Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugunku menum:

kahvaltı:KK12:00
1 haslanmıs yumurta
15 yesıl zeytın
1 avuc peynır
domates salatalık
5 kuru kayısı
bıraz kuru yaban mersını
1 avuc cevız

ara: 1 mınık sıse kefır
akşam:yok

sabah gec yedıgım ıcın aksam saatlerınde acıkmadım,temızlık yapmam gerekıyordu zaten.kefir yettı.bugunluk de boyle olsun.

iyi acıkmadınsa afıyet olsun:KK56: yogurt falan yeseydın canım ya gece acıkırsın

herkese merhaba.bazı arkadaşlarımızın saat 8 den sonra süt veya ayran içiyoruz diyorlar.canan hanım hiç bir şey yenilip içilmeyecek diyordu ve kitabında da öyle yazıyor.ben yanlış mı biliyorum sizce.:KK50:

Benim de canım arada kızarmış ekmek yemek istiyor minik bir dilim tereyeağı sürülmüş:26:
bence haftada 1 lahmacun yenilebiliyorsa,haftada 1,1 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürülmüş olarak yenebilir.Hatta hocanın bir röportajında her sabah kahvaltıda yenilebilir şeklinde bir açıklaması var ama kilo verme aşamasında değildir,kilo sorunu olmayanlar içindir o.Senin de canın çok istedğinde haftada 1 ye canım.mesela pazar kahvaltısında ye,bence hiç bir sakıncası yoktur
slm arkadslarım benım motivasyon cıceklerım:KK3:

3 mil lesli
30 mekık
40 makas
100 bisiklet
40 popo
40 twist
40 kol yaptımmmm yapıyorummmm:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
oohhh yarasın :KK8: b bukadar çok yapamıyorum ya sinir oluyorum.sanırım hayatımda neredeyse hiç spor yapmamış olmamda kaynaklanıyor
iyi akşamlarrr kızlarr akşam yemeğimi de yazayım :KK56::KK56::KK56:

yarım kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
ayran

lahmacunn hakkımı kullandımm kızlarrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:
ooh hemen lahmacun yen miş bakıyorum :KK1: afiyet olsun canım
arkadaslar sımdı yarım saat lesı yaptım ama hıc terlemedım 2mıl yapmıs oldum sızdede oylemı oluyo terlenmıyomu

ben de 2 mili uyguluyorum henüz öyle terlemem durumuna gelmedim,gelkirsem arttırıcam zaten de hiç terlememek de biraz garip geldi bana.çok az hareket ederek mi yapıyorsun acaba hareketleri,ben yürüyüş kısımlarını koşar gibi yapıyorum

saphıracım ıyıkı burdasın bısey sorcaktım lesslı ıle yarım saat egzersız yaptım ama hıc terlemedım normalmı terletmıyomu onla yapılan egzersı

saphıracım ıyıkı burdasın bısey sorcaktım lesslı ıle yarım saat egzersız yaptım ama hıc terlemedım normalmı terletmıyomu onla yapılan egzersı

Ben de şimdi 1 saat yaptım.
Leslie'nin terletmesi de yorması da spor kondisyonunla çok alakalı bence.
uzun süre yapmayıp birden yapınca çok terletiyor.
uzun süre devam edince bende de pek etki yapmıyor.

cevap yazmıssın gormemıstım canım sımdı gordum.ya ben kosu bandındakı gıbı terlerım dıye beklemıstım.terleme degılde vucudum ısındı dıyebılırım lessıyle

Ben de şimdi 1 saat yaptım.
Leslie'nin terletmesi de yorması da spor kondisyonunla çok alakalı bence.
uzun süre yapmayıp birden yapınca çok terletiyor.
uzun süre devam edince bende de pek etki yapmıyor.

cevap yazmıssın gormemıstım canım sımdı gordum.ya ben kosu bandındakı gıbı terlerım dıye beklemıstım.terleme degılde vucudum ısındı dıyebılırım lessıyle

bence de kondisyonla alakalı bir şey.ben kondisyonsuz olduğum için,çok şapır şapır olmasa da terliyorum.Bacak kaldırma hareketinin uzun olduğu kısımlarda zorlanabiliyorum.onun dışındaki hareketlerin hiç birisinde zorlanmıyorum,kolay geliyor.Bugün gündüz yaptım,akşam da yapayım diyordum ama çok uykum geldi gece çok uyandırdı kızım.Yarından itibaren 3 mil olanını deneyeyim diyorum.hiç izlemedim 3 mil olanını.onda nasıl hareketler,yani 2 mile göre ne gibi farklar var?

bence de kondisyonla alakalı bir şey.ben kondisyonsuz olduğum için,çok şapır şapır olmasa da terliyorum.Bacak kaldırma hareketinin uzun olduğu kısımlarda zorlanabiliyorum.onun dışındaki hareketlerin hiç birisinde zorlanmıyorum,kolay geliyor.Bugün gündüz yaptım,akşam da yapayım diyordum ama çok uykum geldi gece çok uyandırdı kızım.Yarından itibaren 3 mil olanını deneyeyim diyorum.hiç izlemedim 3 mil olanını.onda nasıl hareketler,yani 2 mile göre ne gibi farklar var?

İlk zamanlar nasıl terlerdim ben Saphıracım.
Bugün 1 saat ve sauna şort ile yaptım baktım çok hafif nem.
Sanırım artık basit geliyor.
Ama film izlerken rahat yapılıyor diye açtım 2 gündür.

Diğer milleri bilmiyorum da ben 5 milden yapıyorum.
2 milde bırakacaksam da gösteriyor 2 mil olduğunda ama çok büyük farklar yok miller arasında.

bende 2 öğün yapmayı istiyorum.birkaçkezde yaptım..ama sabah erken kalkıyorum..çocuklardan dolayı ikizler okula gidiyor,küçüğümde alıştı haftasonu bile erken kalkıyor....ozaman akşama kadar dayanamıyorum..sonrada çok üzülüyorum..........:KK59:

ben ılk etepta soyle yapmıstım hanı kıtaptada var ya,ogle yemegı yemek ıstemeyenler 5-6 kuru kayısı,1 avuc cevız ve 1 tabak yogurdu ogle yemegı yerıne yıyebılırler dıyor.bazen boyle yapıyorum 2. ogunu,canım ısterse 3 ogun de yıyorum,zorlamıyorum kendımı.
zaten 3 ogun yemek yanlıs degıl ki,kitaptakı ornek menu hep 3 ogun.

iyi acıkmadınsa afıyet olsun:KK56: yogurt falan yeseydın canım ya gece acıkırsın
acıkmadım canım.hatta bır enerji geldi,sporumu bılem yaptım:KK8::KK8:

3 mıldekı hareketler de aynı,sadece temposu bıraz yuksek

idealist canımmm,nirdesinnnnn?

sözümü tuttum sporumu yaptım:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:,2 mıl,ustune de bıraz karın hareketı yaptım ama ıstedıgım gıbı bısey bulamadım youtube da daha,biraz daha arastırayım.

stresımı de attım valla ,çok iyi oldu:21::21::21::21::21::21:

İlk zamanlar nasıl terlerdim ben Saphıracım.
Bugün 1 saat ve sauna şort ile yaptım baktım çok hafif nem.
Sanırım artık basit geliyor.
Ama film izlerken rahat yapılıyor diye açtım 2 gündür.

Diğer milleri bilmiyorum da ben 5 milden yapıyorum.
2 milde bırakacaksam da gösteriyor 2 mil olduğunda ama çok büyük farklar yok miller arasında.

tamam işte ilerleyen zamanlarda bana da 2 mil hafif gelebilir muhtemelen.2 mil 30 dk sürdüğü için de hoşuma gidiyor benim,uzun sürse sıkılırım diyorum.5 milin süresi ne kadar canım?

tamam işte ilerleyen zamanlarda bana da 2 mil hafif gelebilir muhtemelen.2 mil 30 dk sürdüğü için de hoşuma gidiyor benim,uzun sürse sıkılırım diyorum.5 milin süresi ne kadar canım?

65 dakika saphıracım.
Tam film zamanı :KK1::KK1:
Ben de ne kadar kısa o kadar iyi diye 2 mil yapacaksam bile 5 milden yapıyorum 25 dakika sürüyor.:KK1::KK1:

ben ılk etepta soyle yapmıstım hanı kıtaptada var ya,ogle yemegı yemek ıstemeyenler 5-6 kuru kayısı,1 avuc cevız ve 1 tabak yogurdu ogle yemegı yerıne yıyebılırler dıyor.bazen boyle yapıyorum 2. Ogunu,canım ısterse 3 ogun de yıyorum,zorlamıyorum kendımı.
Zaten 3 ogun yemek yanlıs degıl ki,kitaptakı ornek menu hep 3 ogun.

çok sağol canım.:KK19::KK9:.
Aslında eskiye göre fazla yemiyorum.ama bazen acabamı diye çok üzülüyorum..gerçekten kurtulmak istiyorum kilolardan...önce hedefin 60,sonra inşaallah 57-58.........çok sağolun sayenizde rahat bir şekilde kilolardan kurtulacağım..iyiki varsınız......:KK70:.
Bende 25 dakika spor yaptım ,çok yoruldum...........biraz rahatlattı beni........:KK76::KK76:

3 mıldekı hareketler de aynı,sadece temposu bıraz yuksek
hımm anladım canım,yarın bir deneyeyim
idealist canımmm,nirdesinnnnn?

sözümü tuttum sporumu yaptım:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:,2 mıl,ustune de bıraz karın hareketı yaptım ama ıstedıgım gıbı bısey bulamadım youtube da daha,biraz daha arastırayım.

stresımı de attım valla ,çok iyi oldu:21::21::21::21::21::21:

canım biliyorsundur belki,güzel bir karın hareketi tarif edeyim.yere dümdüz yatıyoruz.ellerimizi popomuzun altına koyuyoruz,avuçlar yere bakacak şekilde.bacaklarımız dümdüz,ayaklarımızı iyice uzatarak ve gererek,20 -30 cm kadar havaya kaldırıyoruz.içimizden 30 a kadar sayıyoruz ve bacakalrımızı karnımıza doğru çekip dinlendiriyoruz.dinlendirme hareketinde de 10 a kadar sayıyrouz.sonra tekrar uzatıyoruz bacaklarmızı.karnımızı inanılmaz çalıştırıyor.ben bunda üst üste 3 tane yapabildim sadece.20 tane yapmak gerekiyormuş

menüm:

kahvaltı:KK43:öğlen yemeği saatinde yedik)
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
peynir
domates
2 zeytin
1 ad. sütlü gevrek (ne zamandır çok canım istiyordu,en sonunda yedim,mutluyum )
tereyağ
2 bardak şekersiz çay

akşam:
5 ad. köfte
1 ad. baget
yarım kase yoğurt
salata

su:2.5 LT
spor: 30 dk leslieyle 2 mil yürüyüş

kahvaltı tepsilerine hayranım.menüdeki sanırım kavrulmamış antep fıstığı.onu nerelerde bulabiliriz.
ben karatayı askıya aldım biraz.şimdilik karbonhidrat diyeti yapıorum.senin sık sık bahsettiğin zihin duruluğu başladı çok hoş bişi yaşasın şekersizlik
Antep fıstıgı taze olanı bu gunlerde cok satılıyor cerezcılerde bulabılırsınız,moralınızı yuksek tutun,hergun ıdeal olmayabılır,ama sonra toparlanırsınız mutlaka,suankı gecıs donemınız buana mahsus,gecer ,devam lutfen.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

arkadaşlar nohutun serbest olduğunu biliyorum peki leblebi serbest mi? leblebide bir şekilde nohutun kavrulmuşu:44::44:
Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Lebbebi ise nohuttan yapılır. Kısacası baklagiller serbest canım. Ana öğünde nohut yemeği gibi düşünüp yiyebilirsin.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

X