ilk kitabı almana gerek yok canım 2. ve 3. tarif kitabı yeterli..1. kitabın daha geliştirilmişi 2. kitap zaten ..ben de 2. ve 3. yü aldım ve okudum
çok doğru 2. kitabın içinde 1. kitapta var gb bişi ben 1. aldıma pişman oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kitabı almana gerek yok canım 2. ve 3. tarif kitabı yeterli..1. kitabın daha geliştirilmişi 2. kitap zaten ..ben de 2. ve 3. yü aldım ve okudum
nazfilizim naber tatlım..
evet canım aynen devam +++ lardan kurtulacağız inşallah neyseki herkes benim durumumdaymış bayramda Bu sabah sadece ıhlamur la tarçın çayı içiyorum ve bol su öğleye kadar biraz detoks yapıcam :) midem dinlensin öğlende yumurta domates falan yerim bu gün hafif yapıcam öğünlerimi :)
kızlar size bişey sorcamm benn: Bu diyette tavuk ciğeri ve sakatatlar serbest mi? :44::44:
aynen öyle,topikçe dağıldık resmen
evet canım serbest..aramıza hoşgeldin bu arada
45 dk yürüyüş+100 mekik bugünkü sporum
1 hafta falan tartılmayı düşünmüyodum ama kaç kg aldım çok merak ediyorum...hem ilaçlar hem bolca bayram kaçamağı bana neye mâl oldu bakalım,yarın bi tartılayım da göreyim:18::18::18:
ben de iyiyim datlum..iyiyim canım sen nasılsın bayram sonrası temizliği gerekiyo eve ufaktan başladım çamaşır attım makinaya uğraşıp duruyorum işte
aynen öyle,topikçe dağıldık resmen
bence cumaya hiç bi fazlalık kalmaz sende canımcım maşallahın var ...hem hızlı alınan hızlı gider
biri bizi toparlasın gariii[/COLOR]
valla bilmiyorum filizcim,bildiğin gibi değil acayip kaçamak yaptım bayramda...kendimi çok şiş hissediyorumyarın görücem bakalım:18:
valla bilmiyorum filizcim,bildiğin gibi değil acayip kaçamak yaptım bayramda...kendimi çok şiş hissediyorumyarın görücem bakalım:18:
üzülme canımcım ..bak ben de ramazan bayramından beri aynı yerde yim..sersumcuğum da aynı neyse ki bayramlar bitti önümüz açık bizi sabote edicek bişi kalmadı ..senin alerji ilaçlarını daha ne kadar kullanman gerekli canım
Esasım ben de seni merak ediyordum Mutlu huzurlu bi bayram geçir inş. ve dön aramıza:112:
offf..züpperrrr...canım çekti benim de yawww..
bozma moralini datlum..onlar geçici kilolardır..sağlığın iyi olsun yeter kii..
bayramdan sonra ayrılma aramızdan canım.. sana da iyi bayramlar..
iyi bayramlar...iyi yolculuklarr..
ben de tatlıya dayanamam sanırsam..:18::18::18:
bence de çok az kişi oluruz..:26: belki ben bu sefer 1. bile olurum..
harikaa...
evet bidenemmm..sizi okuyorum ve seksenler..
sağol canım merak etme gelecem aranıza...
sağol canım evet bu kez ayrılmıcam burdan ayrılmak gerçekten kötü oluyor.birlikte olunca işler daha kolay .....
1.ÖĞÜN : 11:30
2 Yumurtadan çökelekli omlet
8 zeytin
domates
biber
1 bardak ceviz+fındık+kara üzüm
adaçayı
yarım elma
1 taze kara erik
45 dk yürüyüş+100 mekik bugünkü sporum
1 hafta falan tartılmayı düşünmüyodum ama kaç kg aldım çok merak ediyorum...hem ilaçlar hem bolca bayram kaçamağı bana neye mâl oldu bakalım,yarın bi tartılayım da göreyim:18::18::18:
Canım dün sabah ve bugün sabah 50 dakika artı dün akşam da 1 saat yürüdük eşimle amaaaaa demin bi sürü çikoleta yedim biri beni durdursunnn
Ben sabah tartılıp göreceğim hasarı