Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Soğanları düdklü tencereye doguruyorum zeytinyagınıda hafif kavuruyorum sonra içine sarımsak atıyorum üstüne fasülyeleri koyup 1 2 çeviriyorum daha sonra da domateslerini atıyorum 2 şeker atıp kapagını kapatıyorum 20 dakika o şekilde pişiriyorum bazen fasulyeler domatesin suyuyla pişiyor su koymama gerek kalmıyor tabi fasulyenin güzelliğine baglı bazen fasulyeler hiç güzel olmuyor tadı olmuyor tuzunu acı biberini domatesine koyuyorum bu şeklde yapıyorum ben kendi suyuyla bir güzel pişiyor eger mesela yeterince pişmediyse suyu üzerine örtecek şekilde koyuyorum 10 dakika yine pişiriyorum umarım iyi anlatabilmişimdr ve sneinkide çok ama çok güzel olur tadına doyamzsın aminnn

arkadaşlar nohutun serbest olduğunu biliyorum peki leblebi serbest mi? leblebide bir şekilde nohutun kavrulmuşu:44::44:

Soğanları düdklü tencereye doguruyorum zeytinyagınıda hafif kavuruyorum sonra içine sarımsak atıyorum üstüne fasülyeleri koyup 1 2 çeviriyorum daha sonra da domateslerini atıyorum 2 şeker atıp kapagını kapatıyorum 20 dakika o şekilde pişiriyorum bazen fasulyeler domatesin suyuyla pişiyor su koymama gerek kalmıyor tabi fasulyenin güzelliğine baglı bazen fasulyeler hiç güzel olmuyor tadı olmuyor tuzunu acı biberini domatesine koyuyorum bu şeklde yapıyorum ben kendi suyuyla bir güzel pişiyor eger mesela yeterince pişmediyse suyu üzerine örtecek şekilde koyuyorum 10 dakika yine pişiriyorum umarım iyi anlatabilmişimdr ve sneinkide çok ama çok güzel olur tadına doyamzsın aminnn

teşekür ederim bende şimdi yapayım kendıme inş güzel olur

merhabalar 3 km yuruyusumu yaptım oglende 1 tabak pırasa 2 kase tarhana corbası ve salata yedım aksmada bende yesıl fasulye yapmayı dusunuyorum ama karar vermedım daha belkı 2 km daha yururum bugunede oylece bıtıtrırım ınsallah dun olmayan kıyafetlerımı gıydım 38 40 beden eskıden kalmaları yazık edıyorum kendıme bu konuyu bı an once cozmelıyım dedım

arkadaşlar bir eksiğimi farkettim bu gün . Omega 3 kapsül ile birlikte kuvvetli bir antioksidan almak gerekiyormuş. O antioksidan nedir , cewaplarsanız sevinirim..

Aa birde tabi alkışarınız için tesekkurler... Siz olmasanız, burada yazdıklarınız olmasa bu kadar ikna olup sonrasında da motive başaramazdım inanın.. Harikasınız

1 sayfa oncekı canan hanımın agzındaan alınan yazıya gore veya 2 sayfa:KK17: Böğürtlen çilek kiraz yaban mersini ....doğru mu acep ?

Herkese merhabalar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..:KK3:

Semizotu mevsimi bitmeden bol bol tüketin arkadaşlar, çiğden salatanıza ilave edin yoğurtlu yada yoğurtsuz metobolizmayı hızlandırıyor.. sabah kahvaltısını zorla da olsa mideniz almasa da sıkı yapın bu sayede acıkmaz ve kaçamak yapmak durumunda kalmazsınız ve son olarakta iştahınızı kesmek için bol bol nane koklayın, taze yada kuru farketmiyor.. mutfak tezgahında kolay ulaşılır biryerde olursa girip çıktıkça koklarsınız. faydasını göreceksiniz..

kilo vermek isteyenlerin leblebi yememesi gerektiğini duydum ben canan hocadan.

slm kızlar sabh sirkelı su saat 8 de

sonra elma
1 kase yogurt

10 dk sonra ceviz badem 2 yumurta 6 zetyın

cay

elma 1 ceviz

2 kase tavuklu corba yogurt

3 mil

Dün sayın Canan Karatay'ı dinleyince benim diyet grubumun kesinlikle burası olması gerektiğine karar verdim. Sevgili Saphira editorum beni listeye ekleyebilirmisin ?

Bu arada www.canankaratay.com lütfen takip edelim :)

mrb akşam taze fasülye 15 tane fıstık 1 ceviz yedim 1 kupa şekersiz neskafe içtim. arkadaşlar kilo çizelgesi ndeki kilo nasıl degiştiriyor bilen varmı

selam............
sabah kahvaltı:2 yumurtadan peynirli omlet
10zeytin
domates,salatalık
ceviz-badem
2 tane gün kurusu kayısı
çay
akşama kadar birşey yememeyi planlıyorum .umarım beceririm....:106:

akşam:yarım kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye(dünden)
ayran
su:3lt
spor:2saat yürüdüm.........

KOnu dışı mesaj saymayın lütfen ama ben hangi başlıktaysam o başlığa çok güzellikler yaparım....

bekleyin görün ...

ıyı aksamlar arkadaslar bugun bende klasık kahvaltının ardında 2km kosubandında yurudum pazara cıkıp geldım 6 da aksam yemegımı yedım balık bol salata yarım tabak kapuska.yanı ben ıkı ogun yıyorum.yatana kadarda su cay tuketıyorum.sut ıcebılırmıyım dıye soran arkadasa cevabım evet ıcebılırsın bır bardak.fakat canan hoca dun aksamkı programda sutle ılgılı sorulan soruya sutun cok faydalı bısey oladıgını cok tuketılmesının gerekmedıgını soyledı.hoca ev yapımı ayran tavsıye edıyor.umarım yardımcı olmusumdur hepımıze saglıklı ve mutlu kılo vermelerEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

merhaba arkadaşlar bende yarın başlıycam diyete sizlerin özel olarak kullandığı bişey varmı omega 3 olarak kapsül diyolar ama karar veremedim kitapta fındıkda bademdede omega 3 varmış siz ne kullanıyosunuz omega 3 olarak bana yardımcı olun lütfen

ıyı aksamlar arkadaslar bugun bende klasık kahvaltının ardında 2km kosubandında yurudum pazara cıkıp geldım 6 da aksam yemegımı yedım balık bol salata yarım tabak kapuska.yanı ben ıkı ogun yıyorum.yatana kadarda su cay tuketıyorum.sut ıcebılırmıyım dıye soran arkadasa cevabım evet ıcebılırsın bır bardak.fakat canan hoca dun aksamkı programda sutle ılgılı sorulan soruya sutun cok faydalı bısey oladıgını cok tuketılmesının gerekmedıgını soyledı.hoca ev yapımı ayran tavsıye edıyor.umarım yardımcı olmusumdur hepımıze saglıklı ve mutlu kılo vermelerEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

afiyet olsun ya bende koşu bandında koşuyorum evde ama kaç kilometre koştuğumu bılmıyorum koşu bandındada yazmıyor sen nasıl anlıyorsun benım koşu bandın ekranında yakılan kalorı sure vs var ama km yok

mrb akşam taze fasülye 15 tane fıstık 1 ceviz yedim 1 kupa şekersiz neskafe içtim. arkadaşlar kilo çizelgesi ndeki kilo nasıl degiştiriyor bilen varmı

Çizelgeyi oluşturduğun adresten tekrar oluşturacaksın arkadaşım, değişmiyor yani yeniden yapman gerek.

X