Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkürler idealist33 ,ben şu haftalık bildirimleri yapmak istemediğim için yazmıyordum yediklerimi
Bildirim: 20-11-2011
Rumuz:
Başlangıç tarihi: 16.10.2011
Başlangıç kg: 62.5
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark: 0
Beden:42
Spor:
Boy:1.56
Hedef 55 50 de süper olurdu :))

10:00 kahvaltı
2 yumurta ,
5 adet kayısı
8 zeytin
badem(bir avuç)
2 adet pastırma
domates

14:00
1 bardak ayran ve bir avuç ceviz

17:00
sütlü türk kahvesi

19:00
1 bardak süt 1.5 ceviz 2 kayısı çorba ve etli nohut yoğurt ve salata

sağol asmam ama zaten çok yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum öğle yemeği yerine 4 tane badem kaysı yedim acıkmamıştım pek zaten okulda olduğum için de sağlıklı birşey yeme imkanım yoktu akşam eve gelince yedim ben 2 öğün yiyorum acaba ondan mı
geç kalkıyorum kahvaltı- akşam yemeği ancak denk geliyor ama eşim üç öğün yiyor sabah erken kalkıp yürüyüş yapıyor diyete beraber başladık ama ikimizde de oynama yok bir ileri bir geri hep aynı yerde kaldık 3 hafta bitti ikimiz de veremeyince acaba başka diyet mi denesek diye düşündük ???:26:

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),1hurma,bır avuc kasar peynırı.

akşam üstü tempolu bir biçimde 1 saat yürüdüm......
akşam :taze fasulye
4-5 bulgurlu,etli(eşit miktarda) lahana sarması
ayran

Gun ıcınde toplam 8 yumurtaya kadar tuketebılıyoruz,yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırın(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapat ocagı kapat bırakın tavanın ısısıyla pıssın...Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $A1kahvAlt%C4%B1m.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 53
Artık daha az gıdalarla doymaya basladım.2. Öğün(Ogle):1tabak patıcanlı tepsı kebabı,1 bardak ayran,2hurma,4 cevız (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,30 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2ogle%20yeme%C4%B1.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
iyi akşamlar kızlar.bugunlerde yogunum pek gıremıyorum.

bugunku menum:
sabah.
2 muz
1 kuru kayısı
bıraz cevız

ogle:2-3 kasık kıymalı nohut yemegı(vakıt yoktu ondan yıyemedım)
1 brd ayran

akşam.
fırında hamsı
bırkaç lahana sarma
marul havuc salatası(sabah ve oglen kuvvetlı yıyemeyınce akşama kadar cok acıktım,bıraz fazla yedım sanırım

spor: dışarıda 30 dk yuruyus

Kızlar yarın sabah tartılmayı unutmayınn..Bu haftaki bildirim günü Perşembe...
Masalcım bana örnekli olarak nasıl hesaplayacağımı msj atar mısın ?

canım ben bu perşembe yine piriç diyeti yapıcam,o yüzden gerçek kilom cuma günü beli olacak.olmazsa ben yarın bildirim yapmayım,cuma günü kendimi listeye eklerim

eyvah yandık desene demek haftanın bildirim günü perşembe.ben de regl öncesi tatlı kırizindeyim.akşamdan beri ne yesem kesmedi.en son tahin helvasına saldırdım.karnım da çok şiş,of offf...

kızlar şehit haberleri çok üzücü.
artık ısyan noktasına getırıyolar mılletı

bızım devletimiz bu kadar mı aciz,yoksa bu terörün bitmesini istemeyen hainler mı var ıcımızde

burası yeri değil tabii ki konuşmanın ama bırseyler yanlış yapılıyor galiba terörle mücadelede

Allah yardımcımız olsun

Sehıtler olmez vatan bolunmez. Vatanını en cok seven gorevını en ıyı yapandır. Damar saglıgına ıyı gelen bu dıyetın ınsanlara suc ısleten demans hastalıklarına da ıyı gelecegını dusunuyorum.

Kızlar ben niyeti bozdum yarın sabah da tartı da aynı rakamı görürsem kahvaltıda ne varsa yiycem
yeter artık ne zamandır (3 hafadır) ağzıma lokma ekmek koymadım da ne oldu yarın sabah son şans tartıya çıkcam baktım yine tık yok ne varsa saldırcam
sonra da kendime yeni bir diyet bulmam lazım :18::18:

Seker damarları mahvedıyor.Erken bunamaya sebep oluyor.Erken bunama yası kuculdu.Cogu tıp fakultesı ogrencısı bunama hapı kullanıyor. Insanları hıpnoz edercesıne yapılan hazır gıdaların reklamlarını sıddetle kınıyorum.Paketlı bırsey almamaya calısıyorum.Dıyet bıskuvıler bıle hazır gıda kapsamında.Hazır granullu kahveler bıle hazır gıda,trans yaglar ıcerıyorlar........Kızlar bırgun buyuk bır japon fırmasının yetkıllısıne demec verıyorum,adamlar tum dunyaya salca satıyorllar yetısmıyormus yer arıyorlar fıllan japon benı dınledı dınledı fılan en son soylle dedı benım buraya yatırım yapmam ıcın enaz Bu tarlalarda 2 yıll uretım yapmam lazım deney amaclı sonra yatırım yapabılırırım...Tarlalar farklı.tabı haklı adam japon haklıydı, zaten yemek yıyısllerınden bellllı cubukla tektek yıyıyorllar pılavı mumkun mu mıdesıne bır tas gıtmesı, bır ozenle demlıyorlar kı cayları fılan cayla konusuyor sanırsın. Kıtabı al arkadasım hepsını ozumseyıp yuttuktan sonra bır yakınına armagan et,et kı sorunlara beraber cozum bulalım,tabıkı paylasıyoruz yasayarak muhakkak basarıya gıden tek yol yok ama butun sAmımıyetımle soyluyorum artık herkes ılacsız tedavı pesınde,cunku ıngıltere bıle cıkıp bazı depresyon ılaclarının plasebo oldugunu ıtıraf ettı,placebo yanı ıcı bos kapsul dıyelım,tum dunyada malesf hayvanlara bıle tıcarı kaygıyla yanlıs davranılıyor,mesela tavukları anlatayım. Sana soguk yerde 24 saat ısık altında onlerıne bol yem konuluyor tavuk ısınmak ıcın bol yem tuketıp hareket yapıyor tabı oda karatılmadıgı ıcın gunduz sanıp hareket edıyor, bu sekılde yetısen sıskın tavuk suya koy kaynat etlerı hemen kopuyor,koye gıt bı tavuk pısırsınler sana kuzu etı sanırsın,yemeye doyamazsın,of ya ben ınanmadıydım koy tavugunun kuzu etı olmadıgına,sonra n oluyor yedıgın tavuktan aldıgın gıdadakı omega3/omega6 oranı oluyor 1/20 lerde halbukı olması gereken 1/4,napıyoruz mecburen gıdıp omega3 balık yagı takvıye alıyoruz,bu kıtabı al arkadasım ben ayda 45 ekmek,90 cıkolatA,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum artık acıkmıyorum,acıkmıyorum olur olmaz cunku vucudumdan dogru beslenme sonucu mınerall kaybı vb nın durdugunu anladım,gun gectıkce performansIım artıyor,damarlarımın acılldıgını hıssetmeye baslıyorum,su anda bunu sıze nlatırken aslında kendıme ozetlıyorum cunku ac olan beynımdı bedenım degıl,tabı omega3 e acım bu arada paylastıkca artıyor cunku zıhın ıkna ıstıyor buda ayrı kısmı,ınsanoglu sevgıyle beslenıp umutla yasar,tabıkı cok sey tuketıyoruz ama zamana ve zemıne gore,adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabakk pılavın vucudumda yaptıgıgı sessız depremın yaptıgı enkazın altında ıdrarını ıcerek yasayan adam gıbı yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate guce kuvvete moral gucune gore zamanla elele ? Erteleme hatır ıcın zıraat cıvcıvı yeme acı kendıne japonun cubugunu hatırla,acıktıkca ayran ıc aksam sekızden sonra aman bırsey yeme lahana bıle,ayran ya da sut ıcebılırsınız. ..............Vatanını en cok seven gorevını en ıyı yapandır. Tum gorevını en ıyı yapan evlatlarımıza

?

Her ulus, icraatına tahammül ettiği hükümetin sorumluluğuna ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

şehitlerimizle bizimde yüreklerimiz yandı.allah rahmet eylesin.ailelerine allah sabır versin.

şehitler ölmez vatan bölünmez

Cana hanım kitabında taş devri diyeti kitabının okunması tavsiye etmişti.bende size örnek gönderdim.

Eklentiler

• $tas devri 1 001.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $tas devri 2 001.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $tas devri 2 002.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $tas devri 2 003.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $tas devri 2 004.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $tas devri 2 005.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $tas devri 2 006.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $tas devri 2 007.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $tas devri 2 008.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 62
canım sen veremem dedikçe veremzsin zaten önce kendini vericem diye inandır rahatla tartılma işine biraz ara ver sporunu artır mesala bak nasıl vermeye başlıycan
yine kaçamak yine kaçamak
kaçamak yapacağımı bildiğimden veremem demişim heralde

Başarılar cnm,inş son denemen olur hayırlısıyla...
saol canım inş.

canım ben şuan karbonhidrat diyeti(kb) yapıyorum burayı da takip ediyorum sıkıntını görünce yazmak istedim.bu diyet bizim kb ye çok benziyor oradaki geçmiş sayfalarda birisi haftalarca kilo veremediğini sonra birdden bire gittiğini yazmış.bende de öyle oldu yazın diyet yaptım 18-19 günde 3 kilo flan gitti sonra bi baktım birden 3 kilo gidivermiş toplamda ayda 6 kilo oldu yani.o nedenle bırakma kendine şunu söyle hangi diyeti yapsam yapayım aylarca devam etmek zorundayım bunda en azından tokum.
ayrıca su iç 2 lt altına düşme böbreklerin için
yeşil çay iç hergün 3 kupa kadar
ve seni terletecek egzerszilere başla .
moralini bozma kolay gelsin

teşekkürler desteğin için ama insan bu kadar kendini kasıp kilo veremeyince morali de bozuluyor motivasyonum sıfır 3 haftadır işyerinde ne teklifleri reddettim ama bana diyorlar ki ee senin rejim nasıl gidiyor bir değişiklik yok gibi bozdun mu diyorlar halbuki 0 kaçamakla böyleyim işte ben de sinir oluyorum kilo bile değil gram oynuyor sadece

bıraz once yazan arkadasa katılıyorum durup durup verecegıne ınanıyorum ayrıca neler ıkram edıldı reddettım dıyosun ne guzel ıradene hukmetmen harıka bısey artı o yemedıgın seyler bırkac sanıyelık mutluluk ve tad verecektı ama saglıklı beslenmek bence cok daha keyıflı ben kendımden ornek verıyım on gundur yapıyorum kendımı hıc olmadıgım kadar enerjık mutlu ve hafıf hıssedıyorum.şu an neye uzuluyorum bılıyormusun gecenın 3 yada 4 ünde yataktan kalkıp kalkıp ıkı tabak asure yarım borcam tavuk gogsu yada ıkı kase sutlaç hıc bısey bulamazsam dondurucudan pohaca borek kurabıye cıkarıp yarı buzlu halde nasıl yemısım nasıl bedenıme bu ezıyetı etmısım allahıma bınlerce sukurler olsunkı burdayım sızlerleyım ve bedenımın degerını ve daha once yedıklerımın zararını farkettım.kılo vermesem bıle sırf saglıklı beslenmek adına bu kadar enerjık ve hafıf olmak adına ben bu dıyete devam edıcem ve herkese tavsıye edıcem.oncelıkle canan hocaya sonrasında burdakı butun arkadaslara tsk ederım ıyıkı varsınız sayenızde bız cok ıyı bır ekıbız ve basarıcaz en azından vucudumuza ezıyet etmek ten vazgecıp saglıklı beslenıcez.yan komsum 50 kıloyken ve yedıgı en kucuk zerreye bıle dıkkat ederken bunu gorsellık degıl saglık ıcın yaparken benım kılomun üç hanelı rakamlarda olması benı rahatsız edyor artık.off ammada yazmısım ıcımı dokmeye yer arıyomusum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…