Selam arkadaşlar,karatay güzelleri
biliyorum burayı çok ihmal ediyorum ama havalar kapadığından beri geç kalkıyorum haliyle de günün nasıl geçtiğini anlamıyorum.Maşallah çok güzel kilolar gitmiş,özellikle gül63 tebrik ederim arkadaşım maşallah 30 kilo olmuş,ilk ben bu topiğe başladığımda 20-22 filandı sanırım senin verdiğin kilo.Ben devam ediyorum karataya inşallah bir ömür de devam etcem.Sonunda yumurtaya alıştım her gün ilaç gibi yiyorum artık öfleyip pöflemeden :))) umarım karşılığını alırız bu yaptıklarımızın ben bu gün tartıda 90 ı gördüm bakalım cumaya nolcak :)
teşekkürler desteğin için ama insan bu kadar kendini kasıp kilo veremeyince morali de bozuluyor motivasyonum sıfır 3 haftadır işyerinde ne teklifleri reddettim ama bana diyorlar ki ee senin rejim nasıl gidiyor bir değişiklik yok gibi bozdun mu diyorlar halbuki 0 kaçamakla böyleyim işte ben de sinir oluyorum kilo bile değil gram oynuyor sadece
selam ben 10 gundur burdayım ılk kez goruyorum sızı.bence ıhmal etmeyım herkesın yorumuna herkesın tecrubesıne ıhtıyac var burda.masallah sızde cok guzel kılo vermıssınız bende 108 kıloyla basladım 104 üm.bende sızın gıbı bırakmayı hıc dusunmuyorum artık cevremdekılere uymuyorum onlaar bana uyuyo.davet edenler ya kahvaltıya yada 17dekı aksam ogunune davet edıyo:)))
İyi akşamlar kızlar.
Bugün klasik Karatay kahvaltısı yaptım, akşam da 2-3 kaşık kepekli bulgur pilavı, bol salata, yarım kase yoğurt ve 1 adet fırında balık yedim. Toplamda da yarım saat zumba ve 4 mil Leslie yaptım. 3 lite su ve 3 bardak da yeşil çay içtim.
Hoş geldiniz,Ben de 100.400gr ile başlamıştım.Bu sabah itibari ile 90 oldum.Umarım diğer 10 kilolarım da böyle kolayca gider.Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama evde sabah akşam hareketlerimi yapıyorum.
valla maşallah 2 mille öldüm ben lesliede.Kota indirmiyorsa sizin video lütfen paylaşır mısınız bizimle.Benim adsl sınırlı da
Hoş geldiniz,Ben de 100.400gr ile başlamıştım.Bu sabah itibari ile 90 oldum.Umarım diğer 10 kilolarım da böyle kolayca gider.Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama evde sabah akşam hareketlerimi yapıyorum.
ben de bunu demeye calısıyorummmmm bekle bıraz daha her gun tatrtıya cıkma bıldırımde cıkarsın bır ay daha yapcanım ben şuan karbonhidrat diyeti(kb) yapıyorum burayı da takip ediyorum sıkıntını görünce yazmak istedim.bu diyet bizim kb ye çok benziyor oradaki geçmiş sayfalarda birisi haftalarca kilo veremediğini sonra birdden bire gittiğini yazmış.bende de öyle oldu yazın diyet yaptım 18-19 günde 3 kilo flan gitti sonra bi baktım birden 3 kilo gidivermiş toplamda ayda 6 kilo oldu yani.o nedenle bırakma kendine şunu söyle hangi diyeti yapsam yapayım aylarca devam etmek zorundayım bunda en azından tokum.
ayrıca su iç 2 lt altına düşme böbreklerin için
yeşil çay iç hergün 3 kupa kadar
ve seni terletecek egzerszilere başla .
moralini bozma kolay gelsin
Kızlar bugün menü diye bir şeyim yoktu.
Şehit haberlerinden sonra bir şey yiyemedim.
2 yumurtam var sadece.
3 mil de leslie ile yürüdüm o kadar.
günaydın herkese:))) evden erken cıkıyorumda bıldırımı vereyimKızlar bu hafta liste sırası bende ! Elimden geldiğince doğru yapmaya çalışacağım.:18::18::18:
Sizden ricam bu haftaki kg.bildiriminizi Perşembe sabahı tartılarak yapmanız..( Cuma çok yoğun bir günüm)
menün cok güzel:)))tatlı da sütlüymüs olur o kadarBugünkü menüm:
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. kaşar
10 zeytin
1 domates (azıcık zeytinyağlı)
1 çay bardağı ceviz
öğlen:
Biraz zeytinyağlı enginar
1 tabak kölük aşı çorbası
yoğurt
2 parça sütlü tatlı(yarım parça yemekti niyetim,kendime geldiğimde 2 parça yoktu,sanırım o ara içime bişi kaçtı)
akşam:
sadece 1 bardak ayran
su: 2-2.5 Lt
spor:biraz önce 50 dk leslie yaptım.öğlenki tatlının hesabı verilmeli..vee yarın yine pirinç lapası diyeti yapıcam
Kavrulmuş bademin yasak olduğunu duydum. Doğru mu?
Ben kahvaltıda 1 muz, 1 çay bardağı badem ya da fındık, 1 kase yoğurt ya da 1 su bardağı süt, 1 bardak şekersiz bitki çayı tüketmek istiyorum.
Kavrulmuş bademin yasak olmasına takıldım.
Bir de bakliyatlar serbest ama mesela fasulye ya da mercimek çorbasını nasıl yapmamız gerekiyor? Dışarıda öğlen yemeği için mercimek çorbası içmeli miyiz? Dışarıda çorba yapımında bu diyete uygun olmayan yağlar kullanılabiliyor ya da sebze yemeklerinde. Ne yapmalıyız?