilen birşeyler görürsem daha da asılıcam.

diyet yapıorum dıye dusundugunden sutun azalmıstır yoksa burda yenılen hıc bır sey yanlıs degıl canım. ayran iç bol bol

bence kahvaltın az ondan acıkıyor gıbısın

pes etmek yok red
bak zaten sebeplerini yazmışsınn: davetler, yapılan kaçamaklar falan sebeptir kilo vermemene.
mutlaka devam et cnm benim haftada 500 gr ile 1 kg arasında gidiyor. olsunn az da olsa gidiyorrlarr. hep birlikte vereceğiz kilolarıı

Günaydın kızlar
Loxicim bana da kahvaltın az göründü,acıkmana bu sebep olabilir..
Red ben de diğer arkadaşlara katılyıorum acele etme eninde sonunda kg.düşümlerin başlayacak...

selam kızlar....

sabah 1 muz 1 avuç fındık

dereotu salatalık peynir yeşilçay zeytin yedim

popomu kaldırabilirsem lesslimi de yapıcam inşallah

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakim takımın motivasyonu düşer gibi ama hadi toparlayalım booool paylaşımla hadi nerelerdesiniz

Ben bugün 300 gr daha vermişim...63.5 olmuşum...hemde regl dönemindeyim..........

Merhaba Canan Hanım.yaklaşık bir aydır diyetinizi uyguluyorum.Herşey güzel gidiyor.Kitabınızda Taş Devri kitabını okumamızı önerdiniz bende okudum.Aklıma takılan bir kaç şey vardı.Kitapta Sucuk ve Sağlıklı ekmeklerden haftada bir yiyebilirsiniz diyordu.Sizde tavsiye edermisiniz.El yapımı sucuklar var onlardan yenebilirmi.Birde doğal kaymak yemeyi tavsiye edermisiniz.Bilgilerinizi Kadınlar Klübünde arkadaşlarımla paylaşıcam.Çok Teşekkürler

Cevabı:
Kilo verdikten sonra tabii ki haftada bir iki yiyebilirsiniz. Doğal kaymak da yenebilir tabii.

Kolay gelsin.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Sormak istediğiniz bir soru varsa bana iletebilirsiniz.ben doktorlar sitesine yıllık üye oldum.

slm kızlar sayfaları gexerken bu diyet dikkatimi çekti banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir diyet ve sonucları nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

slm kızlar sayfaları gexerken bu diyet dikkatimi çekti banada yardımcı olurmusunuz nasıl bir diyet ve sonucları nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

Elbette tüm kızlar her konuda yardımcı olur.En baştan beri oku yazıları.Mümkünse kitabınıda al.Başarılı olacak,zorlanmadan yapacaksın emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…