kızlar acıkınca ılık sute tarcın ekıp ıcebılırmıyım
bana burdaki arkadaşlar içebilirsin dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar acıkınca ılık sute tarcın ekıp ıcebılırmıyım
Soğanları düdklü tencereye doguruyorum zeytinyagınıda hafif kavuruyorum sonra içine sarımsak atıyorum üstüne fasülyeleri koyup 1 2 çeviriyorum daha sonra da domateslerini atıyorum 2 şeker atıp kapagını kapatıyorum 20 dakika o şekilde pişiriyorum bazen fasulyeler domatesin suyuyla pişiyor su koymama gerek kalmıyor tabi fasulyenin güzelliğine baglı bazen fasulyeler hiç güzel olmuyor tadı olmuyor tuzunu acı biberini domatesine koyuyorum bu şeklde yapıyorum ben kendi suyuyla bir güzel pişiyor eger mesela yeterince pişmediyse suyu üzerine örtecek şekilde koyuyorum 10 dakika yine pişiriyorum umarım iyi anlatabilmişimdr ve sneinkide çok ama çok güzel olur tadına doyamzsın aminnn
arkadaşlar bir eksiğimi farkettim bu gün . Omega 3 kapsül ile birlikte kuvvetli bir antioksidan almak gerekiyormuş. O antioksidan nedir , cewaplarsanız sevinirim..
Aa birde tabi alkışarınız için tesekkurler... Siz olmasanız, burada yazdıklarınız olmasa bu kadar ikna olup sonrasında da motive başaramazdım inanın.. Harikasınız
selam............
sabah kahvaltı:2 yumurtadan peynirli omlet
10zeytin
domates,salatalık
ceviz-badem
2 tane gün kurusu kayısı
çay
akşama kadar birşey yememeyi planlıyorum .umarım beceririm....:106:
KOnu dışı mesaj saymayın lütfen ama ben hangi başlıktaysam o başlığa çok güzellikler yaparım....
bekleyin görün ...
KOnu dışı mesaj saymayın lütfen ama ben hangi başlıktaysam o başlığa çok güzellikler yaparım....
bekleyin görün ...
ıyı aksamlar arkadaslar bugun bende klasık kahvaltının ardında 2km kosubandında yurudum pazara cıkıp geldım 6 da aksam yemegımı yedım balık bol salata yarım tabak kapuska.yanı ben ıkı ogun yıyorum.yatana kadarda su cay tuketıyorum.sut ıcebılırmıyım dıye soran arkadasa cevabım evet ıcebılırsın bır bardak.fakat canan hoca dun aksamkı programda sutle ılgılı sorulan soruya sutun cok faydalı bısey oladıgını cok tuketılmesının gerekmedıgını soyledı.hoca ev yapımı ayran tavsıye edıyor.umarım yardımcı olmusumdur hepımıze saglıklı ve mutlu kılo vermeler
mrb akşam taze fasülye 15 tane fıstık 1 ceviz yedim 1 kupa şekersiz neskafe içtim. arkadaşlar kilo çizelgesi ndeki kilo nasıl degiştiriyor bilen varmı