Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: İKİZ81
Başlangıç tarihi: 03.10.2011
Başlangıç kg: 67
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 63.800
Fark: -1200GR Toplam fark: -3.200GR
Beden:40-42
Spor: HERGÜN
Boy: 1. 65
Hedef: 60

ARKADAŞLAR İNTERNETİMDE SORUN VARDI ŞİMDİ DÜZELDİ.BİLDİRİMİ ŞİMDİ YAPIYORUM:KK59:

Bugünkü Menüm:
sabah:
1 çay bardağı haşlama pirinç + baharat+yoğurt
öğlen:
1 çay bardağı haşlama pirinç+1 domates+2 dal taze soğan+dereotu+limon
akşam:
1 çay bardağı haşlama pirinç+baharat+yoğurt

su:2.4 LT

spor:perşembeleri yapmıyorum

Geçen haftaki fark geri geldi mi sonra saphıracım ?

Kendini vermek böyle birşey sanırım:-)

Aynen öyle.
Bu hafta benim için aynı kiloda kalmak bile başarıydı rüya sonrası kalktım tartıldım 700 gram gitmiş.
Kesin rüyamda gitti.:KK1:

saphıracım tesekkur ederım bu sorun metebolızmayı epey yavaslatıyor...işallah aşarız:KK34:
kızlar ne yaptınız ya canım mantı istedi...:KK17:hem de cok :KK5:ama:KK45:maz
bravo herkes 1 kg ya yakın :KK9:vermiş ben veremedım :KK43: ama vericemmmmmmmmmmmm:KK15::KK16:
iyi aksamlar

saphıracım tesekkur ederım bu sorun metebolızmayı epey yavaslatıyor...işallah aşarız:KK34:
bravo herkes 1 kg ya yakın :KK9:vermiş ben veremedım :KK43: ama vericemmmmmmmmmmmm:KK15::KK16:
iyi aksamlar

Kusura bakma ya canını istettim. :26:
Vereceksin vereceksin sen hiç merak etme.
Motivasyonunu bozma yeterki.

Sabah:2yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
ceviz-badem
domates
süt
akşam:2 lahana sarması-etli,bulgurlu
küçük kase taze fasulye
karalahana yoğurtlu,sarmısaklı
ceviz-badem-kayısı
spor:1 saat
su:2lt

2. Öğün(Ogle):3 tavuk budu,1 bardak ayran,3 cevız ,2bıber,bırkac kozlenmıs patlıcan dılımı,1kase coban salata. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,40 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :KK66:,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor :KK66:).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :KK71: :KK71: :KK71:
menün çok cezbedici afiyet olsun yağdan gitsin .bende akşam 8 den sonra değil de 5-6 dan sonra sadece yeşil çay içiyorum 10 gündür böyle yoğun protein tüketiyordum 9 gündür ama yavaş yavaş sebzeye geçeyim diyorum.
Kızlar size ne anlatacağım.
Dün rüyamda mantı pişirdiğimi görüyorum ama gece ve sadece pişmiş mi diye bakmak için bir tanesini ağzıma aldım.
Sonra rüyamda nasıl üzüldüm eyvah leptin hormonum salgılanmayacak diye.
Nasıl bir bilinç altı olduysa.:KK1:

harikasın canım.bende evde leptinim lafını sık sık kullanır oldum.slogan mı geliştirsek leptinine sahip çık felan diye:KK52:

merhaba arkadaşlarEn Büyük TÜRKİYE
karatay diyeti yapmak istiyorum.
Bütün sayfaları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bu grupta kilo vermek daha kolay görünüyor.
Birbirinizi desteklemeniz gerçekten güzel bir dayanışma örneği.
İnsallah yeterince paylaşım yaparak karatay grubuna katılabilirm
Çalıştığım için pek kolay olmayacak ama deneyeceğim.
:KK42:

Ayy ne çektim ben bir ara o kabızlıktan.
Bir dene bakalım sonuç alacak mısın kabaktan.
Hiç olmadı ben en son ilaca başvurmuştum.
Muz da kabızlık yapar yalnız.

Bir de yogadan memnun musun ?
evet benım gıttıgım yerde plateste var arada ona da gıdıyorum ama ıyı yaptıran olursa yoga hem sıkılastırıyor,agrın sızın kalmıyor durusun bıle degısıyor fakat yaptıran cok önemlı arada ısı cıkınca baskası gelmıstı ondan bılıyorum yoganın rahatlatması bır baska kasların uzuyor sanki( aralık ta bıtıyor uyelıgım yapabılırsem evde bilem yapıcam )
valla masalcım her sey yapıyorum olmuyor ılaca da alıstırmak ıstemıyorum bıraz daha deneyım bari

Sabah:2yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
ceviz-badem
domates
süt
akşam:2 lahana sarması-etli,bulgurlu
küçük kase taze fasulye
karalahana yoğurtlu,sarmısaklı
ceviz-badem-kayısı
spor:1 saat
su:2lt
cok güzelllllllllll:KK9:

menün çok cezbedici afiyet olsun yağdan gitsin .bende akşam 8 den sonra değil de 5-6 dan sonra sadece yeşil çay içiyorum 10 gündür böyle yoğun protein tüketiyordum 9 gündür ama yavaş yavaş sebzeye geçeyim diyorum.

harikasın canım.bende evde leptinim lafını sık sık kullanır oldum.slogan mı geliştirsek leptinine sahip çık felan diye:KK52:

:KK1: Bence dee ..
Çok seviyorum bu leptini ama o olmasa ne olacaktı.
Şimdi fiziğimi cidden beğeniyorum.
Bundan 3-4 ay önce nasıldım ayy ..

Bütün sayfaları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla bu grupta kilo vermek daha kolay görünüyor.

Hoşgeldin aramızaa .

evet benım gıttıgım yerde plateste var arada ona da gıdıyorum ama ıyı yaptıran olursa yoga hem sıkılastırıyor,agrın sızın kalmıyor durusun bıle degısıyor fakat yaptıran cok önemlı arada ısı cıkınca baskası gelmıstı ondan bılıyorum yoganın rahatlatması bır baska kasların uzuyor sanki( aralık ta bıtıyor uyelıgım yapabılırsem evde bilem yapıcam )
valla masalcım her sey yapıyorum olmuyor ılaca da alıstırmak ıstemıyorum bıraz daha deneyım bari

cok güzelllllllllll:KK9:

Ben de rahatlamak için mi yapsam yoga diyorum.
Bilmiyorum olur mu videolarla ama ?

Sinemaki denesen nasıl olur ?
Çok sık içilmemeli ama arada işe yarayabiliyor
.

fizik hosgeldın
benımde baslayalı on gun oldu ama bu grup cok candan ...
on gunde 2kg verdım en az veren benım katıl katıl calısınca zor oluyor evet de yanında yemış falan ıdare edıyorsun veya kebap falan ...

Sen de benden,ciğer yemeyi çok isityorum ama yiyemiyorum:KK50:

Sucuk tanıdık bildik kasap sucuğu ise olur diyorlardı kızlar...

Teşekkür ederim ama okuduğumda çoktaaaaan mideme indirmiştim Ceylincim :KK76:

sucuğun bu diyette tek zararı katkılı olması,onun dışında kilo aldırmaya yönelik bir zararı yok,tercih senin o bakımdan :KK34:

Teşekkür ediyorum bilgi için sana da. 2 aydır yememiştim ama akşam 2 yumurtayla omlet yapıp yedim. :KK53:

Geçen haftaki fark geri geldi mi sonra saphıracım ?

Aynen öyle.
Bu hafta benim için aynı kiloda kalmak bile başarıydı rüya sonrası kalktım tartıldım 700 gram gitmiş.
Kesin rüyamda gitti.:KK1:
valla geldi galiba canım.yani geçen hafta bana 900 gr verdirtti,tamam ama bu haftaki suyun sebebi şok diyet mi yoksa benim tüm haftaki kaçamaklarım mı oldu bilemiyorum.yoğun bir hafta geçirdim,yazmıştım.hep yemek davetleri vardı.zor bir haftaydı diyetim açısından.önümüzdeki haftada öyle olacak,bakalım napı cam
iyi aksamlar

sen de vericeksin canım,hepimiz vericez,biz de bu azim olduktan sonra kim tutar bizi yafuuu :KK1::KK55::KK55::KK8::KK8:

valla geldi galiba canım.yani geçen hafta bana 900 gr verdirtti,tamam ama bu haftaki suyun sebebi şok diyet mi yoksa benim tüm haftaki kaçamaklarım mı oldu bilemiyorum.yoğun bir hafta geçirdim,yazmıştım.hep yemek davetleri vardı.zor bir haftaydı diyetim açısından.önümüzdeki haftada öyle olacak,bakalım napı cam

sen de vericeksin canım,hepimiz vericez,biz de bu azim olduktan sonra kim tutar bizi yafuuu :KK1::KK55::KK55::KK8::KK8:

Ben de denesem diyorum, hoş bir kere denemiştim işe yaramamıştı ama bakalım sen kaçamak yapmadığında etkisi nasıl olacak.

yoga süper bır sey baslayınca sadece rahatlatmadıgını anlayacaksın olur vıdeolarla ben ctesı hocadan ıyı vıdeoları sorarım senın için:)
sınemekı evet dısarı cıkarırkız kardesım onunla bıle cıkamaz olmustu ve ustune basur olmustu tercıh etmedım:KK17::KK17::KK17:

Akşam çeyrek sucukla 2 yumurtalı omlet yanında da yeşillik, yarım salatalık, yarım domates, 2 közlenmiş kırmızı biber, 4-5 badem, 2 gün kurusu, biraz peynir. Sabah kahvaltısı gibi oldu yani :KK1:

2 lt su ve 1.5 bardak yeşil çay içtim yatana kadar su 3 lt, yeşil çay da 3 bardak olur. Kahvaltı ile akşam yemeği arasında bir bardak sıcak süte türk kahvesi ve dal tarçın attım çok hoş oldu, tatlı isteğimi geçirdi.

Spor bugün yapmadım ama birazdan Leslie ablayı ziyaret edeceğim :KK8:

Yarın da tartılacağım, umuyorum azalma vardır :18:

Hoşgeldiiiin, paylaşımlarını bekliyoruuuz :nazar:

yoga süper bır sey baslayınca sadece rahatlatmadıgını anlayacaksın olur vıdeolarla ben ctesı hocadan ıyı vıdeoları sorarım senın için:)
sınemekı evet dısarı cıkarırkız kardesım onunla bıle cıkamaz olmustu ve ustune basur olmustu tercıh etmedım:KK17::KK17::KK17:

Teşekkür ederimm .

Sürekli içince direk bağırsak tembelliğine neden oluyor ama arada içiyorum ben sorun olunca.
1-2 günden fazla içmedim, içilmemeliymiş.
O basurdan da ayrı bir korkuyorum zaten.

Akşam çeyrek sucukla 2 yumurtalı omlet yanında da yeşillik, yarım salatalık, yarım domates, 2 közlenmiş kırmızı biber, 4-5 badem, 2 gün kurusu, biraz peynir. Sabah kahvaltısı gibi oldu yani :KK1:

2 lt su ve 1.5 bardak yeşil çay içtim yatana kadar su 3 lt, yeşil çay da 3 bardak olur. Kahvaltı ile akşam yemeği arasında bir bardak sıcak süte türk kahvesi ve dal tarçın attım çok hoş oldu, tatlı isteğimi geçirdi.

Spor bugün yapmadım ama birazdan Leslie ablayı ziyaret edeceğim :KK8:

Yarın da tartılacağım, umuyorum azalma vardır :18:

Benim de bu sıralarda bir sucuklu yumurta yiyesim var.
Ne zamandan beri yemiyorum da.

Hadi hadi kalk sporunu yapp.

X