Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğün(Ogle):1tabak az etlı taze fasulye yemegı,1 bardak ayran,bır tabak salata,3kahverengı kuru kaysı,2kuru erık,2 cevız (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 2 saat ev ısı yaptım,20 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Kolay gelsın hepımıze

selam tatlım sen ne yaptın yazmamıssın yapamıyormusun?

onceden yoruyordum tatlım kendımı yedıklarımle ılgılıdır
bılemedım kı

tartılmadın mı sıkıstırmayım ama

gerçi senin haberin yoktu baskülümümün bozulduğundan

merhabasen bızı tanımıssın,bız de senı tanıyalımmı,kaç yasındasın,boyun kılon kaç,kaç olmak ıstıyorsun,

nıckın tanıdık geldı,daha once yazmısmıydın?

BENDE ITIRAF EDIYORUM 1 DILIM BROWNI YEDIM AMA pısmanda degılım aksam salata ve 3 km yuruyus ınsallah telafı edebılrıım

kaçamaktan sonra yapılacak en guzel sey

Ben de az sonra çikolata kaçamağı yapıcam ufak bi parça bitter ile:26:
Iyi değil biliyorum ama regl olucam galiba engel olamıyorum kendime nescafe ile yiyeceğim
yedın mı barikkk

ben de yarın akşam gune gideceğim,ılk defa gittiğim bir ev yemek zorundayım,pek dıyete uygun seyler olacagını sanmıyorum ama varsa kısır ve yaprak sarmaya yükleneceğim

kaç gündür yoktum çok özledim burayı.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu arada........

hosgeldın canım.sen neler yaptın,yuruyuse devammı?

çok sıkma kendını yaa,5-6 kilo nedır ki
spora ve yuruyuse ada kendını bence,diyetten daha iyi sonuc verır(şeker ve un yeme tabii ki)

2 ayda verirsin,sana da kolay geleee

yavaş yavas dokulmeye başladılar demek

ahh o hergun tartılma hastalıgı bende de var,neyse ki son gunlerde mutlu edıyor tartı beni

ne kadar vermişsin?

ilk hafta 2 kg da fazla vermıstım sanırım,sonra düşüyor zaten,merak etcek bişey yok

maydanoz kürü de ekstra işe yaramıs olabılır

ben hala yapamadım sunu yaaa

akşam peynır yedıgımde sabah fazla cıkıyorum ben
ıcındeki tuzdan dolayı sanırım
senınkı de oyle olabılır

kafaya takma

aynen devam

30 gr karbonhıdrat gunluk karbonhıdrat ıhtıyacım,fasulyede 18 gr karbonhıdrat var,ogle menum haylı yukluydu aslında.

Eklentiler

• $pazaer%20ogle%20yemeg%C4%B1m.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 55

yaa bana da artık 2. ogun fazla gelıyor,bugun aksam yemesem dururdum yanı,ama vucut kıtlık psikolojisine girer,metabolizmam çalışmaz dıye yıyorum.

ben ki asla doymaz bırıydım,yemekten sonra mutlaka tatlı yer,ustune 1 saat sonra atıstırma ıhtıyacı hıssederdım.

şaşıyorum kendime

selamomega3 ten kac mg almamızgerekıyor 1500 müben ve yukarıda bır arkadas soruyoruz şimdiden tesekkür
,

bılmıyorum canım ya,canan hoca doktorlar sıtesınde 4 taneye kadar onerıyor,3 kapsül alıyorum bende,tamamen duygusal yani

benmkinin ustunde her ogunde 1 tane alın dıyor,ben tamamını 1 ogunde alıyorum.

sen arastır ,istersen canan hocaya sor,daha sağlıklı cevap verir

Sımdı ıkı ogun yetıyor,ogun mıktarlarım az degıl aslında,vucuduma toksın gırısı azalınca performansım arttı(havayla bıle tosın alıyoruz.)Normalde sebze yemegı dort kasık konunca bır porsıyona tekabul edıyor,daha yolum uzun ,2 ogun tam gaz devam,ıkıncı ogunum ogle saatınde bu da sındırım ıcın oldukca uzun bır zaman ertesı gune.

Eklentiler

• $Zyemek.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 45

aynenn ben de öyleydim yemekten sonra mutlaka çikolata tatlı bişeyler yerdim.
şimdii nerdeeeee?

sabah tek yumurtalı klasık karatay kahvaltısı 11de.17de ıkı kabagı rendeleyıp az yagda soteleyıp dereotu yogurt sarımsakla karıstırıp harıka bır salata yaptım yarım tabak kapuska 2 baget.aksam yemegı yemıycem kosubandında 2km yurudum leslıe ıle 3 mıl yaptım bırazdan turk kahvesı ıcıcem:)yanında cıkolata tabıkı yok:)hepımıze kolay gelsın kızlar

tatlımm seni tutana aşk olsunn süpersinnnn
ne güzel oldu böylee birbirimizi destekliyoruz spor içinn ben de yürüdüm dün 2 mil
sonra çocuklara etkinlik hazırlayacaktımm bi dalmışımmm geç olmuştu zaten yattım.
şimdi görüyorumm kusura bakmaa loxandracımm.

bugünn daha spor yapmadımm ama azz sonnraaa yürüyeceğimm leslie ile 2 mil .
sen yaptın mıı canımm bugün sporunu?

omega 3 e bende baslamayı dusunuyorumda ne gıbı faydaları var acaba?

Hücre zarı ve vücudumuzun bir çok hücresi için yenilenmeyi sağlıyor.
Hocanın tabiriyle sağlıklı yağlardan.
Bizim ilgimizi en çok çeken kısım ise, kilo verimini hızlandırması sanırım.

canım spora gıtmek ıstemıyor yorgunum

yazdım buraya gıdıcem

cıktım hadı bye

cocuklar sımdı kalktı canım yaa
esim de halı sahaya mac yapmaya gıdıyor
bas basa kalcaz yanı cocuklarla

o erken gelirse yapcam ama soz

sırf stres atmak ıcın

Ben bu hafta günde 5 km yürüyüp istediğimi yiyerek aynı kilomda kalmaya karar verdim.
Kaçanak haftası ilan ettim kendime.

Ben de az sonra çikolata kaçamağı yapıcam ufak bi parça bitter ile:26:
Iyi değil biliyorum ama regl olucam galiba engel olamıyorum kendime nescafe ile yiyeceğim

normalde tatlıyı cok seven bırıyım ama on gundur bu dıyetı yapıyorum on gundur canım bır kez bıle tatlı ıstemedı.hele cıkolatayı hıc sevmem sutlu tatlıları tek gecerım:)))))

BENDE ITIRAF EDIYORUM 1 DILIM BROWNI YEDIM AMA pısmanda degılım aksam salata ve 3 km yuruyus ınsallah telafı edebılrıım
herkes de bir kaçamak aşkı, hayırdır kızlar..
hava da soğudu, şerbetli tatlılar ne güzel yenir şimdi
ama yemem..

hoşgeldin aramıza

pırasa pirinçle olmaz bence
salçasız, az domatesli ve zeytinyağlı olcak, hafif soğukken limon sıkıp yencek
oh mis

Ayy cidden hep kaçamak var.
Cidden havalar soğudu diye mi ki ..
Soğukta pek güzel gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…