- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Tebrikler masal valla o kaçamaklara göre iyi kg.vermişsin cnm yineNazar
Yalnız hoca şunu demiş doktorlar sitesinde kaçamaklar insülin direncini yine başlatır demiş..
arii kıyafetlerle ben 69 bile görüyorum kıyafetler 1,5-2 kg. farkettiriyor..
Bilemiyorumki cnm hocaya sormak lazım bunu da
Ben de şahsen acıktığımdan değil sıkıntıdan çikolataya saldrımıştım geçen gün...
Ama öyle erkenden acıktırma gibi bir yan etkisi olmadı !
Famir bildirim yapmayacan mı sen ????
Bugünkü öğlen yemeğim.(Çok çok acıkmadım ama yiyeceğim ileriki saatler için)
Tavuk suyu çorba
Mevsim salata
Eğer kabızlık sorunun varsa bol bol kabak yemeni öneririm, beraberinde de bol bol su içmeni. Hem kabak bu diyete de ters düşmüyor, lif oranı yüksek olduğu için bol suyla birlikte tüketirsen kesinlikle etkin sonuç alırsın. Fırında pişirip yiyebildiğin kadar ye.
ben 4 5 gıbı yıyecegım kahvaltım 11 de yaptım ben gunde 2 oğun yıyyorum akşm balık mercımek çorbası yerım bıde salata
Famir bildirim yapmayacan mı sen ????
Bugünkü öğlen yemeğim.(Çok çok acıkmadım ama yiyeceğim ileriki saatler için)
Tavuk suyu çorba
Mevsim salata
ben listede değilim canım...
Olsun görseydik ne durumda olduğunu
listede olmadığımdan tartılmadım bugün..
Yarın tartılıp öyle bildirim yapayım öyleyse
Kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorummm
Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.
Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?
kabağı yemek yapıyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz
kabağı yemek yapıyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz
sakatat yiyebilirsin,mesela ciğerKilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorummm
Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.
Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyorkıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş
kabagın en guzel halı bence kabagı rendeleyı zyagında soteleyıp soguyuncada sarımsaklı yogurtla karıstırıp hazırlamaktır.