- 8 Ekim 2011
- 197
- 0
çoook teşekkür ederim. ben bu menüyü çok sevdim bezgin_bekir. akşama tavuk var o zaman
aaa bak geçen gün 3 tane bitter parça yemiştiiiim, tüü bana unutmuşum
Aynen katılıyorum tebrıklerkızlar inanamıyorum ben dersten çıktım eve geldim ve zımba gibiyim.durmadan koşturuyorum ve atom karınca gibi hissediyorum kendimi
biri bana dur desin .
üstelik reglim geliyor sanırım ve o acayip kasık ağrılarım,miğde bulantım yok ortada.
dahası var bu gün tartıda 86.3 ü gördüm ,üstelik de akşam vakti.
karatay hocam beni sürekli para ödediğim diyet uzmanlarından,diyet diye düzenlenen market reyonlarından kurtardınız.nasıl teşekkür etsem size azdır.
üstelik benimle birlikte bir sürü öğrencime de faydalı oldunuz.inanılmaz enerji dolu ve neşeli ders işliyorum.hepinizi öpüyorum kızlar...
nur5555 tebrikler sana ve
zozo hoşgeldin aramıza
masalcım ve bezgincim dünkü bitter kaçamağım sanırım benim de o yüzdendi,havalar soğudu güneş kayboldu enerji alacağımız birşey yok.aklınıza geldikçe bu foruma yazın okuyun birbirimize enerji verelim
ı-ıh, cık, olmaz. Nasıl dün sen kalk kız yap sporunu dedin bugün de ben rica ediyorum, spor yap yapamasan bile yiyip sakın uyumaaaa
arkadaşlar bende karatay diyetine başlamayı düşünüyorum bir ay gibi bir sürede 3-4 kilo vermem lazımnerden başlıyacağımı bilemedim bana bir yol göstereblir misiniz :)
selam arkadaslar sabah klasık karatay kahvaltı ıle gune basladgımda saat 11dı.saat 17 oldugunda ben yenı acıkmaya baslamıstım bol sarımsaklı yogurtlu ıspanak ve bol salata tatlı nıyetınede ıkı kayısı ıkı badem yedım.aralarda form yesıl cay besı bıryerde lımonlu su gıbı bılumum sıvıları tuketıyorum haa ayrıca kosu bandında 2km yaptım sauna esofmanımı gıymıstım terden su gıbı oldum dusumu aldım ve bıtkı cayımı yudumluyorum.bu arada omega 3 u uzun zamandır kullanan arkadaslara bır sorum olcak.kullanmayana gore kullanan daha ıyımı kılo verıyo?
Harikasınn
Menüler + spor ..
ben de çok merak ediyorum bu sorunun cevabını.
tsk ederım canım ıyıkı buraya uye olmusum ıyıkı sızlerı tanımısım oyle oldugu ıcın motıvasyon super hıcbır dıyetı 3 gunden fazla yapamayan ben 10 gundur ac kalmadan herseyı yıyerek doyarak kılo verıyorum.omega 3le ılgılı soruya kullanan arkadaslar cevap verse ne guzel olur
iyi akşamlarr kızlarrr
menü bildirimi
1. öğün
2 yumurtadan kıymalı yumrt
peynir-zeytin
salatalık-domates
ceviz-kayısı
yeşil çay
2. öğün
ezogelin çorbaa
ton balıklı salataa.... biliorum yasak ama aldığımda diyete başlamamıştım öylece duruyorduuuu:44::44::44:
canım kızma ama aklıma bu şarkı geliyor hep
asmam çardaktan .............
Kesinlikle yazmak motivasyon arttırıyor.
Birisi dur deyince duruyorsun.
Dışarıdan destek ve gerçekten anlayan kişilerin desteği bir başka oluyor.
benimki de aynen öyle duruyor.
Ben de tüketsem iyi olacak bir ara kendisini.
Afiyet olsunn ..
günaydınn
kahvaltı güzell afiyet olsunn
düğüne süper bir hatun olacaksın
öğlene planın ne?
ay işyerindehergün ne yiyeceğimi düşünmekten sıkıldım.
genelde et türü yiyorum
arkadaşlar bende karatay diyetine başlamayı düşünüyorum bir ay gibi bir sürede 3-4 kilo vermem lazımnerden başlıyacağımı bilemedim bana bir yol göstereblir misiniz :)