Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sagol bezgınım ya...işallah bana hafta 1 kg yeter ...işallah beraberce 10 hafta 10 kılo oleyyyyyyyyy
yanı 2 hadı 3 ay sonra yanı hadi ocak 1 e on kg olur mu olurrrrrrrr
herkesı davet edıyorum 0cak 1 e on kılo (gül63 daha cok verır ona 15 olsun)
2012 ye saglıklı daha yüksüz girelim
masal sen on kılo verme 5 yeter

ben listeye giremiyecekmiyiM............

Son düzenleme:

OoooOooOOooOooOOOOooo hep beraber oOOOOooooOOooOoOOOOoooo

listeyı ceylin yapıyordu cıkmış netten yogun olmalı
hesaplamayı bılıyorsan sen kendını lısteye al
veya bılen arkadas atıversın senı lısteye

OoooOooOOooOooOOOOooo hep beraber oOOOOooooOOooOoOOOOoooo

10 kilo verebilir miyim ben yaaaaaaa???

neyse hadi halayaa

teşekürler.
Kebap lahmacun olması cok güzel. başaracağız inşallah.

Size de oldu mu bilmiyorum ama ayağa kalkmamla belimin sol tarafında, kalçama doğru yani kuyruk sokumumun sol aşağısında (nasıl bir tarifse :)) bir sancı var. Elimi attım fındık büyüklüğünde bir şey tıkır tıkır hareket ediyor bastırdığımda. Sol adımımı attıkça çok sancıyor. Bugün spor da yapmadım hani ters hareketten desem. Ne olabilir?

Hiç yaşamadım ama ters hareketten olabilir sanırım.
İhmal etme bence bir kaç güne geçmezse doktora mutlaka görün.

Ben de denesem diyorum, hoş bir kere denemiştim işe yaramamıştı ama bakalım sen kaçamak yapmadığında etkisi nasıl olacak.
sen bilirsin tatlışım,denemekten bir şey çıkmaz
ohh afiyet olsun..akşam yemeğinde kahvaltıya bayılırım,yani bayılırdım,kahvaltı çeşitlerini yazmayayım aklınıza gelip canınız çekmesin şimdi,yasaklılara bayılırdım.sabahleyin 2 dilim filan yerken akşam kahvaltısında yarım ekmekten fazla yiyebilirim (dim)
ben listeye giremiyecekmiyiM............
canım girersin tabiki de buisteyi ceylin yaptı.o da yoğundu zaten.dikkat edersen be de yokum listede,yarın tartılıcam.yarın eklicem kendimi listeye.sen de kendini ekleyebilirsin bilmiyorsan hesaplamayı,yarın seni de eklerim ben

hımm hayır canım hiç böyle bir şey olmadı.geçmiş olsun,uzun sürerse dr. a görün bencede

selam arkadaslar oncekı sayfaları bıraz okudumda gaz şişkınlık kabızlık kılo verememe canı bıseyler cekme gıbı bırsuru sey olusmus bunlardan bazıları bendede var(kabız sıskınlık)ama emınım kı gecıcı bır durumdur sabaha hepımız gayet rahat uyanıcaz.olumlu bakalımkı olumlu olsun dımı ama

sağol canım ,benide eklersen sevinirim..:78:

kabızlık bendede var........:44:

ben yaşadım dr ye gittim bir şey çekılecek dedı ve gun verdı geçici olarakta krem verdı kremı kullanmaya başlayınca yavaş yavaş geçti oğlum kuçuk oldugu için tekrar gıdemedım o şeyıde çektıremedım çünkü fızık tedavı vs gırecek zamanım yok bır uzmana görun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…