sakatat yiyebilirsin,mesela ciğerKilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorummm
Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.
Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyorkıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş
kabagın en guzel halı bence kabagı rendeleyı zyagında soteleyıp soguyuncada sarımsaklı yogurtla karıstırıp hazırlamaktır.
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyor
yok bırakmam söz:)) cünkü agırlıklarımdan bıktım :) lıstede sonlardayım benım 10 gun oldu 2 kg verdım bayrama 15 gun var bakalım 62 olacakmıyım?ben 3 hafta var sanmıştım...ben de ankarada lisede öğretmenım evetbugun 19.30 daspor var ona gıdeyımsuper olur 61:124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii seni böle yaparım
kıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş
sakatat yiyebilirsin,mesela ciğer
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyor
ben kabağı her türlü severim
super olur 61:124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii seni böle yaparım
ben günde 3 öğün değil, 2 öğün yemeyi tercih ettim.
Sabah: 2 tane muz, 1 çay bardağından biraz fazla badem, 1 kase yoğurt, 1 fincan bitki çayı
arada bolca su
akşam: Etli ve bol sebzeli türlü, yoğurt, kahve
yanlış bir şey yapmamışımdır inş :)
çok güzell
afiyet şeker olsunnn
Kıymalı yumurta olabilir ancak muz akşam yenilmese daha iyi olur sankimmm
Canım sakatat kesinlikle yiyemiyorum
Azcık sucuğun günahı olur muuuuuu ?
Kıymalı yumurta olabilir ancak muz akşam yenilmese daha iyi olur sankimmm
Canım sakatat kesinlikle yiyemiyorum
Azcık sucuğun günahı olur muuuuuu ?
Çok teşekkürler zemush ve ceylin. sizin desteğinizle canım istemese de kahvaltımı hazırladım.
tereyağlı omletin kokusunu alınca da iştahım açıldı zaten
kahvaltımın fotoğrafını da ekliyorum ki benim gibi canı kahvaltı etmek istemeyen olursa iştahları açılsın.
Ayrıca bugün diyette 3. günüm; kahvaltıdan hemen sonra tartıldım. 1 kilo gitmiş.
Eki Görüntüle 276420
merhaba arkadaslar
saat 8 kahvaltı klasık aynı 2 kuru kayısı,kuru erik omega3lü veketen tohumu
12-00 tavuk sote salata ayran dısarda yedım yagı cok kotuydu kesın trans yagdır hazırlama her zaman gücüm olmuyor
17.oo 1 kase süzme yogurt uygun mu bılemedım sizce,?
1 salatalık 10cevız8 fındık5 kuru kayısı (seker canım istedı oldu mu şımdı olmadı)epey ,1 muz(olmadı)
hafta sonu yaklastıkca yorgulugum artıyor daha cok yıyorum sanki
20 30 da 1 saat yogaya gıdıcem halım yok ama el mahkum
arkadaslar on gunde 2 kg verdım kı ılk gunlar odem falan daha cok olmalı sanki. kabızlık var arada mısır puskulu cayı ıcıyorum ,kayısı zaten yıyorum ,keten tohumuda,sabahkı yumurtaya zeytınyagı dolastırıyorum,kabak ta yerım ne yapıcam ben şimdi ?
kızlar bugun cocukları merkeze götürdük,doktora,ancak girebıldım,liste de yapılmıs ama gene de bıldırım yapayım.kendimi eklerim listeye artık.
eski bir masalcım oran nasıl hesaplanıyordu?
1. Bildirim:19.10.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:75.7
Fark: + veya -:-800gr
Toplam fark:10.4
Beden:44
Spor:3 gun yuruyus
Boy: 167
Hedef:57