Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,1 domates,5 zeytin,avuç içi kadar peynir

2.öğün:yumurtalı kıyma,yarım domates,pastırma,avuç içi kadar peynir,çay

sıvı:1.5 lt kadar
spor:bugün yok

bir ben eksıktım tebrikler:KK9::KK9:

eskı-bır masal:KK15: sen bılırsın canım zaten ıstedıgın kıloya yakınsın sanırım ama 55 olsan da oyle ara versen
5km yurusen sorun yok dimi?yuruyebılırsen ne mutlu

cıkolata kacamagı yapacaklar nescafe ıle degıl turk kahvesı ıle yapın istersenız hattım degıl ama

fıltre kahve,turk kahve,ıslemden gecmemışler zararsız:KK30:haddım degıl ama yenıyım ya:KK1:

kahvaltımı yazmıstım
yumurta yerıne muz yedım kuru kayısı ekledımklasık,saat 7.00
12.30 da döner,salata keten tohumlu,ayran
18 .oo'de kabak yemegı yogurt yemegı dusunuyorum
20.30 bılltone dıye salon sporuna gıdıcem:KK39: ısallah
50 dak suruyor
herkese kolay gelsin

bır haftam doldu.1kg 500 gr vermiş görünüyorum
burada ılk baslayanlar daha cok vermişler:2:
ne yapalım buna da şükür:KK54:

demiştim!!!!! kabak yemegının yanına 3 tane cevız avuc içi kadar et ekledim doymamıştım kacırdım galıbaaaaaaaaa:KK43:((:-)30:

sabah aynı
öğlen 1 tabak ıspanak yogurt pişerken dayanamadıdım nohut:KK1:
tek sıkıntım tatlı hergun koca paket cıkolata yıyen ben keklerde cabası tum şekerı kestım ve cok zorlanıyom bunun ıcın tavsıyesı olan varmı:KK16:

sabah cevızını tam yersen 1 cay bardagı kesılıyor bu ıstek ama
sutü ılık iç içine tarcın koy toz tarçın 1 cay kasıgı falan ara öğün gibi yavas yavas iç bır dene ıstersen
veya sabah kuru kayısı aslındagün kurusu ye
veua kuru erik ye bunlar dogal kurumuş olsun şekerle degıl aldıgın yere sor
işallah gecer canım

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),1hurma,bır kase beyaz peynır,bır yesıl bıber,bır domates,bıraz kıvırcık,2 dıs sarımsak(damar tıkanıklıgı ıcın,dogal antıbıyotık),bır tutam zencefıl.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

Eklentiler

• $pazaer%20kahvaltm.jpg
    $pazaer%20kahvaltm.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 47

Türk kahvesini daha çok seviyorum zaten, nescafe pek tüketmiyorum.
Ayy çok geldi kaçamaklar sanırım.
Yarın dönsem normal düzenime diyorum ama ne olacak bakalım.
Leslie ile 5 mil yapıyorum 5 kmden daha fazla oluyor.

Harika menü bir de spor daha ne olsun.
sagolfakat aksama proteın ve 3 cevız ekledımdoymadım
masalım şöyle düşün ,bu kıloya ınmek ıcın vakıt ve emek verdin sen 55 ın oyle yap su sefanı :KK3:bıraz durur bazı kılolarda sonra hızlıca ıner merak etme sıkılma oldu mu?ben eskıdan hep 55te durur ınemez vaz gecer 58 olurdum yapma benım gıbı şimdi 65.400 gramları sayıyorum 55ken kıloluyum dedıgıme artık utanıyorum durdunca ara verme ın 55 sefan buyuk olsunkılo alma hakkın olsun:KK54::KK54:

sagolfakat aksama proteın ve 3 cevız ekledımdoymadım
masalım şöyle düşün ,bu kıloya ınmek ıcın vakıt ve emek verdin sen 55 ın oyle yap su sefanı :KK3:bıraz durur bazı kılolarda sonra hızlıca ıner merak etme sıkılma oldu mu?ben eskıdan hep 55te durur ınemez vaz gecer 58 olurdum yapma benım gıbı şimdi 65.400 gramları sayıyorum 55ken kıloluyum dedıgıme artık utanıyorum durdunca ara verme ın 55 sefan buyuk olsunkılo alma hakkın olsun:KK54::KK54:

Tamam o zaman ben 55'i bekliyorum.
Bugün son olmuş olsun.
Spora devam ve dikkat.
55 olayım da tadını çıkarayım.

ben de bılemedım içebılırmıyız kızlar? un var mı içinde?:KK50::nazar:

Tarhana içmemiz gerekiyor, un var içinde.
Ama çok zararı olmaz gibi geliyor bana.

iyi akşamlar kızlar.bugunku menüm şöyle:
sabah: 2 kayısı yumurta,
yarım avuc ıcı peynır
10-12 yesıl zeytın
domates salatalık
5 kuru kayısı
cevız

akşam: fırında kırmızı et
ayran
3 adet omega 3 tablet(sabah almayı unuttum yıne,akşam aldım,inş. yanlıs olmaz:26:)

spor: 20 dk dısarda yuruyus
bırazdan da leslie yapmayı dusunuyorum:KK8::KK8::KK8:

Pofit günaydın
sana ve tüm gece yemelerınden kurtulmak ısteyenlere bıldırımımdır
dun hocanın dedıklerını yaptım acaıp su ctım ve yatmadan acık havada yurudum ve kalkmadım kalkmamısım atıstırmaya böyle gıtsın artıkkkkkişallah
boy-1.62
10-11-2011 kg66.900
17-11-2011 kg65.400:KK1:
Hedef56 aslında 54:KK17:
Not wc cıktıktan sonra tartıl farkedıyor:KK17:

Valla sana bıldırım yapıcam mahcupolmayım dıye hafta sonu dıkkat ettım:KK34:
Güzel bir gun dılıyorum:KK54:
Senden ne haber ?

aslında canan hocanın dediklerini ben sana yazacaktımki hoca benden önce davrandı iyide oldu işi uzmanından tescillettirdik bende son zamanlarda yorgun yatarsam gece kalkıp yemediğimi fark etmiştim

tamam canım...giysısız tartıl fark edıyor sabahları wcden sonra kar :KK17::KK16:kardır

iyi akşamlar kızlar.bugunku menüm şöyle:
sabah: 2 kayısı yumurta,
yarım avuc ıcı peynır
10-12 yesıl zeytın
domates salatalık
5 kuru kayısı
cevız

akşam: fırında kırmızı et
ayran
3 adet omega 3 tablet(sabah almayı unuttum yıne,akşam aldım,inş. yanlıs olmaz:26:)

bırazdan da leslie yapmayı dusunuyorum:KK8::KK8::KK8:
selam:KK16:omega3 ten kac mg almamızgerekıyor 1500 müben ve yukarıda bır arkadas soruyoruz şimdiden tesekkür

iyi akşamlarr arkadaşlarr bu ne soğukk yahuuuu hasta olmasam bari :2::2::2::2::2:

menümü yazayımm

1. öğün: 2 kayısı yumurta, peynir, domates-slatalık, ceviz- kayısı, çay
2. öğün : süt
3. öğün: 1 kase ezogelin çorba, közlenmiş biber yoğurtlaması

canım birde ben henüz baskül alamadım spor salonunda tartıldım ama 1.5kg fazla tartıyormuş herkez öyle diyor inşaallah haftaya daha sağlıklı bildirim yaparım ben 89.5 çıktım

aslında canan hocanın dediklerini ben sana yazacaktımki hoca benden önce davrandı iyide oldu işi uzmanından tescillettirdik bende son zamanlarda yorgun yatarsam gece kalkıp yemediğimi fark etmiştim

selam tatlım sen ne yaptın yazmamıssın yapamıyormusun?

onceden yoruyordum tatlım kendımı yedıklarımle ılgılıdır
bılemedım kı

tartılmadın mı sıkıstırmayım ama:KK17:

selam tatlım sen ne yaptın yazmamıssın yapamıyormusun?

onceden yoruyordum tatlım kendımı yedıklarımle ılgılıdır
bılemedım kı

tartılmadın mı sıkıstırmayım ama:KK17:

şimdi gördüm cevabını yazmış bulundum tabı heop aynı tartıyla tartıl
tatlım ya... genelde salonda 1saat spor yapıp eve gelıp uyuyorum yıne oluyor du tamam olmaz ısallah artık
ıyı aksamlar

X