- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
sağol tatlım.bende şimdi sana yazıcaktım.loxandradan önce ben sorayım diyecektim leslini yaptın mı diye
şimdiii başlıyorumm canımmmm sağoll motivasyonnun içinnn
mesaj attıgım sayı88 100 dolmamış özelden tesekkür edemedım demek ıstedım
bugun leslie diye başladım sıkıldım açtım müziği leslie spor yaptı ben 2 mil dans ettim:)) güzel oldu
cok şekersin sagol var olsımdı anladım canım tamam rıca ederım ne demek burda bırbırımız ıcın varız
süper:)leslıyı ındırdım acamadım ankara saat 20.30 derece 4 ,40 dakyurudum ıyce gıyınerek sırf buradakı arkadaslar o kadar sorduklarıma sabırla cevap veriyor dıye...bır de cana hoca mesajıma cevap verdı dıye...bugun leslie diye başladım sıkıldım açtım müziği leslie spor yaptı ben 2 mil dans ettim:)) güzel oldu
cayyolu sen?ankarada nerde oturuyorsun ben de ankaradayım da canımm
sen cok hamaratsın ya bravo tesekkürler su kemık suyunu cok begendım yapıcam corbalara falan koyuyorsun herhalde kapya bıber ne demek corbayıda yorgun olmadıgımda deneyım valla ellerıne saglık yemıs gıbı oldum ne guzel yazmıssıntaze tarhana çorbası deneyebilirsiniz
2 olgun domates
1 yeşil biber (çarliston koyuyorum)
1 kırmızı kapya biber
1 tatlı kaşığı ev salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 su bardağı yogurt
1 diş sarımsak
biraz taze yada kuru nane
göz kararı et suyu ve normal su( yarı yarıya )yaklaşık 4 4.5 bardak koyuyorumdur tam ölçmedim et suyunuda evde kendim hazırlıyorum
bütün malzemeyi blenderla karıştırıyorum iyice pürüzsüz bir kıvama gelene dek en son suyu ekleyip tekrar karıştırıyorum kısık ateşte kaynayana dek karıştırarak pişiriyorum normalde içine 2 kaşık un konuyor ama onu koymuyorum dukan diyeti yaparken çok yapıyordum bu çorbayı o zaman içine kepek koyuyordum şuana kadar içen herkes çok begendi herkesin damak zevki farklı ama bir deneyin isterseniz
bilmeyen varsa et suyu çıkarmayıda yazayım belki lazım olur
kasapta aldığım etlerin kemiklerinide ayrı paketletip alıyorum
2 3 parça kemik
5 6 tane tane karabiber
biraz kereviz yaprağı
1 kuru soğan
2 tane defne yaprağı
birazda maydonoz sapı ekleyip kaynatıyorum piştikten sonra soğumasını bekleyip üzerindeki yağ tabakasını alıp kullanacağım kadarını ayırıp kalanını sonraki kullanım için buzlukta saklıyorum
Cevabımı gelince vereyim dedim.
Harikasın.
teşekkür ederimm .
Kalktım ve mil leslie yaptım.
Oysa canım o sırada çikolata yemek istiyordu.
Üşüyordum.
Şimdi ise harikayım ve kaçamak isteğim hiç yok.
selam kızlar benim adetim biraz geçikti.zaten emziriyorum arada geçikiyor.bu benim kilo vermemde etkisi olurmu..şişlik olurmu acaba......:44:.veya adetliyken tartıda fazlamı azmı çıkıyorsunuz merak ettim....:26:
kızlaaar bugün bir arkadaşa veda yemeği düzenlendi
ortaya pideler çiğ köfte meze sıcacık lavaş daha neler neler....
yemekte en nasumu ızgaraydı onu söyledim ama masadaki sıcacık pidelere lavaşlara bakakaldım
tatlıyı aklımdan bile geçirmedim
üstüne sade türk kahvesi içtim
işte bu kadar :84::84:
Fazla çıkıyorum ve hiç sevmiyorum o şişkinliği hiçç!!
kızlaaar bugün bir arkadaşa veda yemeği düzenlendi
ortaya pideler çiğ köfte meze sıcacık lavaş daha neler neler....
yemekte en nasumu ızgaraydı onu söyledim ama masadaki sıcacık pidelere lavaşlara bakakaldım
tatlıyı aklımdan bile geçirmedim
üstüne sade türk kahvesi içtim
işte bu kadar :84::84:
asmam anlasılan sen dızı ızlıyon:))))))
süpersin valla,ama zor bir gün olmuş senin için.........:18: