leylakım sersumum amıbroıd selam kızlar nasılsınız?bu arada 1,5 saat yuruyup geldım gecmısı okudum tam gaz devam
leylakım sersumum amıbroıd selam kızlar nasılsınız?bu arada 1,5 saat yuruyup geldım gecmısı okudum tam gaz devam
he valla leylakım bayramın 1. gunu bılem yurudum
ee hocamız ne dıyor yuruyus şart
sersumum hep bırlıkte eskı 0 kacamaklı gunlerımıze doncez bacım hıc merak etme
arkadaşlar ilk ay 3 kilo verdim bu ay tartıldım tık yokkk yaaa .moralim bozulduuu.bir yerde bi yalnış mı yaptım acepppp
evet canım yapıcaz[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
durgunluk olabiliyor canım arada merak etme devam et sen
valla canım böle dura dura gidersek 10 yıla veririz artıkın kilolarımızııı
uyuz oldum çok fenaaaaaaaayürüyüşe çıktım, eve geldim. duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını, yağ ve tuz koymamasını söyledim sen kalk sıvıyağ da koy, tuz da mecbur yarım tabak yedim. aşırı koymamıştı ama sinir oldum çokk
evet arkadaşlar bayram bitti ve bende katıldım aranıza.
sabah:tereyağnda az pişmiş 2 yumurta 1 dilim yulaflı çavdarlı ekmek,küçük kase yoğurt,maydonoz salatalık,bir çay bardağı ceviz,bitki çayı.ne çok şey yemişim yaz yaz bitmedi:) ben kahfaltıda ekmek yicem ekmeksizde kahfaltı olmaz yaniii
evet arkadaşlar bayram bitti ve bende katıldım aranıza.
sabah:tereyağnda az pişmiş 2 yumurta 1 dilim yulaflı çavdarlı ekmek,küçük kase yoğurt,maydonoz salatalık,bir çay bardağı ceviz,bitki çayı.ne çok şey yemişim yaz yaz bitmedi:) ben kahfaltıda ekmek yicem ekmeksizde kahfaltı olmaz yaniii
ay cok hossun:)) ye kız 1 dilim ekmekten bişicik olmaz,oo hemde cavdarlı yulaflıymıs:)) özledim valla 10gündür ekmeğin tadını kokusunu:)
hocamız zeytinyağı ve tereyağı dışındaki yağları işlenmiş ve sağlıksız olduğu için yasaklıyor..ama hepimiz arada mecburen yiyoruz ..mesela ben işyeri yemeklerinde sağlıksız yağları yemek zorunda kalıyorum..bu bizim kilo verişimizi yavaşlatmıyor..sadece sağlığımız için zararlı..
yani bir kaşık yağla kaçamak yapmış sayılmazsın canım