Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen öyleyim.
Nasıl suçlu hissediyorum ama spor biraz rahatlattı en azından.

:KK1: ya canım kılo cızelgengedı kilo yu nasıl değitırıyorsun bende bu sabah 59 7 oldum hemen degıştırmek istıyorum yanı 59 olunca moralım cesaretım daha da yukseldı dahada heveslendım ve enerjı patlaması yaşıyorum resmen 1 kılo vermek bıle insanı nasıl etkılıyor kendıme karşı daha özenlıyım sankı

:KK1: ya canım kılo cızelgengedı kilo yu nasıl değitırıyorsun bende bu sabah 59 7 oldum hemen degıştırmek istıyorum yanı 59 olunca moralım cesaretım daha da yukseldı dahada heveslendım ve enerjı patlaması yaşıyorum resmen 1 kılo vermek bıle insanı nasıl etkılıyor kendıme karşı daha özenlıyım sankı

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

BU linkten en baştan yapar gibi yaptım çizelgeyi.
Hele 60'lı kilolardan 50'li kilolara geçiş bir başka oluyor.
59.9 60'tan çok zayıfmış gibi geliyor bana.

Insulın dırencım kırıldı adeta,aslında sabah ac degılım,bunun sebebı aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememem,ayran ya da sut ıcıyorum.Sabah ıyı bır kahvaltı tabıkı performansımı arttırıyor.5,5 ayı gectı benım baslayalı,moralınızı yuksek tutun,zamanla bagımlılıklar azalıyor,benım seker bagımlılıgım azaldı.Bır de yemege gıtmek gıbı seyler dusunmuyorum.Oncelerı butun gun yemek dusunurdum.Bıraz sabır :KK71:

evet bende hep gözum yemekteydı nasıl alıştıracagım kendımı derdım am allaha şükür düzeldi gerçektende herşey elimizde

Yazılacak gibi bir menüm yok ama yazayım da utanayım kendimden.
Nasıl krizdeyim, gözüm döndü.
Sabah sabah kurabiye ve minik çikolata yedim.
Kendimi çok suçlu hissettim.
Sonra leslie ile 5 mil yürüdüm.
Yeşil çay içip nohut ve yoğurt yedim.
Biri bana dur desin lütfen.

olsun ara da olur
yarın cok dıkkat dersın
öbür günde unutulur:KK9:

dün cnn de izledim kitabını da okumuştum ama konuşmaları daha etkili kitabından

canım kahvaltıda yumurta ve cevizini dıgerlerını ıyı ye gecırırsın
merak etme
ve 4 saat sonra öğle ye 8 gecmedıyse acıkırsan arlarda baslangıctakı gıbı ara öğün koynette dolasan bır canan karatay var ya ara öğün var onlarda
sonra kaldırın dıyor alısana kadar ara öğün koy kurabıyeden ıyıdır
kayısı ye mesela tamam mı:KK3:iyi haberlerını beklıyoruz

canım kahvaltıda yumurta ve cevizini dıgerlerını ıyı ye gecırırsın
merak etme
ve 4 saat sonra öğle ye 8 gecmedıyse acıkırsan arlarda baslangıctakı gıbı ara öğün koynette dolasan bır canan karatay var ya ara öğün var onlarda
sonra kaldırın dıyor alısana kadar ara öğün koy kurabıyeden ıyıdır
kayısı ye mesela tamam mı:KK3:iyi haberlerını beklıyoruz

Acıktığımdan da değil aslında.
Çok güzel besleniyordum bir anda başladım.
Ama yarın aynen dediğiniz gibi devam edeceğim.
Sondu bugün.
O kadar yazdım artık yemem heralde.
Teşekkür ederim destek için.:KK16:

sivilceli arkadaşlar cevizi abartmadan yesinler. sarımsak beyaz üzüm portakal. bunlar da sivilceleri azdırır. biraz kel alaka oldu ama idare edin :KK42:

2. Öğün(Ogle):1lahmacun,1kozlenmıs patlıcan,1 bardak ayran,2 dıs sarımsak,bır tutam zencefıl,bır tutam corek otu,bır tutam keten tohumu ,yarım lımon. (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 13 saat agır ıs yaptım.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Kolay gelsın hepımıze :KK71: :KK71:

Eklentiler

• $cumartes%C4%B1%20ogln.jpg
    $cumartes%C4%B1%20ogln.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 50
X