Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bıldıgın lesslıe ıste1.acıcaksın vıdeosunu gececeksın karsısına o ne yaparsa aynısını yapacaksın olay bu

Ben besbucuk ay sonra basladım,kılo verme hızım aynı ayda dort kılo,ama daha ıyı hıssedıyorum takvıyeyle,celık gıbı sınırlerım oluyor,keske daha once baslasaymısım omega3 takvıyeye.Kolay gelsın hepımıze

nasıl gidiyor diyet...
kaçamak var mı...

fambık menüme bak

1.öğün
ceviz peynır 8 zeytın 2 yumurta 10 siyah üzüm

bitki cayı

2.öğün
tavuklu corba-yogurt-az peynır 1kk-4 badem 2 cevız-cay

ara bır minik peynırlı börek+tatlı-az patates salatası-cay( arkads okul cıkısı gel dedı gıttım bılıyodum böle olcagını reddedebılırdımama 10 gundur ilk kacamagım bu cuma bıraz daha verırsem 1 ayda 3 kılo vermıs olcam

3.öğün
3-4 yemek kasığı corba-4-5 kusbası et- 1 kase yogur-salata

6 dan sonra bısey yemıyorum

3 mil leslı yaptım 50 mekık -popo-bel-makas -kol

tsk ederım canım ya bıde zahmet olmazsa markasınıda yazarmısın.

yaza kadar incelmesi gereken gelin adayları 3 oldu... hadi kızlar güzel, narin ve zayıf gelinler olalım da beyler kapıdan kucağına alıp geçirebilsin bizi dimi ama :))
oooo çok güzel olduu buu 3 gelin adayı oldukk. incecikk gelinn olalımmm yaza kadarr şöylee süzüle süzülee salına salınaa giyelim gelinliklerimizi
hoşgeldinn zozooo
kendi menünü kendin oluşturabilrsin illa aynısını yemek zorunda değilsinn.
bazen sebze salata yoğurt, bazen bakliyat salata ayran, bazen de et-tavuk-balık dan biri salata.
sana kalmış yanii

cnm kadınlar kulübünde de var leslie başlığı. istersen ordan yapabilrsin videoyu indirmeden.

Son düzenleme:
öğlen 1 kase mercimek çorbası...

arada az biraz fıstık...

akşam: 2 köfte, yoğurt, havuç salatası..

kilom 71 bakalım ne olacak....

kızlar bu lesslie harika bişey .............

benim gibi dışarı çıkmaya zorlananlar için süperrr

benim de yaza düğünüm var Allah izin verirse inşallahh
verelimm kilolarııı çıtır gelinlerr olalımm cnm.
kaç kilosun bu arada?

77 canım ama boyum 183 ve şimdiye kadar 40 kilo kadar verdim ben doğdum doğalı diyet yapar haldeyim artık bıktım tamamen kurtulmak istiyorum artık canım ya

boyum 1.67 ve 77.7 kg idim.Bir haftada tam 3,5 kg verdim ve hep tokum Yarabbim şükürler olsun

öğlen 1 kase mercimek çorbası...

arada az biraz fıstık...

akşam: 2 köfte, yoğurt, havuç salatası..

kilom 71 bakalım ne olacak....

hoşgeldinn canımmm

menüne baktım da arada fıstık yemişsin. bu beslenme şeklinde ara öğün yok cnm. fındık fıstık ceviz öğünle yeniyor. arada sadece sıvı tüketiyoruzz. acıkırsan ayran, tatlı cnn isterse süt içebilirsin tatlımm
kilolarr gidecekk inşallahhh

77 canım ama boyum 183 ve şimdiye kadar 40 kilo kadar verdim ben doğdum doğalı diyet yapar haldeyim artık bıktım tamamen kurtulmak istiyorum artık canım ya

aynenn cnm ben dee bebekken bile tombik tombikmişimm
ama bu beslenme şeklinee çok güveniyorum 3 kiloo verdim şimdilik.
çok zor veriyoumm benn emelcimm.
burda motivasyon süperr vereceğizz kilolarııııı inşallah

valla canım benim zaten acıkmakla alakalı sorunum pek yoktu ama benim 3 gün oldu ama hala tık yok valla kilo verme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…