Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ÇDK GUZEL ANLATMISSIN AYNI BEN AMA BEN 66.7 DE DUR DEDİM 70 İ GÖRMEDEN

masalcım canım ben gecen sene hedefime 2 kilo vardı ve rahatlamayla herkesin aaa nasıl verdin harıka demesiyle 5-6 kilo aldım dikkat lütfen çok kritik bir yer desinn

..........................................................

Haklısın çok kritik bir dönem.
Birden bir rahatlama geldi.
Çok zayıfladığımı gördüm.
Teşekkür ederim desteğin için.
Kesinlikle yok bugünü kaçamaksız geçireceğim.

benim de yaza düğünüm var Allah izin verirse inşallahh
verelimm kilolarııı çıtır gelinlerr olalımm cnm.
kaç kilosun bu arada?

yaza kadar incelmesi gereken gelin adayları 3 oldu... hadi kızlar güzel, narin ve zayıf gelinler olalım da beyler kapıdan kucağına alıp geçirebilsin bizi dimi ama :))

nasıl gidiyor diyet...
kaçamak var mı...

:26::26: ben varım dun akşam saat 8 den önce ama mısafırler yaş pasta getırmıstı 1 dılım yedım ama kocaman aç doyuran cınsten dılım degıldı..bu benım kacamak yaptıgımı degıstırmıyo ama

3 gündür bu diyeti yapıyorum ekmek yemediğimden midir nedir tam odaklanamıyorum derslere bu arada kpss çalışıyorum atanamamış öğretmenim siz de de oluyor mu?merek ettim saolun

bende de olmuştu sabah ceviz yememiştim. kahvaltı da mutlaka 1 çay bardağı cevizini ye bişeycin kalmaz :))

karnım aclıktan guruldadıgı uykum gelkmedıgı zamanlarda yemek yememek ıcın aklıma leptın hormonunu getııryorum.işe yarıyor

taze tarhana çorbası deneyebilirsiniz

2 olgun domates

1 yeşil biber (çarliston koyuyorum)

1 kırmızı kapya biber

1 tatlı kaşığı ev salçası

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 su bardağı yogurt

1 diş sarımsak

biraz taze yada kuru nane

göz kararı et suyu ve normal su( yarı yarıya )yaklaşık 4 4.5 bardak koyuyorumdur tam ölçmedim et suyunuda evde kendim hazırlıyorum
bütün malzemeyi blenderla karıştırıyorum iyice pürüzsüz bir kıvama gelene dek en son suyu ekleyip tekrar karıştırıyorum kısık ateşte kaynayana dek karıştırarak pişiriyorum normalde içine 2 kaşık un konuyor ama onu koymuyorum dukan diyeti yaparken çok yapıyordum bu çorbayı o zaman içine kepek koyuyordum şuana kadar içen herkes çok begendi herkesin damak zevki farklı ama bir deneyin isterseniz

bilmeyen varsa et suyu çıkarmayıda yazayım belki lazım olur

kasapta aldığım etlerin kemiklerinide ayrı paketletip alıyorum

2 3 parça kemik
5 6 tane tane karabiber
biraz kereviz yaprağı
1 kuru soğan
2 tane defne yaprağı
birazda maydonoz sapı ekleyip kaynatıyorum piştikten sonra soğumasını bekleyip üzerindeki yağ tabakasını alıp kullanacağım kadarını ayırıp kalanını sonraki kullanım için buzlukta saklıyorum

Tamam o zaman ben 55'i bekliyorum.
Bugün son olmuş olsun.
Spora devam ve dikkat.
55 olayım da tadını çıkarayım.

Tarhana içmemiz gerekiyor, un var içinde.
Ama çok zararı olmaz gibi geliyor bana.

Tunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bırkac marul,2 dıs sarımsak(damar tıkanıklıgı ıcın,dogal antıbıyotık).

kızlar hevesim kaçtı,ben hiç kilo veremiyorum,şpor filan hak getire,hava da buz sadece uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…