Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaslar

aciiilllllldir günlüdür hata saatli:KK37:a
burnumu cıkaramıyorum dısarı bakrım pencereden cok soguk yuruyus yapacaktım ankara buz
su lesslıyı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olunda bende patlatayım sekız gıbı
canan hocanın dedıgı aklımda hergun hıc yapamazsan 20 dak bır gun dur bır gun2 katı yap olmaz
demıstı
talebe kıvamındayım yardımcı oluranız sevınırım:KK54::KK16:

bıldıgın lesslıe ıste:KK1::KK1::KK1:1.acıcaksın vıdeosunu gececeksın karsısına o ne yaparsa aynısını yapacaksın olay bu:KK1:

selam arkadaslar sabah klasık karatay kahvaltı ıle gune basladgımda saat 11dı.saat 17 oldugunda ben yenı acıkmaya baslamıstım bol sarımsaklı yogurtlu ıspanak ve bol salata tatlı nıyetınede ıkı kayısı ıkı badem yedım.aralarda form yesıl cay besı bıryerde lımonlu su gıbı bılumum sıvıları tuketıyorum haa ayrıca kosu bandında 2km yaptım sauna esofmanımı gıymıstım terden su gıbı oldum dusumu aldım ve bıtkı cayımı yudumluyorum.bu arada omega 3 u uzun zamandır kullanan arkadaslara bır sorum olcak.kullanmayana gore kullanan daha ıyımı kılo verıyo?
Ben besbucuk ay sonra basladım,kılo verme hızım aynı ayda dort kılo,ama daha ıyı hıssedıyorum takvıyeyle,celık gıbı sınırlerım oluyor,keske daha once baslasaymısım omega3 takvıyeye.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

nasıl gidiyor diyet...
kaçamak var mı...

fambık menüme bak :KK17::KK17::KK17::KK17:

1.öğün
ceviz peynır 8 zeytın 2 yumurta 10 siyah üzüm

bitki cayı

2.öğün
tavuklu corba-yogurt-az peynır 1kk-4 badem 2 cevız-cay

ara bır minik peynırlı börek+tatlı-az patates salatası-cay:KK57:( arkads okul cıkısı gel dedı gıttım bılıyodum böle olcagını reddedebılırdımama 10 gundur ilk kacamagım bu cuma bıraz daha verırsem 1 ayda 3 kılo vermıs olcam

3.öğün
3-4 yemek kasığı corba-4-5 kusbası et- 1 kase yogur-salata

6 dan sonra bısey yemıyorum

3 mil leslı yaptım 50 mekık -popo-bel-makas -kol

Ben besbucuk ay sonra basladım,kılo verme hızım aynı ayda dort kılo,ama daha ıyı hıssedıyorum takvıyeyle,celık gıbı sınırlerım oluyor,keske daha once baslasaymısım omega3 takvıyeye.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

tsk ederım canım ya bıde zahmet olmazsa markasınıda yazarmısın.

yaza kadar incelmesi gereken gelin adayları 3 oldu... hadi kızlar güzel, narin ve zayıf gelinler olalım da beyler kapıdan kucağına alıp geçirebilsin bizi dimi ama :))
oooo çok güzel olduu buu 3 gelin adayı oldukk. incecikk gelinn olalımmm yaza kadarr şöylee süzüle süzülee salına salınaa giyelim gelinliklerimizi:21::21::21::21:
hepinize merhaba kızlar,

bugün ben de karatay diyetine başladım. :KK52:
kitabı henüz almadım, içinde daha çok tarif olan kasım da yeni baskısı çıkacakmış. onu bekliyorum.
bundan dolayı burada sizin paylaştığınız listeler diyet menümü oluştururken çok faydalı oldu. ilk gün menümü veriyorum:

sabah (11 gibi yedim):
2 kayısı kıvamında yumurta
peynir
zeytin
iri bir domatesin yarısı
1 çb fındık
2 bardak ıhlamur çayı

kahvaltıyı geç yiyince öğleni atladım. ara öğün olarak (3 buçuk gibi)
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

şimdi asıl soruya geliyorum kızlar. akşama canım balık yemek istemiyor ama listede balık ya da pirzola yazıyor. onun yerine tavuk ya da sebze yemeği yesem olur mu?
Malum kırmızı et çok pahalı bir öğrenci olarak her gün kırmızı et almam imkansız.
Akşam için bana ne önerirsiniz? yardımlarınızı bekliyorum...
hoşgeldinn zozooo :KK54:
kendi menünü kendin oluşturabilrsin illa aynısını yemek zorunda değilsinn.:KK34::KK34::KK34:
bazen sebze salata yoğurt, bazen bakliyat salata ayran, bazen de et-tavuk-balık dan biri salata.
sana kalmış yanii:KK56::KK56::KK56::KK56:
arkadaslar

aciiilllllldir günlüdür hata saatli:KK37:a
burnumu cıkaramıyorum dısarı bakrım pencereden cok soguk yuruyus yapacaktım ankara buz
su lesslıyı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olunda bende patlatayım sekız gıbı
canan hocanın dedıgı aklımda hergun hıc yapamazsan 20 dak bır gun dur bır gun2 katı yap olmaz
demıstı
talebe kıvamındayım yardımcı oluranız sevınırım:KK54::KK16:

cnm kadınlar kulübünde de var leslie başlığı. istersen ordan yapabilrsin videoyu indirmeden.:KK8::KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
öğlen 1 kase mercimek çorbası...

arada az biraz fıstık...

akşam: 2 köfte, yoğurt, havuç salatası..

kilom 71 bakalım ne olacak....

kızlar bu lesslie harika bişey .............

benim gibi dışarı çıkmaya zorlananlar için süperrr

boyum 1.67 ve 77.7 kg idim.Bir haftada tam 3,5 kg verdim ve hep tokum Yarabbim şükürler olsun:KK70:

öğlen 1 kase mercimek çorbası...

arada az biraz fıstık...

akşam: 2 köfte, yoğurt, havuç salatası..

kilom 71 bakalım ne olacak....

hoşgeldinn canımmm:KK34::KK34:

menüne baktım da arada fıstık yemişsin. bu beslenme şeklinde ara öğün yok cnm. fındık fıstık ceviz öğünle yeniyor. arada sadece sıvı tüketiyoruzz. acıkırsan ayran, tatlı cnn isterse süt içebilirsin tatlımm:21::21::21:
kilolarr gidecekk inşallahhh:KK52::KK52::KK52:

77 canım ama boyum 183 ve şimdiye kadar 40 kilo kadar verdim ben doğdum doğalı diyet yapar haldeyim artık bıktım tamamen kurtulmak istiyorum artık canım ya

aynenn cnm ben dee bebekken bile tombik tombikmişimm:KK34::KK34::KK34:
ama bu beslenme şeklinee çok güveniyorum 3 kiloo verdim şimdilik.
çok zor veriyoumm benn emelcimm. :KK53::KK53:
burda motivasyon süperr vereceğizz kilolarııııı inşallah:KK9::KK9::KK9:

bende evlenicem seneye yazaaaaaaaaaa :))) bugün altıncı günüm 2100 gr oldu. açlık hissetmemek süper dimi. ben genelde diyet yaparken pek bi agresif olurdum başım ağrırdı şükür bu sefer olmadı çünkü diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz...

aferin tüm bayan arkadaslara. aynen dewam

valla canım benim zaten acıkmakla alakalı sorunum pek yoktu ama benim 3 gün oldu ama hala tık yok valla kilo verme konusunda

X