hosgeldın canımselam karataycı kızlar..
40 günlük bebeğim var, yaklaşık 20 kilo da fazlam var
daha önce karatay yapmıştım, güzel de kilo vermiştim. ama hamilelikte hiç dikkat etmedim, biraz da bünyeden sanırım çok kilo aldım.
emzirirken karatay dışında bi diyet yapamam zaten.
bebeğim çok mu küçük daha, bu kadar erken başlayan var mı aranızda?
eskilerden papadiya ve leylak ı gördüm, nasılsınız kızlar
papadiya çok güzel kilo vermişsin.
canımm süper kilo vermişsin maşallah...
darısı bizim başımıza
hepsini karatayla mı verdin? bi de ne kadar zamanda verdinnn
sağol canım tşk ederim, sen nasılsın?hosgeldın canımgorunce hemen hatırladım senı mattıkım, bebısını gule gule buyut bence erken degıl karataya tam uyarsan hıcbır sıkıntı yasamazsın dıye dusunuyorum
selam karataycı kızlar..
40 günlük bebeğim var, yaklaşık 20 kilo da fazlam var
daha önce karatay yapmıştım, güzel de kilo vermiştim. ama hamilelikte hiç dikkat etmedim, biraz da bünyeden sanırım çok kilo aldım.
emzirirken karatay dışında bi diyet yapamam zaten.
bebeğim çok mu küçük daha, bu kadar erken başlayan var mı aranızda?
eskilerden papadiya ve leylak ı gördüm, nasılsınız kızlar
papadiya çok güzel kilo vermişsin.
Kızlar ben sanırım gruba pat diye girdimde grubunuzda kurallarınız var mı? Bugün Karataya başladım sayılır.Menülerime yapacağınız yorumlar benim için önemli.Siz bu konuda deneyimlisiniz.
Teşekkürler
aramıza hoşgeldin canım,tabi ki elimizden geldiğince yardımcı oluruz
MENÜM
SABAH
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir,domates
2 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık yoğurt
1 ceviz
AKŞAM
Haşlanmış baharatlı tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Közlenmiş 1 biber,az turşu
Sporumu birazdan yapacağım
Ekmek konusunda haklısın yememem gerekiyordu.Yarından itibaren ekmek yok. Zeytin ve zeytinyağı uyarılarınıda göz önüne alacağım.Teşekkürlerhemen yorumlayayım menünü
sabah 2 dilim ekmek yemişsin,ekmek karatayda yasak biliyosun.yemezsen daha iyi kilo verirsin kesinlikle
bir de zeytin yemelisin kahvaltıda.çünkü hocamız zeytinin en sağlıklı meyve olduğunu söylüyo.hem de tok tutar seni
akşam yemeğin iyi...ama tavuğun üzerine zeytinyağı gezdirebilirsin.yağı az yersen kabız olabilirsin
senin çikolatalar hala duruyor mu iyi niyetlim .ben bayramdan 3 gün önce basladım bayramın 2.günü bitmişti.çikolata güzel olunca bi de bayram olunca yemeye doyum olmuyor.ama sonunda göbekte şeker yağlarıCanım dün sabah ve bugün sabah 50 dakika artı dün akşam da 1 saat yürüdük eşimle amaaaaa demin bi sürü çikoleta yedim biri beni durdursunnn
Ben sabah tartılıp göreceğim hasarı
hoşgeldin limpida.ama ciger yağssız olmazki yanar,biraz sıvıyağ ile nefis olur hani.uyuz oldum çok fenaaaaaaaayürüyüşe çıktım, eve geldim. duşa girerken anneme teflona ciğerleri koymasını, yağ ve tuz koymamasını söyledim sen kalk sıvıyağ da koy, tuz da mecbur yarım tabak yedim. aşırı koymamıştı ama sinir oldum çokk
maşşalllah.sporunu okurken gözüm yoruldu.bir girdin pir girdin hamenü ve sporumu erkenden paylaşıiim dedim
[
SPOR: 1 saat yürüyüş + leslie 1 mil + 200 twist + 50 mekik + 50 yan mekik + 25 alt karın çalıştırma + 150 arka bacak egzersizi + 2kgluk dumbellarla kol çalıştırma
hoşgeldin sefalar getirdin.Kızlar ben sanırım gruba pat diye girdimde grubunuzda kurallarınız var mı? Bugün Karataya başladım sayılır.Menülerime yapacağınız yorumlar benim için önemli.Siz bu konuda deneyimlisiniz.
Hoşbuldumsenin çikolatalar hala duruyor mu iyi niyetlim .ben bayramdan 3 gün önce basladım bayramın 2.günü bitmişti.çikolata güzel olunca bi de bayram olunca yemeye doyum olmuyor.ama sonunda göbekte şeker yağları
hoşgeldin limpida.ama ciger yağssız olmazki yanar,biraz sıvıyağ ile nefis olur hani.
maşşalllah.sporunu okurken gözüm yoruldu.bir girdin pir girdin ha
hoşgeldin sefalar getirdin.
Ekmek konusunda haklısın yememem gerekiyordu.Yarından itibaren ekmek yok. Zeytin ve zeytinyağı uyarılarınıda göz önüne alacağım.TeşekkürlerBu arada ben Hatice. Aynı zamanda limpida ile 13. takımdayız.
Güzel spor olmuştürk kahvesi ve 2 ceviz eşliğinde geçmişi okuyorum.bu arada bugün 30 dk pilates ve 30 dk yürüyüş yaptım,tatilden sonra biraz hamlamısım ama.