Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pepeticim dün akşam sporda öğretmen bir arkadaş var,hem de lise öğretmeniymiş.
Yok diyor ben diyet yapamam öğrenciler sürekli birşeyler ikram ediyor dedi.
Aslında tadımlık yesen küçük diyorsun bence birşey olmaz.Hergün yapma ama haftada 1-2 ye bence tadımlık...

Mattikacım hayırlısı olsun cnm sonuçta bir amaç uğruna içiliyor o ilaçlar..ben de içiyorum haftada 2 kere yarım tablet (Prl hormonu için)

Şehir haberlerine ben de çok üzüldüm,Allah ailelere sabır versin...:KK25:

ben de lisedeyim öğrencilerin değil hocalarım boğazı durmuyo :KK70:
sırayla pasta börek getiriyolar, ben de girdim sıraya hatta, katılmasan tek başına oturulmuyo.
normalde yemiyodum ama canım sıkkınsa yiyorum yaa..

ben doğum kontrol başladım canım, tüp öncesi.. allah yardımcımız olsun..

evet canım:KK37:

ah ah 55 olamıcam sanırım hiç.
son 3 kilo ne zormuş ya

benim ümitsiz bi anımda sen imdadıma koştun bana ümit verdin şimdi ümitsiz konuşmak sana yakışmıyo:KK19:
bak birde şöyle düşün sen hedefine ulaşmış olsaydın bir zaman sonra kendini salardın şimdi ise vermeyle uğraşırken kilo alma gibi bir riskin yok ben bir yıl içinde iki defa hedefime ulaşıp tekrar kilo aldım insan ne kadar dikkat edicem bir daha almıycam dese alıyo işte biz zor olan kiloları verdik son kalan kilolar bizi şişman yapmaz :KK19:
son kırıntılarda gitsin bir topik açalım diyet sonrası koruma diye belki bu sayede geri almayız verdiklerimizi:KK34:

Sabah açkarnına 66ları gördüm,benim de kısmetse şimdilik son 6-7 kg.m:KK34:

maşallah ne kadar mutlu oluyo insan kilolar gittikçe di mi
ben burda sabitlendim, çok da kritik bi yer geri almaya bi başlarsam allah korusun:KK14:
en azından 57 olsaydım.
vazgeçmicem bakalım olurum inş. bayrama kadar

benim ümitsiz bi anımda sen imdadıma koştun bana ümit verdin şimdi ümitsiz konuşmak sana yakışmıyo:KK19:
bak birde şöyle düşün sen hedefine ulaşmış olsaydın bir zaman sonra kendini salardın şimdi ise vermeyle uğraşırken kilo alma gibi bir riskin yok ben bir yıl içinde iki defa hedefime ulaşıp tekrar kilo aldım insan ne kadar dikkat edicem bir daha almıycam dese alıyo işte biz zor olan kiloları verdik son kalan kilolar bizi şişman yapmaz :KK19:
son kırıntılarda gitsin bir topik açalım diyet sonrası koruma diye belki bu sayede geri almayız verdiklerimizi:KK34:

tşk ederim canım:KK16:
veremesem de almam en azından di mi, bu da önemli
ölcekmişim gibi geliyo kilo alırsam :KK70: korku iyidir ama..

Pepeticim dün akşam sporda öğretmen bir arkadaş var,hem de lise öğretmeniymiş.
Yok diyor ben diyet yapamam öğrenciler sürekli birşeyler ikram ediyor dedi.Bu arada 1 aydır geliyormuş spora 100 gr.vermiş sadece diyetsiz,ama 3 cm heryerden incelmiş..

Aslında tadımlık yesen küçük diyorsun bence birşey olmaz.Hergün yapma ama haftada 1-2 ye bence tadımlık...

Mattikacım hayırlısı olsun cnm sonuçta bir amaç uğruna içiliyor o ilaçlar..ben de hormon ilacı içiyorum haftada 2 kere yarım tablet (Prl hormonu için)

Şehit haberlerine ben de çok üzüldüm,Allah ailelere sabır versin...:KK25:

ceylincim canım dün arkadaş çağırdı okul çıkısı gelmem demedim görüsmek istedim biliyodum pasta olduğunu çayın yanında gittim ısrar vs derken küçük küçük aldım zaten 24 eylülde basladım canım 3 kez yasaklı besin yedim 2.5 kilo verebildim bide yersem hiç gitmez kararlıyım 56 olucamm. evet bizim öğrenciler çikolata halley pasta poğaca özellikle 123. sınıfta beslenme saati mahvediyor . anneler bunuda öğretmenine ver diye ayırırlar güzel bi pasta yaptılarsa. dayanıcam insallah da hergün imtihan çokk zor :26:

26 asker ŞEHİT olmus ben yeni gördüm kaç eve ateş düştü Allh sabır versin:KK14::KK14:

tşk ederim canım:KK16:
veremesem de almam en azından di mi, bu da önemli
ölcekmişim gibi geliyo kilo alırsam :KK70: korku iyidir ama..

canım sen veremem dedikçe veremzsin zaten önce kendini vericem diye inandır rahatla tartılma işine biraz ara ver sporunu artır mesala bak nasıl vermeye başlıycan :KK16:

ben de lisedeyim öğrencilerin değil hocalarım boğazı durmuyo :KK70:
sırayla pasta börek getiriyolar, ben de girdim sıraya hatta, katılmasan tek başına oturulmuyo.
normalde yemiyodum ama canım sıkkınsa yiyorum yaa..

ben doğum kontrol başladım canım, tüp öncesi.. allah yardımcımız olsun..

Başarılar cnm,inş son denemen olur hayırlısıyla...

26 asker ŞEHİT olmus ben yeni gördüm kaç eve ateş düştü Allh sabır versin:KK14::KK14:

evet ya çok üzüldüm içim acıyo resmen gencecik delikanlılar kimbilir ne hayalleri ne umutları vardı...
önceki gün 5 polisimiz şehit olmuş bugün ise askerlerimiz 26 diyorlar inşallah bu sayı artmaz :KK50:
Rabbim sevenlerine sabır versin...

Oldum olası her şehit haberinde gözlerimdeki yaşları tutamazdım, şimdilerde sevdiğim adam da oralarda.
Hiç durmuyor.
Bitsin artık bu terör diyoruz da inanmıyorum artık.

selam arkadaslar sabah klasık karatay kahvaltı ıle gune basladgımda saat 11dı.saat 17 oldugunda ben yenı acıkmaya baslamıstım bol sarımsaklı yogurtlu ıspanak ve bol salata tatlı nıyetınede ıkı kayısı ıkı badem yedım.aralarda form yesıl cay besı bıryerde lımonlu su gıbı bılumum sıvıları tuketıyorum haa ayrıca kosu bandında 2km yaptım sauna esofmanımı gıymıstım terden su gıbı oldum dusumu aldım ve bıtkı cayımı yudumluyorum.bu arada omega 3 u uzun zamandır kullanan arkadaslara bır sorum olcak.kullanmayana gore kullanan daha ıyımı kılo verıyo?

Kullanmasaydım daha az mı verirdim bilmiyorum. Yorum yapmak zor. Ama ben başından beri, yani 5 Eylül'den beri kullanıyorum. Kilo vermemi engellemediğini rahatça söyleyebilirim. Ama asıl sağlığıma katkısını düşününce (hoca kitapta anlatmış), Omega-3 benim için bundan sonra vazgeçilmez oldu diyebilirim. En basitinden bu sene daha gribe siftah demedim. Her sene şimdiye kadar bir siftah yapardım. :KK3:

Oldum olası her şehit haberinde gözlerimdeki yaşları tutamazdım, şimdilerde sevdiğim adam da oralarda.
Hiç durmuyor.

Rabbim cümlesini içinde senin sevdiğini korusun
bu dava kolay kolay kapanmaz terörü kullanan dış devletler bizi birbrimize düşürerek bizden kurtulmaya çalışıyolar büyümemizi güçlenmemizi istemiyolar işte bazı cahillerde bu oyuna ortak oluyo alacağın bir avuç toprak mı seni sen yapacak...
bu terörü bitirse bitirse yine kendi zürriyetinden olan insanlar bitirecek onlar destek olmasa bunlar bi p..k yapamazlar
Rabbim yardımız olsun...

Bu diyet hakkında araştırma yaptım ama henüz kitabını almadığım ve okumadığım için hala soru işaretleri var kafamda. Hangi besini ne kadar yiyebileceğimiz ya da yasak olup olmadığı konusunda farklı şeyler söylenmiş.

Meyve-sebze, badem-ceviz-fındık, bakliyat, süt ve süt ürünleri vs bunların hangilerini istediğimiz kadar yiyebiliyoruz ve hangilerini kısıtlı yememiz ya da hiç yemememiz lazım?

Hiç durmuyor.

:KK43:( cnm sağsalim inşAllah kavuşursunuz

Öğlen menüm :

1 mantarlı sote
Yarım porsiyon sebze çorbası

Rabbim cümlesini içinde senin sevdiğini korusun
bu dava kolay kolay kapanmaz terörü kullanan dış devletler bizi birbrimize düşürerek bizden kurtulmaya çalışıyolar büyümemizi güçlenmemizi istemiyolar işte bazı cahillerde bu oyuna ortak oluyo alacağın bir avuç toprak mı seni sen yapacak...
bu terörü bitirse bitirse yine kendi zürriyetinden olan insanlar bitirecek onlar destek olmasa bunlar bi p..k yapamazlar
Rabbim yardımız olsun...

Aminn ..
O bu şu kullanıyor da bizim ülkemizin aklı başında değil mi ..
Böyle güçlü bir ordu ile üç beş çapulcuya pabuç mu bırakılırmış.
Ama işte ..
İstenmiyor ki.

:KK43:( cnm sağsalim inşAllah kavuşursunuz

Öğlen menüm :

1 mantarlı sote
Yarım porsiyon sebze çorbası

Amin Ceylincim.
Umarım kavuşuruz da artık ben de geceleri rahatça uyurum.

Afiyet olsun.
Ben de bu akşam mantar mı yapsam ki.
Canım da bir şey istemiyor da yemek lazım.

Bu diyet hakkında araştırma yaptım ama henüz kitabını almadığım ve okumadığım için hala soru işaretleri var kafamda. Hangi besini ne kadar yiyebileceğimiz ya da yasak olup olmadığı konusunda farklı şeyler söylenmiş.

Meyve-sebze, badem-ceviz-fındık, bakliyat, süt ve süt ürünleri vs bunların hangilerini istediğimiz kadar yiyebiliyoruz ve hangilerini kısıtlı yememiz ya da hiç yemememiz lazım?

Kitapta hangileri yasak diye yazıyor.Şuanda aklımda değil gerçi ama mantık olarak söyleyim glisemik indeksi düşük olan besinleri tüketiyoruz.
badem-ceviz-tuzsuz fıstık bunları kahvaltıda ekmek yerine tüketiyoruz en fazla 1 incebelli çaybardağı kadar...(bademin kavrulmamışını yiyoruz)

Bakliyatlarda da kısıtlama pek yok..
Süt ürünleri konusunda peynir çeşitlerinde kısıtlama yok..yoğurt ayran bunlara izin var..

X