Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menümm

1. öğün
1 muz
ceviz-kayısı
az peynir
yeşil çay

2. öğün
süt

3. öğün

yayla çorbası
kağıtta pastırma

arii : %3,32
ceylin1907 : %1,33
eski_bir_masal : %1,19
gül63 : %1,1
minyatür : %1,06
loxandra:%1.04
idealist33 : %0,86
papadiya : %0,76
asmam : %0,46
mattika : %0

afiyet olsun canım.kagıtta pastırma nasıl bır yemekki? ağzım sulandı bak şincik:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım sabah okula gitmeden yemek proramı izledim kayseridelerdi:KK9::KK9::KK9:
orda gördüm de yaptımm.
yağlı kağıdın ortasına pastırmalaı koyuyosunnn üzerinee limonn sıkıyosunn sonra sırayla domates ve biber dilimleri koyuyosunn. tv deki kadın maydonoz da koymuştu ama ben unuttum koymayı. sonra paketleyip atıyosunn fırınaaaaa:KK34::KK34::KK34::KK34:

başlangıç kilom:89.6
2. hafta sonuç:87.4(yani bu hafta yerimde saymışım.)
boy:1.60
hedef:70
spor:1. hafta vardı,bu hafta pek yapamadım.(sanırım bu yüzden de gram vermedim hatta almaya başladım.)
fark:2.2kg

oooooooooooof,of

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc kasar peynırı.

Eklentiler

• $a2%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    $a2%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
bugunku menum
sabah: 2 haslanmıs yumurta
10 zeytın
1 avuc peynrı
1 kuru kayısı
domates salatalık
3-4 cevız

ogle 15:00

1 kase bulgur pilavı(yemekten once geldi,çok ac oldugumdan fazla yemıs oldum)
1 porsıyon tereyağlı urfa
salata
ayran

itiraf ediyorum.şuan açım.bulgur pilavını fazla yedıgımden mı acaba?

bugunku menum
sabah: 2 haslanmıs yumurta
10 zeytın
1 avuc peynrı
1 kuru kayısı
domates salatalık
3-4 cevız

ogle 15:00

1 kase bulgur pilavı(yemekten once geldi,çok ac oldugumdan fazla yemıs oldum)
1 porsıyon tereyağlı urfa
salata
ayran

itiraf ediyorum.şuan açım.bulgur pilavını fazla yedıgımden mı acaba?

Etkisi olabilir ama bazen de hiç alakasız zamanlarda acıkabiliyoruz.
Spor yap alır açlığını ..

2. Öğün(Ogle):3 tavuk budu,1 bardak ayran,3 cevız ,2bıber,bırkac kozlenmıs patlıcan dılımı,1kase coban salata. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,40 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :KK66:,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor :KK66:).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :KK71: :KK71: :KK71:

Eklentiler

• $a2ogle%20yem.jpg
    $a2ogle%20yem.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 46
kızlar bugun cocukları merkeze götürdük,doktora,ancak girebıldım,liste de yapılmıs ama gene de bıldırım yapayım.kendimi eklerim listeye artık.

eski bir masalcım oran nasıl hesaplanıyordu?

1. Bildirim:19.10.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:75.7
Fark: + veya -:-800gr
Toplam fark:10.4
Beden:44
Spor:3 gun yuruyus
Boy: 167
Hedef:57

loxandracım zahmet olmazsa benimde yüzdemi hesaplayıp benide eklermisin listeye:KK54:

Kızlar size ne anlatacağım.
Dün rüyamda mantı pişirdiğimi görüyorum ama gece ve sadece pişmiş mi diye bakmak için bir tanesini ağzıma aldım.
Sonra rüyamda nasıl üzüldüm eyvah leptin hormonum salgılanmayacak diye.
Nasıl bir bilinç altı olduysa.:KK1:

X