arkadaslar
aciiilllllldir günlüdür hata saatlia
burnumu cıkaramıyorum dısarı bakrım pencereden cok soguk yuruyus yapacaktım ankara buz
su lesslıyı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olunda bende patlatayım sekız gıbı
canan hocanın dedıgı aklımda hergun hıc yapamazsan 20 dak bır gun dur bır gun2 katı yap olmaz
demıstı
talebe kıvamındayım yardımcı oluranız sevınırım
Ben besbucuk ay sonra basladım,kılo verme hızım aynı ayda dort kılo,ama daha ıyı hıssedıyorum takvıyeyle,celık gıbı sınırlerım oluyor,keske daha once baslasaymısım omega3 takvıyeye.Kolay gelsın hepımızeselam arkadaslar sabah klasık karatay kahvaltı ıle gune basladgımda saat 11dı.saat 17 oldugunda ben yenı acıkmaya baslamıstım bol sarımsaklı yogurtlu ıspanak ve bol salata tatlı nıyetınede ıkı kayısı ıkı badem yedım.aralarda form yesıl cay besı bıryerde lımonlu su gıbı bılumum sıvıları tuketıyorum haa ayrıca kosu bandında 2km yaptım sauna esofmanımı gıymıstım terden su gıbı oldum dusumu aldım ve bıtkı cayımı yudumluyorum.bu arada omega 3 u uzun zamandır kullanan arkadaslara bır sorum olcak.kullanmayana gore kullanan daha ıyımı kılo verıyo?
bıldıgın lesslıe ıste1.acıcaksın vıdeosunu gececeksın karsısına o ne yaparsa aynısını yapacaksın olay bu
nasıl gidiyor diyet...
kaçamak var mı...
dur googledan bakıyım bılmıyorum kı
hıc yapmadım sızden duydum
dur googledan bakıyım bılmıyorum kı
hıc yapmadım sızden duydum
Ben besbucuk ay sonra basladım,kılo verme hızım aynı ayda dort kılo,ama daha ıyı hıssedıyorum takvıyeyle,celık gıbı sınırlerım oluyor,keske daha once baslasaymısım omega3 takvıyeye.Kolay gelsın hepımıze
oooo çok güzel olduu buu 3 gelin adayı oldukk. incecikk gelinn olalımmm yaza kadarr şöylee süzüle süzülee salına salınaa giyelim gelinliklerimiziyaza kadar incelmesi gereken gelin adayları 3 oldu... hadi kızlar güzel, narin ve zayıf gelinler olalım da beyler kapıdan kucağına alıp geçirebilsin bizi dimi ama :))
hoşgeldinn zozooohepinize merhaba kızlar,
bugün ben de karatay diyetine başladım.
kitabı henüz almadım, içinde daha çok tarif olan kasım da yeni baskısı çıkacakmış. onu bekliyorum.
bundan dolayı burada sizin paylaştığınız listeler diyet menümü oluştururken çok faydalı oldu. ilk gün menümü veriyorum:
sabah (11 gibi yedim):
2 kayısı kıvamında yumurta
peynir
zeytin
iri bir domatesin yarısı
1 çb fındık
2 bardak ıhlamur çayı
kahvaltıyı geç yiyince öğleni atladım. ara öğün olarak (3 buçuk gibi)
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
şimdi asıl soruya geliyorum kızlar. akşama canım balık yemek istemiyor ama listede balık ya da pirzola yazıyor. onun yerine tavuk ya da sebze yemeği yesem olur mu?
Malum kırmızı et çok pahalı bir öğrenci olarak her gün kırmızı et almam imkansız.
Akşam için bana ne önerirsiniz? yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaslar
aciiilllllldir günlüdür hata saatlia
burnumu cıkaramıyorum dısarı bakrım pencereden cok soguk yuruyus yapacaktım ankara buz
su lesslıyı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olunda bende patlatayım sekız gıbı
canan hocanın dedıgı aklımda hergun hıc yapamazsan 20 dak bır gun dur bır gun2 katı yap olmaz
demıstı
talebe kıvamındayım yardımcı oluranız sevınırım
bu sıtedede var youtube da da var canım.kolay gelsın
ozelıne attım mesaj olarak.tsk ederım canım ya bıde zahmet olmazsa markasınıda yazarmısın.
benim de yaza düğünüm var Allah izin verirse inşallahh
verelimm kilolarııı çıtır gelinlerr olalımm cnm.
kaç kilosun bu arada?
öğlen 1 kase mercimek çorbası...
arada az biraz fıstık...
akşam: 2 köfte, yoğurt, havuç salatası..
kilom 71 bakalım ne olacak....
77 canım ama boyum 183 ve şimdiye kadar 40 kilo kadar verdim ben doğdum doğalı diyet yapar haldeyim artık bıktım tamamen kurtulmak istiyorum artık canım ya
bende evlenicem seneye yazaaaaaaaaaa :))) bugün altıncı günüm 2100 gr oldu. açlık hissetmemek süper dimi. ben genelde diyet yaparken pek bi agresif olurdum başım ağrırdı şükür bu sefer olmadı çünkü diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz...
aferin tüm bayan arkadaslara. aynen dewam
kızlar bu lesslie harika bişey .............
benim gibi dışarı çıkmaya zorlananlar için süperrr
ozelıne attım mesaj olarak.
kızlar bu lesslie harika bişey .............
benim gibi dışarı çıkmaya zorlananlar için süperrr