Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

loxandraaaaaaa tatlımmmm nerdesinnn?
hiç görünmedinn bugünn.:44::44::44:
sen spor yaptın mıı bakalımm?
spor yapacam şimdii benn

bugun leslie diye başladım sıkıldım açtım müziği leslie spor yaptı ben 2 mil dans ettim:)) güzel oldu

Cevabımı gelince vereyim dedim.
Harikasın.
teşekkür ederimm .
Kalktım ve mil leslie yaptım.
Oysa canım o sırada çikolata yemek istiyordu.
Üşüyordum.
Şimdi ise harikayım ve kaçamak isteğim hiç yok.
[/QUOTE]

süpersin süppeeeeer

sımdı anladım canım tamam rıca ederım ne demek burda bırbırımız ıcın varız
cok şekersin sagol var ol
bugun leslie diye başladım sıkıldım açtım müziği leslie spor yaptı ben 2 mil dans ettim:)) güzel oldu
süper:)leslıyı ındırdım acamadım ankara saat 20.30 derece 4 ,40 dakyurudum ıyce gıyınerek sırf buradakı arkadaslar o kadar sorduklarıma sabırla cevap veriyor dıye...bır de cana hoca mesajıma cevap verdı dıye...
ankarada nerde oturuyorsun ben de ankaradayım da canımm
cayyolu sen?
yenı soru mısır puslu cayı aksamları ıcıyorum
sabahları kuru kayısı yıyorum ama kabızlık basladıönerileriniz var mı salataya keten de atıyorum of ki of
ıyı aksamlar dızı seyredıyorsunuz dimi hanımlar

sen cok hamaratsın ya bravo tesekkürler su kemık suyunu cok begendım yapıcam corbalara falan koyuyorsun herhalde kapya bıber ne demek corbayıda yorgun olmadıgımda deneyım valla ellerıne saglık yemıs gıbı oldum ne guzel yazmıssın

gül63 özelmesajını gördüm cok tesekkür ederim
sana da kolaylıklar dilerim

süpersin süppeeeeer[/QUOTE]

Sayendee
Abartı olmasa kalkacağım bir daha yapacağım ama o da çok artık yaa
ben hiç bir şeyin kararını ayarlayamıyorum ya.

selam kızlar benim adetim biraz geçikti.zaten emziriyorum arada geçikiyor.bu benim kilo vermemde etkisi olurmu..şişlik olurmu acaba......:44:.veya adetliyken tartıda fazlamı azmı çıkıyorsunuz merak ettim....:26:

kızlaaar bugün bir arkadaşa veda yemeği düzenlendi
ortaya pideler çiğ köfte meze sıcacık lavaş daha neler neler....
yemekte en nasumu ızgaraydı onu söyledim ama masadaki sıcacık pidelere lavaşlara bakakaldım
tatlıyı aklımdan bile geçirmedim
üstüne sade türk kahvesi içtim
işte bu kadar :84::84:

selam kızlar benim adetim biraz geçikti.zaten emziriyorum arada geçikiyor.bu benim kilo vermemde etkisi olurmu..şişlik olurmu acaba......:44:.veya adetliyken tartıda fazlamı azmı çıkıyorsunuz merak ettim....:26:

Fazla çıkıyorum ve hiç sevmiyorum o şişkinliği hiçç!!

maşallah sana ama işkence gibi resmen ya.

süpersin valla,ama zor bir gün olmuş senin için.........:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…