Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrikler masal valla o kaçamaklara göre iyi kg.vermişsin cnm yineNazar

Yalnız hoca şunu demiş doktorlar sitesinde kaçamaklar insülin direncini yine başlatır demiş..

arii kıyafetlerle ben 69 bile görüyorum kıyafetler 1,5-2 kg. farkettiriyor..

Haklı olabilir.
Acıkma konusunda değil de kaçamak yapasım geliyordu ama psikolojik de olabilir.
Yoksa acıkma hiç hissetmiyorum.
Tamamen sıkıntıdan.
Ama bir de uzun zaman oldu başlayalı hemen başlar mı acaba direnç?

Bilemiyorumki cnm hocaya sormak lazım bunu da
Ben de şahsen acıktığımdan değil sıkıntıdan çikolataya saldrımıştım geçen gün...
Ama öyle erkenden acıktırma gibi bir yan etkisi olmadı !

Bilemiyorumki cnm hocaya sormak lazım bunu da
Ben de şahsen acıktığımdan değil sıkıntıdan çikolataya saldrımıştım geçen gün...
Ama öyle erkenden acıktırma gibi bir yan etkisi olmadı !

ya bende kahve içerken çikolata ve lokum keyfım var bırakamıyorum ikisini bendede yan etkısı olmadı hergun kahve içiyorum yoksa hayatta kendıme gelemem. evet benımde kıyafetlerle 1 2 kılo oynuyor ama akşam kıyafetsız tartıldıgımdada ole 1 2 kılo oynuyor bıde regl olmusum o zaman nasıl hızlı gıdıtormu kılolar

Famir bildirim yapmayacan mı sen ????

Bugünkü öğlen yemeğim.(Çok çok acıkmadım ama yiyeceğim ileriki saatler için)
Tavuk suyu çorba
Mevsim salata

selam kızlar bu sabah ac karınla 76.900 cıktım hemen hemen 4 kılo yapıyor .ardından su ıctım yıne 77 cıktım:KK5:
hangısını baz almalıyım ıns yarın 76.5000 görurum:KK1:En Büyük KK
sabah aynı yedım
öğlen taza fasulye etlı ve 1 kase yogurt
aksam sanırım sadece corba:KK1:

Famir bildirim yapmayacan mı sen ????

Bugünkü öğlen yemeğim.(Çok çok acıkmadım ama yiyeceğim ileriki saatler için)
Tavuk suyu çorba
Mevsim salata

ben 4 5 gıbı yıyecegım kahvaltım 11 de yaptım ben gunde 2 oğun yıyyorum akşm balık mercımek çorbası yerım bıde salata

Eğer kabızlık sorunun varsa bol bol kabak yemeni öneririm, beraberinde de bol bol su içmeni. Hem kabak bu diyete de ters düşmüyor, lif oranı yüksek olduğu için bol suyla birlikte tüketirsen kesinlikle etkin sonuç alırsın. Fırında pişirip yiyebildiğin kadar ye.

kabağı yemek yapıyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz

ben 4 5 gıbı yıyecegım kahvaltım 11 de yaptım ben gunde 2 oğun yıyyorum akşm balık mercımek çorbası yerım bıde salata

bir tek pazar günü iki öğün yapabiliyorum,işte olunca geç kahvaltı mümkün değil...

kabağı ben de yemek yapıyorum kıymalı domatesli..
istersen oktay ustanın reisin kayığı adlı yemek tarifini de yapabilirsin..(kabakları suda haşlayarakk)

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum:KK9:kilo veremeyen yada artıları gören arkadaşlar da üzülmesin,fazla yağlarımız eriyip gidecek başka yolu yok:KK76:
ben de yarın tartılıcam bakalım ne durumdayım....

beni bayağıdır görmeyen iş arkadaşım(erkek) ne kadar zayıflamışsiniz siz böle yaaaaa dedii:KK1:
uzun zamandır kilo verdiğimde yok ama dimekki inceliyorum ne dersiniz...:21:

bu gazla bugünkü menümü toptan yazayım öyleyse

sabah
2 yumurta
1 avuç çökelek
1 tk tereyağdan omlet
3 siyah zeytin
1/2 çay baradğı badem

öğle
fırında patlıcan,biber kızartma
1 kase yoğurt

akşam okula gitmicem galibaaa,az dinleneyim evde..
evde yoğurdumun içine elma,ceviz,badem karıştırıp yicem
bir de süt içerim üzerine tamamdır:KK19:

Kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorummm :KK9:

Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.

Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?

Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.

Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?

kıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama :KK34:)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş

kabağı yemek yapıyorum ben siz nasıl yapıyorsunuz

Birkaç gündür sürekli Karatay diyeti hakkında bir şeyler okuyorum ve kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor. Kabız olmak demek, kısa aralıklarla sürekli oluyorsa, yavaş metabolizmanız var demek.

Kabak yemeği de yapılabilir ama daha fazla miktarda tüketebilmek için fırında pişiriyorum ben. Yağlı kağıt üzerine yuvarlak olarak kestiğim kabakları diziyorum, üzeri kızarana kadar pişiriyorum. Bu şekilde çok tatsız gelebilir ama ben alıştım. İsterseniz alışana kadar azıcık zeytinyağı ve çok az tuz ekleyerek pişirebilirsiniz. Sonra yoğurtla birlikte çok güzel bir öğün oluyor. 1 ltden biraz fazla da su içtiğiniz zaman ertesi gün rahat edersiniz, faydasınız görürsünüz.

Son düzenleme:

sakatat yiyebilirsin,mesela ciğer
kıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama :KK34:)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyor :KK34:
kabagın en guzel halı bence kabagı rendeleyı zyagında soteleyıp soguyuncada sarımsaklı yogurtla karıstırıp hazırlamaktır.

ben kabağı her türlü severim :KK56:

X