- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
kızlar hevesim kaçtı,ben hiç kilo veremiyorum,şpor filan hak getire,hava da buz sadece uyumak istiyorum
Benim de nasıl yiyip uyuyasım var bugün anlatamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hevesim kaçtı,ben hiç kilo veremiyorum,şpor filan hak getire,hava da buz sadece uyumak istiyorum
Damarlarıma ıyı gelıyor ,bulursam naneye sarıp tuketıyorum,olmazsa kaysıya koyuyorum tuketırken bende ıse yarıyor sarımsak,dogal antıbıyotık.gül hergün sarımsak kokmuyor mu?faydalıdır kesin de tüm mü yutuyorsun?
4 mil Leslie yaptım perişanıııııım :2: Bu arada benim de başım çatlıyor, sebebi anlaşıldı... ceviz yemedim sabah çünkü bitmişti :18:
Benim de nasıl yiyip uyuyasım var bugün anlatamam.
bezgın_bekır cok komık bır nıck ya nerden aklına geldı
hepinize merhaba kızlar,
bugün ben de karatay diyetine başladım.
kitabı henüz almadım, içinde daha çok tarif olan kasım da yeni baskısı çıkacakmış. onu bekliyorum.
bundan dolayı burada sizin paylaştığınız listeler diyet menümü oluştururken çok faydalı oldu. ilk gün menümü veriyorum:
sabah (11 gibi yedim):
2 kayısı kıvamında yumurta
peynir
zeytin
iri bir domatesin yarısı
1 çb fındık
2 bardak ıhlamur çayı
kahvaltıyı geç yiyince öğleni atladım. ara öğün olarak (3 buçuk gibi)
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
şimdi asıl soruya geliyorum kızlar. akşama canım balık yemek istemiyor ama listede balık ya da pirzola yazıyor. onun yerine tavuk ya da sebze yemeği yesem olur mu?
Malum kırmızı et çok pahalı bir öğrenci olarak her gün kırmızı et almam imkansız.
Akşam için bana ne önerirsiniz? yardımlarınızı bekliyorum...
hepinize merhaba kızlar,
kitabı henüz almadım, içinde daha çok tarif olan kasım da yeni baskısı çıkacakmış. onu bekliyorum.
bundan dolayı burada sizin paylaştığınız listeler diyet menümü oluştururken çok faydalı oldu. ilk gün menümü veriyorum:
sabah (11 gibi yedim):
peynir
zeytin
iri bir domatesin yarısı
1 çb fındık
2 bardak ıhlamur çayı
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
şimdi asıl soruya geliyorum kızlar. akşama canım balık yemek istemiyor ama listede balık ya da pirzola yazıyor. onun yerine tavuk ya da sebze yemeği yesem olur mu?
Malum kırmızı et çok pahalı bir öğrenci olarak her gün kırmızı et almam imkansız.
oncelıkle aramıza hosgeldın canım.bız lıstede yazanın bırebır aynısını yemıyoruz zaten.sebze balık et tavuk baklıyat bunlar duruma gore yer degıstırebılıyor.ılla lıstede yazan yemek olcak dıye bırsey yok.
Merhaba Zozo, hoşgeldin. Tabi diğer kızların da fikrini al ama ben olsam tavuk yerdim şöyle yanında azcık çorba, salata ve yoğurtla . Yeni beslenme hayatında başarılaaaar
ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm..o zaman çok dikkat ettim kilo almıyım diye ..hiç kilo da almadım..
ama sonuç negatif olunca ; buhrana girdim ister istemez..yaklaşık 2 haftadır kek ve bilumum çikolata türlerini yedim..
bugün inşallah sizlerin desteğiyle de tekrar başladım...canım moralını ıyısını düşün,bozma hosgeldin]
ekmek ve sekerın yerine kuru kayısı ceviz vb koyarsan aklına gelmıyor bende senın gıbıydım seker yemeyınce aklına gelmıyor kahvaltını tam yaparsan bunları canın cekmıcek emın ol!ama tam ok?merhabalar, bugün 3. günüm. pazar günü başladım ama ne kadar sürer bilmiyorum .acıkmıyorum ancak yılların getirmiş olduğu arada nescafe içme alışkanlığım vardı ve hep birşeyler atıştırma bunları yapmayınca mutsuz olduğumu farkettim.Önce kolayı bıraktım 5 gün oluo (ki her gün 1 litre light içiyordum)ardından cnn türk te karatay hocayı dinledim ve denemek istedim.umarım emeklerimin sonucunu alırım.sürekli acıkan biriydim çikolata kahve içmek istiyordum ve yemekte doysamda 1 saat içinde hemen acıkıyordum bunlar bitti sadece kahve istiyorum şu anda.10 da kahvaltım bitmişti.1 haftay sabırsızlıkla bekliyorum motivasyon olsun die .
merak ettiğim şu mesela kahve içmek istediğimde sütlü türk kahvesi 10 da kahvaltı yaptıysam 2 yi mi beklemek zorundayım ???
hosgeldın dogru seçimdukanla diyetimi zaman ve kilo olarak başarılı uyguladım ancak diyetten mi bilemiyorum böbrekte kum sorunum olduğu için 5 kilo verdikten sonra bıraktım. ( internette fazla protein ile beslenmek böbrekte kum ve taşa neden olabilir yazıyordu) geriye 3 kg fazlam kaldı onuda karatayla vermek amacı ile kitabı aldım. ve inanın dukandan cok daha mantıklı ve doğal...
tatlımbende cok cabuk veremıyorum hatta vermıyorum bıle ama enınde sonunda verıcem bozma bazen dırenır bu sapsal yağlarbugun hıc keyfım yok öğlen ne yıcem bımıyorum dunden nohut var ve tarhana çorbası
aaaaaaaaaaaaa olmaz ki:26:havanın soguklugu etkıler tabi bozmatemelı hıc degılsekızlar hevesim kaçtı,ben hiç kilo veremiyorum,şpor filan hak getire,hava da buz sadece uyumak istiyorum
süpersinBir karikatür kahramanı kendisi, hatta yıllaaaar önce sadece bir tüy kaldırarark baklava kaslar yapıyordu kendine O derece bezgin Ruh halimi daha iyi yansıtan bir isim bulamadım şu sıra
menüm 18ekim
8-00 2muz, 6 zeytın,1bardak süt cay bardagı ceviz3 kurukayısı 2kuru erik
12.00az kabakyemegı yorut,avuc içi kadar et
16.00işten bu saatte gelıyorum sanslı azınlıktan ve halsız oluyorum kosturdugumdan bır dolu kase badem,ceviz,3 kayısı,6 kuru erik yedım gözüm dönmüştü kacmış olabılıraksam 21 gıbı ayran içerim arda yapabılırsam spor
hava soguk bende zorlanıyorum fakat olmaz bu yüktan yavasta olsa
kurtulmak lazım ev ahalısıne yemek yapıcam bye
herkese kolay gelsın
mercimek,kuru fasulye,nohut,barbunya,tavuk,et,balık,hıc bulamazsan bol yoğurt döndür döndüro ankı ımkanına göre ye hosgeldin bır proteın yersen bır sebze yogurtlu olur bence ben de yenıyım sız ne dersınız kızlarhepinize merhaba kızlar,
sabah (11 gibi yedim):
peynir
zeytin
iri bir domatesin yarısı
1 çb fındık
2 bardak ıhlamur çayı
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su
kızlar inanamıyorum ben dersten çıktım eve geldim ve zımba gibiyim.durmadan koşturuyorum ve atom karınca gibi hissediyorum kendimi
biri bana dur desin .
üstelik reglim geliyor sanırım ve o acayip kasık ağrılarım,miğde bulantım yok ortada.
dahası var bu gün tartıda 86.3 ü gördüm ,üstelik de akşam vakti.
karatay hocam beni sürekli para ödediğim diyet uzmanlarından,diyet diye düzenlenen market reyonlarından kurtardınız.nasıl teşekkür etsem size azdır.
üstelik benimle birlikte bir sürü öğrencime de faydalı oldunuz.inanılmaz enerji dolu ve neşeli ders işliyorum.hepinizi öpüyorum kızlar...
mercimek,kuru fasulye,nohut,barbunya,tavuk,et,balık,hıc bulamazsan bol yoğurt döndür döndüro ankı ımkanına göre ye hosgeldin bır proteın yersen bır sebze yogurtlu olur bence ben de yenıyım sız ne dersınız kızlar
,bütün kızlar toplandık toplandık
nur5555 tebrikler sana ve
zozo hoşgeldin aramıza
masalcım ve bezgincim dünkü bitter kaçamağım sanırım benim de o yüzdendi,havalar soğudu güneş kayboldu enerji alacağımız birşey yok.aklınıza geldikçe bu foruma yazın okuyun birbirimize enerji verelim