arkadaslar ben alıntı yapmadan adınızla yazıyorum bazen yer kaplamasın dıye buna ad dakoymamışım eskıbir masala usttekı notum
ama gormuyorsunuz herhalde
sorularım
hangı sebze sakıncalı patates dısında
her gun saf proteın ılla et mı olmalı
barbunya mercımek fasulye proteın ama onlar bıtkısel proteın,
menulerı okuyorum klasık kahvaltıdan sonra 2 ogun kabak yogurt yıyen var bu proteın için yeterlımı
antıoksıdan ahuddu,bögürtlen,kiraz,çilek,yaban mersınımı
omega3 ıle ne tuketıyorsunuz
bugünüm:
10-süt
10-12-plates
13-de klasık kahvaltı eksıksız
1730-da fasulye piyazı yogurt
1830kacamak kuru incir pazara cıktım pazarcı uzattı
yıyemem dedım abla ölüyü diriltidedirmelul melul baktı iyedim
bu arada barbunya 5tl cevız4o kayısı 15
organık tavuk 3o,alamadım onun yerıne kırmızı et aldım gunlere bolusturucem
hepınızesevgiler
yenı gelenlere hos geldınız bende yenıyım
dıyetın 6.gunu
900 gr verdım daha ama cok tok hıssedıyorum öyle sekerım dustu karnım acıktı falan olayları yok hatta kılo alıcam korkusuna kapıldım tuhafım yaaaaaaaiyi aksamlar
profıt
nasılsın?neler yaptın ne gunler tartılalım her p.tesı mı ı
herkes gıbı cumamı
bu diyet iyi güzelde çalışıyorum bu zor işte he birde patateste yasak değilmi
ya bu kilo cetveli nasıl koyuluyo bana da öğretinn
kac kılo verdın tatlım ne kadar sürede içten yazmışsın dıkatımı çektiValla bu diyete ilk başladıgımdan beri yapamam edemem vazgeçemem dediğim herşeyden bir bir vazgeçtim zor olmadı çokda açıckası herşeye öyle alışmışız kiiii alışkanlıklar değişmez geliyor insana ama ben bunu başardım üstelik çay bardagına 4 şeker atıp çayını bitiren ve 5 bardak sabahları çay içen ben başardım sadece 3 gün biraz zor oldu hatta şekersiz çay içenlere ya nasıl içiyorsunzu ben içemem derken şimdi 2 aydır agzıma şekerli hiçbirşey koymuyorum.... ilk duydugum günden beri SAYIN CANAN KARATAY' a çok inandım ilk işim hemen kitabı almak oldu ne yalan söyleyeyim ilk önce sondan başladım okumaya ve sonuçları almaya başladık (m) kendimi daha çok seviyorum şimdi kendime daha çok inanıyorum sabah kahvaltısında ceviz yemenin tadına varıyorum ki ben ceviz yemekten de nefret eden biriyimdir hamileiliğim boyunca bile zar zor dr korkusuyla başlamıştım bu diyete başladıgımdan beri yogurdumu bile kendim mayalıyorum doya doya yogurt yemenin zevkine varıyorum evet ekmek şeker unlu gıdalar hayatımızdan çıkabilirmiş zor değilmiş hatta 40 gün derler bence 40 günden beri az sürebilirmiş insana irade yi ögretiyor bu diyet insana mutlu olmayı ögretiyor en önemlisi de kendine güvenmeyi inanmayı ögretiyor bu diyet sabırsızlıkla hepimizin başardım ben diyecegi günleri hikayelerimizi yazacagımız ogünleri ip ile çekiyorummmm TEŞEKKÜRLER sayın Canan Karatay , TEŞEKKÜRLER kk daki bu diyetin sayfasını açan bayanlar ve beni de aranıza aldınıgınız için ceylinim loxandra mmmmm saphirammmm ve kızlar sizlerede sonsuz teşekkürler
en çok da neye seviniyorum şu 6 öğün diretmesindne kurtuldum oh beeeeee beni en çok strese sokan şeylerden biriydii.....
ya bu kilo cetveli nasıl koyuluyo bana da öğretinn
bence çalışanlar için daha kolay yemek saatleri kesin belli tabi benım fıkrım çalışmadıgım için fıkır yurutüyorum sadece
sıkıntı saatlerde değilki sıkıntı öğlen yiyeceğini yanında taşımak neticede diyete göre öğlen yemen gereken yemekler iş yerinde olmuyo malesef dolayısyla yanında taşıman gerekiyo artı birde spor olayı var oturarak çalışıyorum malesef akşamda geç çıkıyorum spor sıfır olacak bende ama başlıycam yarın
sıkıntı saatlerde değilki sıkıntı öğlen yiyeceğini yanında taşımak neticede diyete göre öğlen yemen gereken yemekler iş yerinde olmuyo malesef dolayısyla yanında taşıman gerekiyo artı birde spor olayı var oturarak çalışıyorum malesef akşamda geç çıkıyorum spor sıfır olacak bende ama başlıycam yarın
Nilgün ün bu kitabını okuyana kadar ben de sen gibiydim kendimi çok kötü hissediyordum am artık bazı şeyler değişti üzme kendiniii affet oldu muu??
SABAH KAHVALtını tam yaparsan oglen acıkkmıyorsun zaten,öğlen fındık,ceviz,5-6 kuru kayısı,ve yogurt yetıyor.diğer ogununu de akşam yıyebılırsın.
ben cogu zaman acıkmadıgım ıcın boyle yapıyorum.kitapta da bu önerilmiş.
İyi akşamlar kızlar bugün ilk defa başladım bende 12-13 arasında kahvaltımı yaptım yumurta peynir zeytin fındık ıhlamur çayı ile birlikte peşine 1 yeşil elma muhteşem bir şekilde beni tok ttuuttu akşam 19-20 arası yemeğimi yedim sebze yemeği çorba peşine türk kahvesi şu anda süper tokum aaaaaaayy bayıldım ben bu karatay işineayrıca öğünler arasında neredeyse bütün gün ayaktaydım eşimle dolaştık alışveriş yaptık falan kitabınıda aldım tabi şi,mdide sporumu yapıcam 40 dk kadar stepper çalışıcam yaklaşık 2000 adım işte buuuuu, öpüyorum hepinizi teker teker sayenizde motive olarak başladım bu işe teşekkürler
bende spora bugun başladım ondan önce 66 kilodan 59 a düştüm ve bugun spor yamaya başladım yanı sporsuzda verebılırsın bence rahatlıkla sende
spor yapmadan zayıflayanlara imrenıyorum....benım metabolızmam aşırı yavaş...1 ayı gectı eskı yeme duzenımın nerdeyse yarısından az yıyorum...ama göruntumde hala bişey yok:///
Sporun çok etkisi var kesinlikle.
Ve daha kalıcı.
Aslında en güzeli spor destekli vermek.