Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

az bulgurlu soğuk sıkım zeytinağlı PIRASAMI yedim.yanında da fındık :)
kankam lesliylede 1 mil yürüdük

bayrama çırpı olucam çırpııııı

cocuklar sımdı kalktı canım yaa
esim de halı sahaya mac yapmaya gıdıyor
bas basa kalcaz yanı cocuklarla

o erken gelirse yapcam ama soz

sırf stres atmak ıcın

sanırım bugün 20 dk yürümüştün ama inşallah erken gelir de yaparsınn tatlımm gerçekten stres attırıyorrr
ben 2 mil yürüdüm kendime geldimm

arkadaşlar havalar malum baya soğuduu su içmekte baya zorlanıyorumm hiç aklıma gelmiyorrrr

Gözükmeyeceksin bayramda gözükmeyeceksin.
Kankanla dostluğunu iyice attır da iyice çıtır ol.

17 ekim pazartesi
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 çb Ceviz ve fındık

Ara: 1 lokma tahinli bi hamurişi

Akşam:
2-3 kaşık tarhana çorbası
1 tabak ali nazik
Havuç salatası

spor: 35 dk koşu bandı
su 1,5 lt

bende bulgurlu pırasa yaptım çok hoş olmuştu............tavsiye ederim....
ben doğuluyum bizde çoğunluk bulgur tüketilir.ondan farklı gelmemişte olabilir....
ay keşke bende bayrama kadar biraz daha zayıflamayı çok istiyorum.........

ikinci günüm sabah valla işe kahvaltı bile hazırlayıp getirdim saat sekizde yaptım kahvaltıyı 2 yumurta peynir yarım domates yarım salatalık 10 tane zeytin 4 tane kayısı fındık ve bütün gün tokluktan öldüm yarabbim o neydi yahuuuu saat onaltıya kadar acıkmadım 4 tane daha kayısı ve birazcık fındık yedim akşamda 7 de eve geldim bir tabak lahana çorbası 5 6 kaşık fasülye turşusu yedimm umarım başarılı olurum yaaaaaaa yaza evlencem ben kesinlikle zayıflamam lazım hatta şubat mart gibi düğündenden önce nişana kadar vermem lazımmmmm offffffffffffffffffff

3-4 gün yazamadım almış başınızı gitmişsiniz yine kızlaaaaar bu arada erim erim erimişsiniz de, çok çok tebrik ediyorum. Sizlerin başarılarınızı gördükçe içim içime sığmıyor hah diyorum bilinçli anneler, teyzeler geliyor gelecek nesilleri aydınlatmak için

3 gündür hastayım baş ağrısı ve halsizlikten spor yapamadım ama beslenmeme sadık kalmaya çalıştım.

Bugünkü mönüm

Sabah
2 yumurta, 1 çengelköy salatalık, 1 domates, beyaz peynir, nane, roka, maydanoz, 1 çay bardağı badem, ceviz, fındık, fıstık

Öğle
1 kase mercimek çorbası (yağsız) ve 1 kase yoğurt

Akşam
Et sote, yoğurt, salata, 1 kase şehriye çorbası

3 lt su, 3 bardak limonlu yeşil çay, birazdan ya leslie ya mezdeke yapacağım ama bu ara spor konusunda motivasyona ihtiyacım var, hastalıktan sanırım, enerjim düşük :2:

Spor pek nankör bir şey yahu.
Bir kaç gün ara verince insanın içinden gelmiyor.
Ama sen kalk başlangıç olsun ki tekrar motivsyonunu yakala.

salça neden yasak kızlar ya :26:
hazır salçalar bi sürü katkı maddesi vardır heralde.
ev salçaları da çok tuzlu oluyo dikkat etmek lazım

Sakın sakın yapma.
Benim hiç kaçamağım olmuyordu, bir başladım bırakasım gelmiyor valla.
benim de öyle oldu ya, 2 gün iyi gitsem 3.gün bi kaçamak peşinde yakalıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…