Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaşlar,karatay güzelleri

biliyorum burayı çok ihmal ediyorum ama havalar kapadığından beri geç kalkıyorum haliyle de günün nasıl geçtiğini anlamıyorum.Maşallah çok güzel kilolar gitmiş,özellikle gül63 tebrik ederim arkadaşım maşallah 30 kilo olmuş,ilk ben bu topiğe başladığımda 20-22 filandı sanırım senin verdiğin kilo.Ben devam ediyorum karataya inşallah bir ömür de devam etcem.Sonunda yumurtaya alıştım her gün ilaç gibi yiyorum artık öfleyip pöflemeden :))) umarım karşılığını alırız bu yaptıklarımızın ben bu gün tartıda 90 ı gördüm bakalım cumaya nolcak :)

Kızlar bugün menü diye bir şeyim yoktu.
Şehit haberlerinden sonra bir şey yiyemedim.
2 yumurtam var sadece.
3 mil de leslie ile yürüdüm o kadar.

selam ben 10 gundur burdayım ılk kez goruyorum sızı.bence ıhmal etmeyım herkesın yorumuna herkesın tecrubesıne ıhtıyac var burda.masallah sızde cok guzel kılo vermıssınız bende 108 kıloyla basladım 104 üm.bende sızın gıbı bırakmayı hıc dusunmuyorum artık cevremdekılere uymuyorum onlaar bana uyuyo.davet edenler ya kahvaltıya yada 17dekı aksam ogunune davet edıyo:)))

Sıkma canını, beslenmeni de bozma lütfen. Bak ben de 1 haftadır kilo vermek bir yana 300-400 gr almış görünüyorum tek kaçamağım da 3 parça bitter çikolata olmasına rağmen. Gerçi rahatsızlandığım için 3-4 gün hareket edemedim ama böhühüüü bu kadarını da beklememiştim. Olsun, görmezden geliyorum bu durumu, kilo çizelgemi de değiştirmedim bu sebeple. Hareketimi arttırdım 2 gündür. Gidecekleeeeeeeeer, yolu yok

Hoş geldiniz,Ben de 100.400gr ile başlamıştım.Bu sabah itibari ile 90 oldum.Umarım diğer 10 kilolarım da böyle kolayca gider.Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama evde sabah akşam hareketlerimi yapıyorum.

İyi akşamlar kızlar.
Bugün klasik Karatay kahvaltısı yaptım, akşam da 2-3 kaşık kepekli bulgur pilavı, bol salata, yarım kase yoğurt ve 1 adet fırında balık yedim. Toplamda da yarım saat zumba ve 4 mil Leslie yaptım. 3 lite su ve 3 bardak da yeşil çay içtim.

valla maşallah 2 mille öldüm ben lesliede.Kota indirmiyorsa sizin video lütfen paylaşır mısınız bizimle.Benim adsl sınırlı da

Hoş geldiniz,Ben de 100.400gr ile başlamıştım.Bu sabah itibari ile 90 oldum.Umarım diğer 10 kilolarım da böyle kolayca gider.Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama evde sabah akşam hareketlerimi yapıyorum.

hosbulduk.masallah ısteyınce tabıkıde gıder.bende evdeyım 1 yasında kızım var dısarda yurume ımkanım yok bu yuzden 8 senedır gardrobun uzerınde duran kosu bandını salonun en bas kosesıne koydum hergun sıcacık evımde kızımın yanında yuruyebılıyorum.azım cok onemlı ıstemek baslamak basarmanın yarısından cogu bence.sızın yas kac evlımısınız

valla maşallah 2 mille öldüm ben lesliede.Kota indirmiyorsa sizin video lütfen paylaşır mısınız bizimle.Benim adsl sınırlı da

Teşekkürler :) Dün kesintisiz 4 mil yapmıştım ancak bugün 3 mil akşam üstü, 1 mil gece ve ardından da zumba yaptım. Hepsini aralıksız yapamazdım . Video konusuna gelince evet benim adsl sınırsız ancak videoyu kendi pcmde yer olmadığından erkek arkadaşımınkine yükledim, ordan bakıp yapıyorum. İşimin bitmesini bekledi ve oyuna daldı, kaldır başından kaldırabilirsen
Ben yardımcı olamadım ama mutlaka diğer arkadaşlardan yardım eden olacaktır

tebrik ederim ne kadar zamanda verdiniz bu 10 kiloyu? darisi basima

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. kaşar
10 zeytin
1 domates (azıcık zeytinyağlı)
1 çay bardağı ceviz

öğlen:
Biraz zeytinyağlı enginar
1 tabak kölük aşı çorbası
yoğurt
2 parça sütlü tatlı (yarım parça yemekti niyetim,kendime geldiğimde 2 parça yoktu,sanırım o ara içime bişi kaçtı)

akşam:
sadece 1 bardak ayran

su: 2-2.5 Lt
spor:biraz önce 50 dk leslie yaptım.öğlenki tatlının hesabı verilmeli..vee yarın yine pirinç lapası diyeti yapıcam

Kavrulmuş bademin yasak olduğunu duydum. Doğru mu?

Ben kahvaltıda 1 muz, 1 çay bardağı badem ya da fındık, 1 kase yoğurt ya da 1 su bardağı süt, 1 bardak şekersiz bitki çayı tüketmek istiyorum.

Kavrulmuş bademin yasak olmasına takıldım.

Bir de bakliyatlar serbest ama mesela fasulye ya da mercimek çorbasını nasıl yapmamız gerekiyor? Dışarıda öğlen yemeği için mercimek çorbası içmeli miyiz? Dışarıda çorba yapımında bu diyete uygun olmayan yağlar kullanılabiliyor ya da sebze yemeklerinde. Ne yapmalıyız?

Hoca, omega-3 alımını önermiş. Siz omega-3 ihtiyacını bol bol balık yiyerek mi karşılıyorsunuz yoksa takviye olarak kapsül şeklinde mi alıyorsunuz? Kapsül şeklinde alırsak günde 4 kez almamız gerekiyormuş. Kilosu fazla olanların soda ve maden suyu içmemesi önerilmiş, bu kötü oldu ama yapacak bir şey yok, içmeyeceğiz :)

Son düzenleme:
ben de bunu demeye calısıyorummmmm bekle bıraz daha her gun tatrtıya cıkma bıldırımde cıkarsın bır ay daha yap

Kızlar bugün menü diye bir şeyim yoktu.
Şehit haberlerinden sonra bir şey yiyemedim.
2 yumurtam var sadece.
3 mil de leslie ile yürüdüm o kadar.

günaydın herkese:))) evden erken cıkıyorumda bıldırımı vereyim
Bildirim: 20-11-2011
Rumuz: asmam
Başlangıç tarihi:10-11-2011
Başlangıç kg: 66.900
Geçen hafta: 65.100
Bu hafta: 64.800
Fark: 300gr
Toplam fark: 2kg100gr
Beden:42
Spor: var
Boy:1.62
Hedef54

Bildirim:20/10/2011
Rumuz:Gul63......Yuzde: %1.1 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 90,5 Bu hafta:89,5
Fark: -1
Toplam fark:30,5
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 2 saat ev ısı ve ortalama 15 dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.

menün cok güzel:)))tatlı da sütlüymüs olur o kadar

hosgeldın canım bende senın gıbı detaya takılıyordum mımkun oldugunca dısardan yemeyecegıztabı kı yaglar kesın kotudur tereyag ve zeytınyagımı kullanacaklar sanmam oncekı sayfalarda arkadas tarhanasını kendı yapmış
bende dun mercımek dorbası yaptım corbalarda ıcıne bır sey koymadım pirinç bulgur kaynattım azcık tereyag attım
baharat falan tamam yınede dısarıda yemek zorunda kalırsan ye bence en masumu corba cunku zaaten gece dıkkat edersen zayıflıyorsundısarıda fundık badem tuzsuz fıstık ozellıkle cevız yanında götürüp öğün nıyetıne 1 barbak süt veya yogurtlayıyebılırsın(bulabılırsen) burada her seyın en ıslemden gecmeyenını yemek 3 ogun yemek ve 20 den sonra yememek önemlı ha arada imkanlar musaıt bu mantıkla en masumunu yedın oluyor yanı kılo vermen durmuyor merak etme bu topıgı bastan bır vaktın olunca okusan ılk 100 sayfayı gül63 özellıkle sorularının cevabını bulursun kolaygelsın
her kese ıyı bır gün dılıyorum

günaydınn kızlarr

Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 69.8
Bu hafta: 69.2
Fark: -600 gr
Toplam fark: - 3.6 kg
Beden:42
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57

dün akşam.1 tavuk baget cacık biraz badem

sabah: 1 salatalık dreotu roka pynir badem muz yeşilçay..

bakalım muzla acıkacakmıyım..?

Bildirim: 0 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 58.1
Bu hafta: 58.1
Fark: 0
Toplam fark: 2.5
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

kilomu not aldığım kağıda baktım da tam 1 aydır 58 im
küsuratları oynayıp duruyo, kilo koruma olmuş ama ben vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…