Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hadi hayırlısı canım en kısa sürede keyifle verirsin inş kilolarını. ben solgar balık yağı kullanıyorum

tsk ederım canım.5.kademede yarım saat yuruyunce 2km oluyo hatta bırazda gecıyo.sure yarım saat yakılan kalorıde 60 ı gecıyo bunlardan anlayabılırsın canım.kosu bandım yıllardır gardolabın kenarında sokuk vazıyetteydı sımdıyse salonun en bas kosesınde:))))senın? saglık herseyden onemlı nede olsa:)

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar fıstık kırdım(sutten daha fazla kalsıyum ıcerır,B vıtamını ıcerır) ,onbes tane zeytın ,bıraz dereotu,bıraz maydanoz,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan), beyaz peynır,2 tane bıber.

mrb canım yazdıklarını okuyorum senı tebrık ve takdır edıyorum.cok guzel gıdıyorsun.

ya ben o zaman aşmışım 6 .5 te ve eğım yukarıda yarım saat koştum harcanan kalorı 362 yazıyordu. bende doğumdan sonra aldım ve hiç koşmadım dıyebılırım bugun karar verdım koşacam fırsat buldukça. benım malesef yatak odasındA salonda yer yok keske ole bır imkanım olsa hantal bışe salonada gırmez bıde twist diski var onlada oğlum yatınca çalışacam

hoşbulduk : )

Canan hocaya ulaşıp bizde yazmasınız isteyeceğim....

:89:umarım kabul eder..:86:.çok muhteşem birşey olur....
bize yardımcı olabilir..hatalarımızı düzeltir.....:97:
çok teşekkür ederim.....

iyi akşamlar kızlar.
bugunku menum:

sabah: 1 tereyegında yumurta
15 zeytın
1 avuc ıcı peynır
domates slatalık
nur5555 ın muzlu pastası(muz,kakao,cevız var ıcınde sadece;yalnız bu bana yer yemez acayıp bır agırlık verdı,normalde kahvaltıdan sonra dipçik gibi olan ben halsizleştim,kakao fabrikasyon oldugundamı acaba:26:)

ogle00 1 kase mercımek corba
1 porsıyon alınazık
yarım brd ayran
salata

bugun ıle gittik,bayagı bır dolastık ayakta alısverışlerı yapalım dıye,çok yoruldum,sanırım spor yapamıycam.

Yazılacak gibi bir menüm yok ama yazayım da utanayım kendimden.
Nasıl krizdeyim, gözüm döndü.
Sabah sabah kurabiye ve minik çikolata yedim.
Kendimi çok suçlu hissettim.
Sonra leslie ile 5 mil yürüdüm.
Yeşil çay içip nohut ve yoğurt yedim.
Biri bana dur desin lütfen.

dün öğlen muz yedim cevizle beraber. bana da öyle bi ağırlık çöktü. kakao azdır kaşık kaşık dökmedin ya.
bence muzdan, çok şekerliydi

dün öğlen muz yedim cevizle beraber. bana da öyle bi ağırlık çöktü. kakao azdır kaşık kaşık dökmedin ya.
bence muzdan, çok şekerliydi

muzu hemen hergun yıyorum,hatta bır ara alerjı vardı ya bende,yumurta yerıne hep muz yedım 10 gun falan,öyle birşey olmadı.kakao azdı tabıı,serpiştirdim sadece:44:

evet anlıyorum o suçluluk duygusunu oruç olurya insan dayanamaz bozar benımkı ole bır suçluluk duygusu oluyor kendımı o derece kötu hıssedıyorum

evet anlıyorum o suçluluk duygusunu oruç olurya insan dayanamaz bozar benımkı ole bır suçluluk duygusu oluyor kendımı o derece kötu hıssedıyorum

Aynen öyleyim.
Nasıl suçlu hissediyorum ama spor biraz rahatlattı en azından.

Insulın dırencım kırıldı adeta,aslında sabah ac degılım,bunun sebebı aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememem,ayran ya da sut ıcıyorum.Sabah ıyı bır kahvaltı tabıkı performansımı arttırıyor.5,5 ayı gectı benım baslayalı,moralınızı yuksek tutun,zamanla bagımlılıklar azalıyor,benım seker bagımlılıgım azaldı.Bır de yemege gıtmek gıbı seyler dusunmuyorum.Oncelerı butun gun yemek dusunurdum.Bıraz sabır

Eklentiler

• $cumartes%C4%B1%20kahvalt%C4%B1m.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 66
Zar zor yemegimi yedim şimdi bir taraftdan ben yedim diğer taraftdan kızıma yedirdim akşam menüm

Taze fasulye, ayran ve salata idi artık yatana kadar bol bol suuuuu

"eski -bir-masal" Sonuçda sporunu yapmışsın diyetini bozmuş olsan bile kendini üzme lütfen hiçbir şey olmamış gibi devam et arkadaşım ben de bir iki kere kaçamak yapmak zorudna kaldım ama kendimi cezalandırdım spor ile :))) nil gün kitabında böyle söylüyor diyetinize sadık kalamadıgınızda kendinizi affedin kzımayın kaldıgınız yerden devam edin diyor önemli olan hep yapmamak sonuçda bizde insanız ve bir anda herşeye ayak uydurmamız o kadar kolay değil

Nilgün ün bu kitabını okuyana kadar ben de sen gibiydim kendimi çok kötü hissediyordum am artık bazı şeyler değişti üzme kendiniii affet oldu muu??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…